Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js ne morem pregledvat niti tvojih postou, kaj šele tebe.
In bl neresna kt sm zadne cajte skor ne morem bit.
Konc OT (ne rabm replike).
In bl neresna kt sm zadne cajte skor ne morem bit.
Konc OT (ne rabm replike).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
če nisi hotla replike, me sploh omenjala nebi... In bi blo... Ne rabiš bit skozi agresivna name, ker ti nič nočem, niti nikol nism hotu kaj slabega... Sam mnenje maš o men pač tako ko maš... Sm tu gor za zabavo da dolgcajt preženem, pa mal pohecam kako punco... Če tebi ni do tega me ne obrekuj in boš mela mir, sj vidiš da vedno sikam nazaj, če me kdo špikne. Fajn bodi še naprej in ne nagajaj mi, ker js tebi tudi ne
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
No no bigboi, dost OT.
Ne vem če sm že napisala, ampak mene fuuul moti tak "čefurski" stil. Tiste oprijete majčke, kavbojke po možnosti na zvon, neke debele, fejk srebrne verižice in zapestnice, želeja tok na glavi da se vse šajna, pa seveda, vsi tisti ponaredki versace, lacoste itd. ... In, kar je še sploh najhujše - čevlji na špico. Ne vem kak lahk kdo misli da kej takega kul zgleda? Kakorkoli, men se želodec obrača ko vidim kerga tak napravljenga.
Ne vem če sm že napisala, ampak mene fuuul moti tak "čefurski" stil. Tiste oprijete majčke, kavbojke po možnosti na zvon, neke debele, fejk srebrne verižice in zapestnice, želeja tok na glavi da se vse šajna, pa seveda, vsi tisti ponaredki versace, lacoste itd. ... In, kar je še sploh najhujše - čevlji na špico. Ne vem kak lahk kdo misli da kej takega kul zgleda? Kakorkoli, men se želodec obrača ko vidim kerga tak napravljenga.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Smetka_ napisal/-a:-mastni lasje in polni prhljaja
- da smrdi
-ima zadah
-je neumen
-se ne zna lepo zrihtat (hodi okol v raztgnjenih trenirkah,kot da bi ravno ustal iz postle,po možnosti s enimi nike supergicami in kako raztegneno majco)
-je pripadnik kake subkulture
-je blazno poraščen po trebuhu (I hate ljubavni trebuh)
-ima gate na pol riti
-nosi bele štumfe
-je neurejen na splošno
podpis
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
Smetka_ napisal/-a:-mastni lasje in polni prhljaja
- da smrdi
-ima zadah
-je neumen
-se ne zna lepo zrihtat (hodi okol v raztgnjenih trenirkah,kot da bi ravno ustal iz postle,po možnosti s enimi nike supergicami in kako raztegneno majco)
-je pripadnik kake subkulture
-je blazno poraščen po trebuhu (I hate ljubavni trebuh)
-ima gate na pol riti
-nosi bele štumfe
-je neurejen na splošno
smem uprašat kaj je narobe z belimi nogavicami?
- Complicated
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
Torej kje naj začnem, bom šla lepo od glave do pet:
-če smrdi po švicu
-mastni neurejeni lasje
-dolgi lasje BIG NO GO!
-prhljaj
-če si tip pr obrvi dela une črtice (če si jih populi v črtice, 'čefur' stil)
-brada
-slab zadah
-slaba ustna higiena (vidijo se ostanki hrane..)
-suhe/razpokane ustnice
-poraščenost po prsih in trebuhu, hrbtu ali pa ramah
-mlahava koža okoli trebuha
-neurejeni nohti na nogah in rokah
-suhe roke
-slab okus oblačenja
-preveč prfuma
-na sploh mi niso ušeč tipi ala hipi style..
pa še kej bi se našlo..
-če smrdi po švicu
-mastni neurejeni lasje
-dolgi lasje BIG NO GO!
-prhljaj
-če si tip pr obrvi dela une črtice (če si jih populi v črtice, 'čefur' stil)
-brada
-slab zadah
-slaba ustna higiena (vidijo se ostanki hrane..)
-suhe/razpokane ustnice
-poraščenost po prsih in trebuhu, hrbtu ali pa ramah
-mlahava koža okoli trebuha
-neurejeni nohti na nogah in rokah
-suhe roke
-slab okus oblačenja
-preveč prfuma
-na sploh mi niso ušeč tipi ala hipi style..
pa še kej bi se našlo..
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
no angel napisal/-a:Ne vem če sm že napisala, ampak mene fuuul moti tak "čefurski" stil. Tiste oprijete majčke, kavbojke po možnosti na zvon, neke debele, fejk srebrne verižice in zapestnice, želeja tok na glavi da se vse šajna, pa seveda, vsi tisti ponaredki versace, lacoste itd. ... In, kar je še sploh najhujše - čevlji na špico. Ne vem kak lahk kdo misli da kej takega kul zgleda? Kakorkoli, men se želodec obrača ko vidim kerga tak napravljenga.
Tole. Poleg tega me odvrnejo tudi raperji. Ne vem, če ljudje s kakršnimkoli drugim stilom izgledajo bolj zabito kot oni.
