Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 673 prispevkov
• Stran 3 od 45
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45
Naslednja
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
bejbika napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:3. Jamice v licih; spet cisto specificne, na nekaterih ljudeh so morda cisto kul, drugace... ogabne!!
jst jih mam ... pa men je to tok sexy, da konc ... ker tega ne more imeti vsak
Nene, ne takse, kakrsne imas ti. Saj jaz jih imam tudi To so prav specificne, ce najdem sliko, prilepim
Dodajam: dolgi lasje
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
uh, miljon stvari me lahko zmoti. ena osnovna higiena se mi itak zdi že samoumevna, ne maram pa ljubavnega tepiha pa kosmatih hrbtov. aja, pa utrjevalca na laseh. taki trdi so potem, pa lepljivi. glede obleke mi je pa čisto vseeno, dokler ne gre v prehude subkulturne ekstreme.
sicer se pa z bučko strinjam. verjetno bi težje prenašala nekoga, ki bi bil ves čas tipitop urejen in bi več časa visel v kopalnici od mene, kot pa fanta, ki se mu zjutraj pač ni dalo las umit pa obrit.
sicer se pa z bučko strinjam. verjetno bi težje prenašala nekoga, ki bi bil ves čas tipitop urejen in bi več časa visel v kopalnici od mene, kot pa fanta, ki se mu zjutraj pač ni dalo las umit pa obrit.
- lukchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: kranj
aha sj men tut niso nobene pankerke al pa kej podobnega prov nč ql
tko da ja všeč ste mi take kot ste, brez nekih čudnih prepričanj,...
ker meni na pamet nebi prišlo da bi bil skup z eno darkerko, no thanks , pa še stil oblačenja je dost bljak , ja tko da punce take ste najbolše , hihi
tko da ja všeč ste mi take kot ste, brez nekih čudnih prepričanj,...
ker meni na pamet nebi prišlo da bi bil skup z eno darkerko, no thanks , pa še stil oblačenja je dost bljak , ja tko da punce take ste najbolše , hihi
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Js pa zmeri zobe gledam. Ne da morejo bit u nulo ravni, kot da je zadnjih 5 let preživel pri ortodnotu, ampak da so čisti pa to... In tip je lahk še tko dober, sam če mi zobi niso všeč nima šans.
Pa seveda kar je že blo povedano; mastni lasi, nehigiena itd...
Pa seveda kar je že blo povedano; mastni lasi, nehigiena itd...
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz nisem toliko občutljiva na zobe. Če bi bili nenormalno rumeni, bi mi bilo malo khm, ne preveč všeč
Kakšne nepravilnosti so pa simpatične. Bolj so mi nevšečne razpokane ustnice. Pa ni treba zdej labele sabo nositi, pač maži se z njo doma, k so kakšni tipi ful hecni, k se večkrat mažejo z labelo kot jaz
Kakšne nepravilnosti so pa simpatične. Bolj so mi nevšečne razpokane ustnice. Pa ni treba zdej labele sabo nositi, pač maži se z njo doma, k so kakšni tipi ful hecni, k se večkrat mažejo z labelo kot jaz
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
lukchy napisal/-a:opažam da skoraj vse ne marate teh verižic, dol povlečenih hlač, da jih nosimo sredi riti
jst pa maram verižce pa zapestnce, ampak kkšne jeklene pa to ne pa kšnih zlatih, dol povlečene hlače so mi pa tut še vdno zlooo všeč
lukchy napisal/-a:glede las me zanima mate mogoče raje take moške, ki si urejajo frizurco z želeji, voski, geli... ali pa imate raje take povsem običajne, mogoče kot da bi se ravnokar zbudili; razmršene?
Najrajš mam kr zabrite
Prvi neprebran prispevek • 673 prispevkov
• Stran 3 od 45
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov