Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
halo?
kako dolgi pa so dolgi lasje-da se štejejo pod dolge?
kako dolgi pa so dolgi lasje-da se štejejo pod dolge?
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
To morm napisat- men je tok smešn če ma kšn tip na kšnm ala fbju slike k se sam slika- po možnosti da se še fotič vid- pa medtem kao hud izpast;
to je men en velk lol prou smejat se začnem če kej tazga vidm, po možnosti se je ceu dopodne sliku da je dubu uno "kao hudo" fotko lol no....bwahahaha
(in ja če bejba to dela ni tok patetično hehe )
to je men en velk lol prou smejat se začnem če kej tazga vidm, po možnosti se je ceu dopodne sliku da je dubu uno "kao hudo" fotko lol no....bwahahaha
(in ja če bejba to dela ni tok patetično hehe )
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Še dobro,da sploh najdete tipe,ki ustrezajo vsem vašim kriterijem,nekatere imate kar po 10+ alinej kaj vse vas moti in malo je takih tipov,ki bi bili tako popolni.Me zanima kaki komentarji bi padali,če bi jaz kot moški napisal 10 stvari,ki me motijo na ženskah?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Nekako tako ja. Drugače pa glede tega, da so moški manj izbirčni... Mogoče res, ampak se potem tu postavlja vprašanje, če je to zato, ko ne iščejo resne zveze, pač pa samo eno za mimogrede. Je pa tudi tako, da je nekaterim moškim celo za resno zvezo pomembno bolj malo stvari. Mislim, da pove dosti o nekom, če gleda samo postavo oz. samo obdarjenost pri punci, pa se je že pripravljen z njo kazati prijateljem, družini itd. Za moje pojme ni nič slabega, če je človek malo izbirčen in ve kaj išče pri potencialnem partnerju. Če ti nekaj pri eni osebi ni všeč že na samem začetku, ti tudi kasneje ne bo in je neumno pričakovati, da se bo nekdo spreminjal zaradi tebe - tudi če se bi, to potem več ne bi bil on.
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
to je res-te oprijete majčke
so kot eni napihnjeni kekci
pa ponavadi majo te bolj mišičast še zelo velike trebuhe- sode
bi pa še nekaj rekla -tudi gibčnost je tu problem-roke , kej šele noge
pa razni posteljni položaji tudi odpadejo
j pe res da vedno več takih z oprijetimi srečaš na cesti - pa te najčke nosijo sedaj tudi taki ki nimajo glih kaj mišic ali pa niso športno aktivni -špehec in to
sam men to ni -
so kot eni napihnjeni kekci
pa ponavadi majo te bolj mišičast še zelo velike trebuhe- sode
bi pa še nekaj rekla -tudi gibčnost je tu problem-roke , kej šele noge
pa razni posteljni položaji tudi odpadejo
j pe res da vedno več takih z oprijetimi srečaš na cesti - pa te najčke nosijo sedaj tudi taki ki nimajo glih kaj mišic ali pa niso športno aktivni -špehec in to
sam men to ni -
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
me pa zanima kakšna je vaša definicija dolgi lasje?čez ramena, tisti ki imajo po sredini prečo(prečko)in potem razporejene lase na vsaki strani pol
nem so zelo simpatični tisti z malo daljšimi lasmi
nem so zelo simpatični tisti z malo daljšimi lasmi
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
snoopy.girl napisal/-a:-suh pa vlek
-čudn oblečen
-zaraščen
-uhani ( v ušesih)
to ne štekam.
ti ne maraš normalne moške postave? bi rada da ma 150 kil pa 1.60m?
čudn oblečen? kaj je to zate "čudn oblečen"?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
- preveč dlak (še posebi dlake na hrbtu so mi fujfej)
- preveč želeja v glavi
- preveč maščobnih oblogic
- pomanjkanje stila in oblečem kar mi pade pod roke variante
- ogromni šajni uhani me tut odbijajo
Pa higiena definitivno more bit. Drgač nimam v glavi kako točn more nekdo zgledat, niti točno kak stil more bit, more bit pač osebek očesu prijeten, se ukvarjat s športom pa d best mi je, če ma nek svoj stil oblačenja. Da ni pač sam ena reklamna majčka, kavbojke pa taprvi pulover, k pride pod roke.