Zame, daleč najbolj povabljiv stil imajo surfarji. Športen, udoben, seksi. Ne pretiravajo z nobeno stvarjo in zgledajo naravno. Če h temu prištejem še od vetra razmršeno frizurco in športno telo ... Ah
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
~NIA~ napisal/-a:
- moški pod 80 kil (uni suhi pa dougi - no go!) - ampak more met teh 80, 90 kil mišic (kar je več mi je že preveč), pač športna postava (pa ne v obliki žoge!)
- prezaraščene in poraščene črne obrvi
- bela (zelo svetla) polt
- podbradek - tipom res ne paše
- nakit - najgrše mi je če ma uhan v ušesu (pod ustnico ali v obrvi nekaterim mogoče celo paše), pa verižice, zapestnice. odobravam pa une poletne zapoestnice in verižice, ki jih kupiš na štantu na morju
+ spolni organ
pa še bi lahko naštevala
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
*Grdi zobje
*Mastni lasje euuuu
*Dolgi nohti al pa umazani k da je avtomehanik
*Pretirana poraščenost(fuj na hrbtu dlake)
*Motil bi me,če ne bi uporabljal sticka za pod pazduho,švic pa to
*Da ma šumo tm dol
...
*Mastni lasje euuuu
*Dolgi nohti al pa umazani k da je avtomehanik
*Pretirana poraščenost(fuj na hrbtu dlake)
*Motil bi me,če ne bi uporabljal sticka za pod pazduho,švic pa to
*Da ma šumo tm dol
...
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Js sm mela ze namen napisat, da bi me motili samo neurejeni zobje (pac gniloba pa to) ampak sem se ob napisanih postih spomnila se na marsikaj ja...
* neurejeno zobovje (s tem ne mislim da je kak zobek postrani, to mi je kvecjemu kjut, mislim na nehigieno, gnilost, zobne obloge ipd.)
* da se ne tusira redno vsak dan
* da ne uporablja deodoranta oz. antiperspiranta
* mastni lasje s prhljejem
* PRESUHA postava (za moj okus)
* polizani lasje z zelejem (ce si ne znas narest frizure, pust tko k je in ne packaj z zelejem, fuj)
* zanikrni nohti
* IZSUSENE ustnice
Glede stila oblacenja se strinjam z vecino napisanega, ne prenesem trenirkarjev, zal, niti reperjev. Bele nogavice bi tolerirala res samo pri tenisu. Vsec mi je, ce se moski vecino casa oblaci poslovno ker sem nora na moske obleke s kravato itd., za prosti cas je pa tudi meni blaaaazno vsec surferski stil (hjooj, pa zagorelo misicasto telo, pa mal daljsi laski, malo mokri... uhh ) vsec so mi sicer tud kavboji ampak pustmo to haha, al pa da ima vsaj nek normalen sportni stil.
* neurejeno zobovje (s tem ne mislim da je kak zobek postrani, to mi je kvecjemu kjut, mislim na nehigieno, gnilost, zobne obloge ipd.)
* da se ne tusira redno vsak dan
* da ne uporablja deodoranta oz. antiperspiranta
* mastni lasje s prhljejem
* PRESUHA postava (za moj okus)
* polizani lasje z zelejem (ce si ne znas narest frizure, pust tko k je in ne packaj z zelejem, fuj)
* zanikrni nohti
* IZSUSENE ustnice
Glede stila oblacenja se strinjam z vecino napisanega, ne prenesem trenirkarjev, zal, niti reperjev. Bele nogavice bi tolerirala res samo pri tenisu. Vsec mi je, ce se moski vecino casa oblaci poslovno ker sem nora na moske obleke s kravato itd., za prosti cas je pa tudi meni blaaaazno vsec surferski stil (hjooj, pa zagorelo misicasto telo, pa mal daljsi laski, malo mokri... uhh ) vsec so mi sicer tud kavboji ampak pustmo to haha, al pa da ima vsaj nek normalen sportni stil.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ne maram, da tip:
-nosi boxarice- ne vem, meni ni sexy
-ima dlake po telesu
-nima čisto nič mišic
-premajhen oz. manjši od mene
-ma mastne lasje itak
-zaudarja po nečem
-ustna votlina smrdi po hrani, česen
-da ma temnejšo oz. zagorelo polt. ne privlači me.. raje mam bledolično do naravno-blede
-da je močnejši
-presuha postava do te mere, da mu pri kolenih čudno kosti ven gledajo oz. da mu je spodnje perilo preveliko :S
-dolge lase- me več ne privlačijo, ker sem starejša ages
-nosi boxarice- ne vem, meni ni sexy
-ima dlake po telesu
-nima čisto nič mišic
-premajhen oz. manjši od mene
-ma mastne lasje itak
-zaudarja po nečem
-ustna votlina smrdi po hrani, česen
-da ma temnejšo oz. zagorelo polt. ne privlači me.. raje mam bledolično do naravno-blede
-da je močnejši
-presuha postava do te mere, da mu pri kolenih čudno kosti ven gledajo oz. da mu je spodnje perilo preveliko :S
-dolge lase- me več ne privlačijo, ker sem starejša ages
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]