Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
* pretirana poraščenost (najbolš mi je če so pobriti)
* meni slabo oblačenje (bele hlače, torbica čez rame, čist oprijete hlačke, visoke bele nogavice, ....)
* slaba higiena, dolgi nohti in mozolji, razmetani zobje
* frizura na ježka, dolgi lasje, ogromno gela...
* preveč nakita (ql mi je kkšna nevpadljiva verižica al pa zapestnica, tut prstan. Sam ne pa kkšnega "diamanta" v ušesih in podobnega)
* močnejša postava (niti mal nimam proti močnejšim ljudem ampak na tipih me to enostavno ne privlači)
Velik stvari, ampak se dajo tut prilagodit
* meni slabo oblačenje (bele hlače, torbica čez rame, čist oprijete hlačke, visoke bele nogavice, ....)
* slaba higiena, dolgi nohti in mozolji, razmetani zobje
* frizura na ježka, dolgi lasje, ogromno gela...
* preveč nakita (ql mi je kkšna nevpadljiva verižica al pa zapestnica, tut prstan. Sam ne pa kkšnega "diamanta" v ušesih in podobnega)
* močnejša postava (niti mal nimam proti močnejšim ljudem ampak na tipih me to enostavno ne privlači)
Velik stvari, ampak se dajo tut prilagodit
Don't worry, be happy!!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
* plešavost
* majhnost
* predebel ali presuh oz. preozek
* bleda polt
* nepobrita jajca
* čefur look
* da mu smrdi iz ust
* verižice, uhani
* velik nos
* pirsing, fuj!
* pedrtošlne
* majhnost
* predebel ali presuh oz. preozek
* bleda polt
* nepobrita jajca
* čefur look
* da mu smrdi iz ust
* verižice, uhani
* velik nos
* pirsing, fuj!
* pedrtošlne
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
*Smrad iz ust
*Umazani nohti
*Dolgi nohti
*Gel na laseh(briljantina )
*Pretirana poraščenost
*Smrad po švicu
*Grdi zobje
*Zlate verižice
*Ogromni prstani
*Beli štumfi
*Une šumeče trenirke
....še bi se lahk najdl
*Umazani nohti
*Dolgi nohti
*Gel na laseh(briljantina )
*Pretirana poraščenost
*Smrad po švicu
*Grdi zobje
*Zlate verižice
*Ogromni prstani
*Beli štumfi
*Une šumeče trenirke
....še bi se lahk najdl
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Bom jest zdej mal stereotipe podrla
O higieni ne bom zgubljala besed, ker to se ve kaj sem spada in, da je na prvem mestu.
ne maram:
* mišičastih/nabildanih tipov
* čist natreniranga trebuščka (lepo vas prosim no, mal bušija mora bit )
* tipov brez ene same kocinice
* suhi, drobčkani tipi (se mi pa oči zasvetijo ob pomisli na ramenski obroč )
* dolgi lasje (se pravi tam nekje od 5 cm nadalje)
Drgač pa videz mogoče pritegne prvih 10 min, očarajo pa čist druge stvari
O higieni ne bom zgubljala besed, ker to se ve kaj sem spada in, da je na prvem mestu.
ne maram:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
torej:
-da ima debel vrat (kot da nima vrata po domače) in faco
-da ima preveč osladkan obraz
-preveč močne obrvi
-da nima lepih oči (to pomeni, da niso rjave barve in da so ful ozke, ko se nasmeje)
-da nima dolgih las do ramen (moj prvi je imel dolge in zdejšnji ima tudi)
-da je debel
-da ima osladne izjave in da je neki romantičen, naiven in bedast
-da se slika npr. v trgovini z motorjem samo da dokaže, kako dober je, a je bedast. totalno.
-da ima čisto na nulo ostrižene lasje
-da se oblači kot stari nono: majice brez okusa, niso moderne, kratke hlače, nimajo modernih bund, si ne kupujejo moderne kavbojke, nimajo felp... In ne znajo kombinirati oblačil
-nimajo okusov za avto (poudarjam posebej pa golfe, to je slab okus, moj ima npr. Xsaro od Citroena)
-govori osladnosti po telefonu in razlaga, kako podaljšuje orgazme in ne vem kakšne še potrebnosti, ma KOGA TO BRIGA?
-da je debel (ne sme niti biti malo močnejši, mora biti suh in imeti dobro postavo)
-ne sme biti nizek (pod 190cm)
-ne sme mi lagati, tega ne prenesem (kot nekdo na internetu)
-ne sme biti prestar (mlajši od mene!!!)
-se ne sme delati nekaj kar ni
...pa še marsikaj bi se našlo...
-da ima debel vrat (kot da nima vrata po domače) in faco
-da ima preveč osladkan obraz
-preveč močne obrvi
-da nima lepih oči (to pomeni, da niso rjave barve in da so ful ozke, ko se nasmeje)
-da nima dolgih las do ramen (moj prvi je imel dolge in zdejšnji ima tudi)
-da je debel
-da ima osladne izjave in da je neki romantičen, naiven in bedast
-da se slika npr. v trgovini z motorjem samo da dokaže, kako dober je, a je bedast. totalno.
-da ima čisto na nulo ostrižene lasje
-da se oblači kot stari nono: majice brez okusa, niso moderne, kratke hlače, nimajo modernih bund, si ne kupujejo moderne kavbojke, nimajo felp... In ne znajo kombinirati oblačil
-nimajo okusov za avto (poudarjam posebej pa golfe, to je slab okus, moj ima npr. Xsaro od Citroena)
-govori osladnosti po telefonu in razlaga, kako podaljšuje orgazme in ne vem kakšne še potrebnosti, ma KOGA TO BRIGA?
-da je debel (ne sme niti biti malo močnejši, mora biti suh in imeti dobro postavo)
-ne sme biti nizek (pod 190cm)
-ne sme mi lagati, tega ne prenesem (kot nekdo na internetu)
-ne sme biti prestar (mlajši od mene!!!)
-se ne sme delati nekaj kar ni
...pa še marsikaj bi se našlo...
Selvedin&Mihaela
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
MIGRENA napisal/-a:Bom jest zdej mal stereotipe podrla
ne maram:
-
Smeška. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
- Kraj: KP - LJ
da ga je preveč skupaj, nasplošno so mi všeč suhci
da se brije bilokje.. s škarjami pač skrajšaš vse zadeve, pod pazduho in khm, pa je.. zdej preveč golo use skupaj mi je off.
če je majhen, preveč šmeki itd.
drugače pa izgled mi ni tko važen... pri karakterju pa me moti miljon stvari
da se brije bilokje.. s škarjami pač skrajšaš vse zadeve, pod pazduho in khm, pa je.. zdej preveč golo use skupaj mi je off.
če je majhen, preveč šmeki itd.
drugače pa izgled mi ni tko važen... pri karakterju pa me moti miljon stvari
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Jagoda_ napisal/-a:Nacionalisti...fuj fej
V srednji šoli smo pri predmetu Arhitektura izdelovali predlog prenove Ljubljane, in ena od sošolk je predlagala postavitev vodnjaka za avtohtono prebivalstvo.delusional napisal/-a:* čefur look
* verižice, uhani
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Šminkerski, overstyled tipi z uhančki, kapicami na šilt (po možnosti z bleščicami), oprijetimi cunjami.. Frajerčki pač
- Mal glupo se sliši ampak sem že parkrat vidla - tip ki je po trupu bol malo poraščen ampak ma dlake skor sam u venčku okol bradavic
- Majhna, notr potisnjena brada
- Umetnine iz las, brade, obrvi.. razni cikcaki, zabritki, wathever... bah
- Tanke roke z dolgimi prsti
- Tribal tatuji
That's all for now
- Mal glupo se sliši ampak sem že parkrat vidla - tip ki je po trupu bol malo poraščen ampak ma dlake skor sam u venčku okol bradavic
- Majhna, notr potisnjena brada
- Umetnine iz las, brade, obrvi.. razni cikcaki, zabritki, wathever... bah
- Tanke roke z dolgimi prsti
- Tribal tatuji
That's all for now
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok no, pa bom tudi jaz zdaj naštela vse, kar me moti in zraven napisala še + za sprejemljivo, če je tip res popoln v drugih pogledih in - za nima šans, pa če je Brad Pitt v jesenski pripovedi.
-Kakršen koli nakit(zlato, srebro, kič, obeski, prstani) in velik -, ker enostavno nebi mogla bit s še tako popolnim tipom pa da to nosi, ker mi je ogabno in bi ga pobruhala vedno znova, ko se me dotaknil s čim takim. Prenašam samo usnjene zadeve ali zapestnice s festivalov(pa še to je bljek če jih ma 1000) pa tudi ogabne viseče verižice/verige s hlač so mi največji turnoff.
-Pretirana religioznost oziroma sploh kakršen koli vernik, ker je to popolno nasprotje mene. -
-Poraščen hrbet, prsa, pretirano poraščene roke.. -
-Obrito mednožje ojoj, nič mi ne zgleda bolj homoseksualno kot to, zgoraj brez, spodaj Z! +
-Da ima popolnoma drugačen okus za glasbo od mene in da ni odprt do različnih subkultur -
-Da je nacionalist, rasist, diskriminanten ali kakorkoli krivičen, do ljudi, ki jih ne pozna. -
-Da ima polne ključe obeskov in potem to nenehno vlači po rokah. -
-Da ima glavo pobrito/na ježka. (Idealno je če ima lase čimdaljše(čez polovico hrbta), sprejemljive tudi krajše pričeske samo zgoraj navedeno ne.) -
-Da pretirano izkazuje svojo pripadnost določeni subkulturi(majice sprejemljive, usnjene ogromne đake so fuj, neti so sprejemljivi samo na koncertnih odrih..) +
- Seveda bi to moralo biti na prvem mestu, samo ni vse po vrstnem redu, osebna higiena, dolgi lasje morajo biti umiti in počesani, nohti čisti in roke pravtako) -
-Da nima nikakršnih ambicij v življenju, ne končuje šolanja, nima ciljev. -
-Niti pod razno nikoli nebi bila s kadilcem, ali cigaretov ali trave ali kakršnega koli uživanja drugih drog. NIKOLI -
-Da vse svoje vikende preživi ob alkoholu in posledičnem komiranju. -
-Da je pretirano družaben ali pretirano asocialen. +
-Da nosi pretirano oprijete majice(še posebaj tiste brez rokavov so mi na moškemu čudne in grde) +
-Da riga, prdi, se dere ali prostaško obnaša v javnosti. -
-Da je močnejši, debel, predebel(suh, normalen,thank you very much) +
-Da ima vidna izstopajoča znamenja(ali bradavice) na koži -
-Da ima brado ali daljše brke -
-Da nosi oblačila posebaj živih barv(še posebaj vijolične, roze, rdeče) -
To bo mislim, da vse, sicer niso samo stvari na zunanjosti naštete ampak če se že gremo to..
Pa da nebom tak izbirčnež izpadla povem še to, da sprejemam vse barve oči, vse barve las(vključno z oranžno, seksi), pegice,..še posebaj pa so mi privlačni ljudje z osebnostjo, ki ni povprečna(kar pa je redkost, v življenju sem srečala enega) in da se konec koncev skoraj vse(razen minusov ) da spregledati, če je prisotnega nekaj več kot samo kemija.
-Kakršen koli nakit(zlato, srebro, kič, obeski, prstani) in velik -, ker enostavno nebi mogla bit s še tako popolnim tipom pa da to nosi, ker mi je ogabno in bi ga pobruhala vedno znova, ko se me dotaknil s čim takim. Prenašam samo usnjene zadeve ali zapestnice s festivalov(pa še to je bljek če jih ma 1000) pa tudi ogabne viseče verižice/verige s hlač so mi največji turnoff.
-Pretirana religioznost oziroma sploh kakršen koli vernik, ker je to popolno nasprotje mene. -
-Poraščen hrbet, prsa, pretirano poraščene roke.. -
-Obrito mednožje ojoj, nič mi ne zgleda bolj homoseksualno kot to, zgoraj brez, spodaj Z! +
-Da ima popolnoma drugačen okus za glasbo od mene in da ni odprt do različnih subkultur -
-Da je nacionalist, rasist, diskriminanten ali kakorkoli krivičen, do ljudi, ki jih ne pozna. -
-Da ima polne ključe obeskov in potem to nenehno vlači po rokah. -
-Da ima glavo pobrito/na ježka. (Idealno je če ima lase čimdaljše(čez polovico hrbta), sprejemljive tudi krajše pričeske samo zgoraj navedeno ne.) -
-Da pretirano izkazuje svojo pripadnost določeni subkulturi(majice sprejemljive, usnjene ogromne đake so fuj, neti so sprejemljivi samo na koncertnih odrih..) +
- Seveda bi to moralo biti na prvem mestu, samo ni vse po vrstnem redu, osebna higiena, dolgi lasje morajo biti umiti in počesani, nohti čisti in roke pravtako) -
-Da nima nikakršnih ambicij v življenju, ne končuje šolanja, nima ciljev. -
-Niti pod razno nikoli nebi bila s kadilcem, ali cigaretov ali trave ali kakršnega koli uživanja drugih drog. NIKOLI -
-Da vse svoje vikende preživi ob alkoholu in posledičnem komiranju. -
-Da je pretirano družaben ali pretirano asocialen. +
-Da nosi pretirano oprijete majice(še posebaj tiste brez rokavov so mi na moškemu čudne in grde) +
-Da riga, prdi, se dere ali prostaško obnaša v javnosti. -
-Da je močnejši, debel, predebel(suh, normalen,thank you very much) +
-Da ima vidna izstopajoča znamenja(ali bradavice) na koži -
-Da ima brado ali daljše brke -
-Da nosi oblačila posebaj živih barv(še posebaj vijolične, roze, rdeče) -
To bo mislim, da vse, sicer niso samo stvari na zunanjosti naštete ampak če se že gremo to..
Pa da nebom tak izbirčnež izpadla povem še to, da sprejemam vse barve oči, vse barve las(vključno z oranžno, seksi), pegice,..še posebaj pa so mi privlačni ljudje z osebnostjo, ki ni povprečna(kar pa je redkost, v življenju sem srečala enega) in da se konec koncev skoraj vse(razen minusov ) da spregledati, če je prisotnega nekaj več kot samo kemija.
It was forever..but it didnt last long..
-
maissi - Sramežljivka
o moj bog, ene ste pa res izbirčne
s tabo seveda ni nič narobe ne, nimaš nobenega izstopajočega znamenja ali kakšne dlake na nepravem mestu.
Hočeš da sprejema ostale subkulture, do vernikov pa sama nisi strpna, oz. ne bi hotila s fantom, ki bi hodil v cerkev.
Joj, če bi vse punce razmišljale tako bi 4/5 prebivalcev sveta ostalo samskih
s tabo seveda ni nič narobe ne, nimaš nobenega izstopajočega znamenja ali kakšne dlake na nepravem mestu.
Hočeš da sprejema ostale subkulture, do vernikov pa sama nisi strpna, oz. ne bi hotila s fantom, ki bi hodil v cerkev.
Joj, če bi vse punce razmišljale tako bi 4/5 prebivalcev sveta ostalo samskih
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ne, znamenja nobenega izstopajočega nimam. Hvala za vprašanje. Dlake na nepravem mestu depiliram, Hvala za vprašanje. Strpna sem do ljudi različnih verstev(če meniš, da se nekdo nebi ujel to ne pomeni nestrpnosti) in nikakor nimam nič proti njim, nekako težko pa se ujameta ateist in zaprisežen vernik, ker bi nedvomno prišlo do konflikta v zvezi ali z moje strani ali z njegove, tudi kasneje pri ustvarjanju družine in skupne prihodnosti, če pa bi tudi on sprejemal moj pogled na svet in vero brez konfliktov in neke prisile v skupno verovanje pa bi zveza lahko uspela. Hvala za povod za odgovor.
In še zadnje, komu mar, če bi 4/5 prebivalcev ostalo samskih? Saj nekateri na zemlji nismo odvisni od partnerja. Sicer pa takega jaz že imam tako da se ne sekiram.
In še zadnje, komu mar, če bi 4/5 prebivalcev ostalo samskih? Saj nekateri na zemlji nismo odvisni od partnerja. Sicer pa takega jaz že imam tako da se ne sekiram.
-
maissi - Sramežljivka
pri moških je to malo drugače, ker se ne morejo depilirati kar po mili volji; mislim, lahko se, ampak to bi šlo pa spet v nos komu drugemu.
V zvezi se sklepajo kompromisi, tako pač je, veliko parov je "mešanih" (ateist-vernik) pa mislim da zmorejo
brez zamere, samo podajam mnenje
V zvezi se sklepajo kompromisi, tako pač je, veliko parov je "mešanih" (ateist-vernik) pa mislim da zmorejo
brez zamere, samo podajam mnenje
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No, pri kompromisu zmožnemu verniku nimam nič proti. To kar se pa tiče depiliranja, da pri nekaterih moških ni možno..jah jebiga, tako kot so enim moškim všeč ženske z ogromnimi joški in 60cm pasom..meni niso kosmati..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]