- preveč želeja v glavi
- preveč maščobnih oblogic
- pomanjkanje stila in oblečem kar mi pade pod roke variante
- ogromni šajni uhani me tut odbijajo
Pa higiena definitivno more bit. Drgač nimam v glavi kako točn more nekdo zgledat, niti točno kak stil more bit, more bit pač osebek očesu prijeten, se ukvarjat s športom pa d best mi je, če ma nek svoj stil oblačenja. Da ni pač sam ena reklamna majčka, kavbojke pa taprvi pulover, k pride pod roke.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Razen higienskih navad, ki so itak obvezne, bom še jaz napisala, kar me moti na tipih tako zelo, da se najde na spisku, česar drugače ne evidentiram.
- uhani v ušesih (take stvari so "rezervirane" samo za ženske, na tipih to izgleda kmetavzarsko)
- pirsing v nosu ali obrvi (v ustnici ali niplih še izgleda ok, če tudi tip ni slab za pogledat ), čeprav je to bolj pogosto pri tinejđerih
- preveč briljantine (če ima tako frizuro, da paše gor mal želeja, ni nič narobe in lahko izgleda ok, seveda pa ne toliko, da že skor teče z njih - kot pri poslancu Pečetu recimo)
- svetle hlače, yucky yuck! razen če je gej in zna to nosit, predvsem pa okusno skombinirat oblačila
- "ketne" okol vratu al pa zapestnice in prstani, ki že na daleč delujejo ceneni in wnb mafijozo stajl, da se bliska na vse strani od tistih šajni dodatkov + ponaredki oblačil
- frizura na "ježka" (a to je pri enih še kar skos v modi?!)
- pege (pri puncah, če so simpatične, se mi zdi to lepo, pri tipu pa mu ne pomaga niti če je ne vem kako lep)
- mozolji (tudi če si ni sam kriv in jih pač ne more odpraviti me to pač odvrne)
- poraščen kot volkodlak, me mine v hipu...
- uhani v ušesih (take stvari so "rezervirane" samo za ženske, na tipih to izgleda kmetavzarsko)
- pirsing v nosu ali obrvi (v ustnici ali niplih še izgleda ok, če tudi tip ni slab za pogledat ), čeprav je to bolj pogosto pri tinejđerih
- preveč briljantine (če ima tako frizuro, da paše gor mal želeja, ni nič narobe in lahko izgleda ok, seveda pa ne toliko, da že skor teče z njih - kot pri poslancu Pečetu recimo)
- svetle hlače, yucky yuck! razen če je gej in zna to nosit, predvsem pa okusno skombinirat oblačila
- "ketne" okol vratu al pa zapestnice in prstani, ki že na daleč delujejo ceneni in wnb mafijozo stajl, da se bliska na vse strani od tistih šajni dodatkov + ponaredki oblačil
- frizura na "ježka" (a to je pri enih še kar skos v modi?!)
- pege (pri puncah, če so simpatične, se mi zdi to lepo, pri tipu pa mu ne pomaga niti če je ne vem kako lep)
- mozolji (tudi če si ni sam kriv in jih pač ne more odpraviti me to pač odvrne)
- poraščen kot volkodlak, me mine v hipu...
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
Tamala_mrha -i gotovo smo še samski
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
bLack&white napisal/-a:snoopy.girl napisal/-a:-suh pa vlek
to ne štekam.
ti ne maraš normalne moške postave? bi rada da ma 150 kil pa 1.60m?
gotovo je mislila da ji ni všeč višina nad 1.90(85)- 2.20m - če
že ve zakaj- če je med partnerjema prevelika razlika v višini (nad 20cm) potem ni neke usklajenosti- na vseh področjih
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
da vidim da ma 2 dni zaporedoma iste gate...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov