Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Pri moškem me moti:
-krivi ali nezdravi zobje
-velik, kriv nos
-bleda polt, pege po obrazu
-blond lasje, predolgi lasje
-nesmisel za oblačenje (npr. : prekratke hlače, ali pa da si jih preveč gor povleče, majice zataknjene v hlače, barvna neusklajenost, preširoke majice, preširoke hlače, majice z velikimi napisi znanih blagovnih znamk...)
-neurejeni nohti
-vonj po znoju, grozen zadah
-suhi moški, debeli moški
-majhni moški (pod 180cm)
-škrtost
-nesamozavest oziroma trema, nervoza na zmenku - to me ful odbija
-nezgovornost, nesmisel za humor
-hvalisanje
-nerazgledanost
-nepripravljenost poslušati
Ah, še bi se tega našlo, ma se mi ne ljubi več naštevat...
Aha, zdej sem šele vidla, da se samo za zunanjost sprašuje, no jaz sem še nekaj osebnostnih lastnosti naštela...
-krivi ali nezdravi zobje
-velik, kriv nos
-bleda polt, pege po obrazu
-blond lasje, predolgi lasje
-nesmisel za oblačenje (npr. : prekratke hlače, ali pa da si jih preveč gor povleče, majice zataknjene v hlače, barvna neusklajenost, preširoke majice, preširoke hlače, majice z velikimi napisi znanih blagovnih znamk...)
-neurejeni nohti
-vonj po znoju, grozen zadah
-suhi moški, debeli moški
-majhni moški (pod 180cm)
-škrtost
-nesamozavest oziroma trema, nervoza na zmenku - to me ful odbija
-nezgovornost, nesmisel za humor
-hvalisanje
-nerazgledanost
-nepripravljenost poslušati
Ah, še bi se tega našlo, ma se mi ne ljubi več naštevat...
Aha, zdej sem šele vidla, da se samo za zunanjost sprašuje, no jaz sem še nekaj osebnostnih lastnosti naštela...
- In_common
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
buubbika napisal/-a:Al pa folk, ki si očitno 3 dni ne umiva zob (pač prav tist belo-rumeno okrog zob) in po možnosti ga srečaš lih, ko gre s kosila in ma celo zbirko začimb na zobeh...
Eww...Gross Se strinjam
Če ne morete preplezati zidu, naredite vrata!
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
buubbika napisal/-a:Podpis pod evvin post!
Mene je zadnjič skor kap, ko smo bli zunaj in je bil zraven nas kao nek priznan fotograf (mislim, da dela za Joy), pa da tip roke na mizo in je mel daljše nohte od mene ! Sej je mel čiste pa oblikovane (hahah), sam grozno za pogledat...
Al pa folk, ki si očitno 3 dni ne umiva zob (pač prav tist belo-rumeno okrog zob) in po možnosti ga srečaš lih, ko gre s kosila in ma celo zbirko začimb na zobeh...
mogoče pa igra kitaro
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
sam važn je da so vam všeč irokeze k ma tko ene polovica tipov v ljubljani enako čupo ZAKON YEAH!!!!!!!!!!!!
pol so pa tipi k majo drugačno čupo k oni vsi pedri....hhahaha kakšna patetičnost....za odstrel!
pol so pa tipi k majo drugačno čupo k oni vsi pedri....hhahaha kakšna patetičnost....za odstrel!
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
succubus napisal/-a:jaz prvo kaj pogledam na tipu so nohti
ne vprašat zakaj, ker še sama ne vem, ampak to je res prvo kaj pogledam
ja ddddd?? morš vedet kakšne prste bo vate tiščal
men ni kul da je tip zanemarjen. Pa tut more mi met lepe rokice, ne vem zakaj ampak enostavno ne morm si predstavljat da bi nekdo tlačil v mojo loobiko kratke in debele prste.. lahk rečete da sm plitka ampak tko je..
more met tut kej lepga med nogami...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Naslov teme je moteče stvari na moški zunanjosti - ti pa o njegovem premoženju, hehe.shtrukeljchek napisal/-a:more met tut kej lepga med nogami...
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
te superge do gležnov so pa od plesalcov pobral...kdaj sm jst to nesu OMFG ene 2-3leta nazaj NAJKICE ROX
moda moda moda men so pa smešne te irokeze HAHAHAHAHHA
moda moda moda men so pa smešne te irokeze HAHAHAHAHHA
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
shtrukeljchek napisal/-a:succubus napisal/-a:jaz prvo kaj pogledam na tipu so nohti
men ni kul da je tip zanemarjen. Pa tut more mi met lepe rokice, ne vem zakaj ampak enostavno ne morm si predstavljat da bi nekdo tlačil v mojo loobiko kratke in debele prste.. lahk rečete da sm plitka ampak tko je..
ahaha, tole glede prstov maš celo prav sploh nikol nism pomislna na to kake prste more met tip, ampak k si pa tole naspiala.. ahahahah, ubistvu me res zmrazi, k vidm tipa s kratkimi in debelimi prsti. bljak
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
veneficus pupa napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:succubus napisal/-a:jaz prvo kaj pogledam na tipu so nohti
ahaha, tole glede prstov maš celo prav sploh nikol nism pomislna na to kake prste more met tip, ampak k si pa tole naspiala.. ahahahah, ubistvu me res zmrazi, k vidm tipa s kratkimi in debelimi prsti. bljak
Prov res k eni čevapi fujjjj
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
oglas za tipa: postaven, bogat in z lepimi rokami?
kaj vse ene opazte...
kaj vse ene opazte...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov