Kaj vas moti na moškemu?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misska » 08. Avg. 2007 14:49

Ne maram neurejenih tipov. Ne maram tipov, ki se bedno oblačjo. Pa ne maram tipov s tono želeja na glavi. Ne maram anoreksičnih tipov (jaki). Pa še bi se kej našl. Pač osebna higijena je important no...
-->impossible is nothing<--
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 08. Avg. 2007 15:41

Preveč nabiti tipi..grozno grde frizure(špičke, blond pobarvan fak), ljubavni tepih ne samo po trebuhu in prsih ampk povsod :freak: sicer pa je moj popoln tip visok, suh, nekosmat in dolgolas :D obvezno pobrit, sovražim brade.
Grozn ogabn mi je tud nakit na moškemu, uhani,verižce, karkoli vglavnem. Četud bi bil tip totalno popoln verjetno nebi mogla bit z njim če bi npr nosil okol zapestja kako srebrno zapestnico(podpiram samo kšn nakit iz "kiča"(kšni trakovi al pa kj). Vem, da se sliš grozn, da bi tipa odjebala sam zrd tega ampk nebi mogla zadržat bruhanja vsakič znova ko bi vidla to. Plus nonstop bi morala pazit, da se zapestnice ne dotikam blah.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 08. Avg. 2007 15:44

ja bravo, js sm pa dobil verižico ko sm se rodil in jo mam vedno na sebi edino ko igram ne... Nevem, zakaj bi to blo grdo? Sj ma vsak nek "amulet" za srečo, eni majo verižico, drugi zapestnico...
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 08. Avg. 2007 15:47

Nevem bigboi, men se to nenormalno gravža, kterakol stvar iz kovine jz sm tud rojena s tako lastnostjo in to je to :D nemaram ključev, kovancev(tega se nažalost nmorm znebit..jih pa poskušam čimmanj držat v rokah), karkoli železnega, zlatega, srebrnega..Taka sm, nenormalno se m gnusjo te stvari in potem še vonjam na svojih rokah..Kot nekakšna fobija :D Še posebej so mi pa ogabne tiste standardne verižice in zapestnice k so vse narjene na ist kopit, pa če so tanke al debele..Nevem taka pač sm in tega nmorm spremenit.
Že ta samcata mala stvar bi me pač na fantu odbila..
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 08. Avg. 2007 15:47

men osebno je najbolj moteče če(oprostite izrazu) smrdi kot kuga in če ima uhane v ušesnih mečicah. grozno mi je tud vidt une ala emo frizure(čeprav nekateri so cute) in milijon piersingov. ne maram tud pretirano velikih tatujev. od vseh tipov pa ne prenesem oseb ki se jim v modernih časih reče
" čefurji". teh pa ne prenesem zaradi tega ker se oblečejo v une svoje trenerke in bele štunfe in so potem kao največji lepotci. bljak :?
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 08. Avg. 2007 15:50

ja in kaj če je fant pravi zate, pa ma pač verižico, samo zaradi tega ga nebi mela :D Kaj pa če je ne vidiš, pa šele pol ko se sleče opaziš kaj pa pol :D Ej afrodita, js grem na trening v trenirki in mam bele nogavice, ker se najlažje operejo pa tut mam bele teniske, kaj je narobe s tem!
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 08. Avg. 2007 15:54

Pol bi pa ga prosila, da jo da dol :oops: In da..je nikol več nevidim.. :oops:
Sicr pa tud jz nevem kje je stvar v belih nogavicah.. Včas so jih vsi nosili, čist normalno pač nogavice wtf? In zdj kr jih pač nosijo "čefurji" itd so zato nenosljive? :\
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Avg. 2007 15:55

Tema se imenuje Kaj vas moti na moški zunanjosti in NE Kaj vas moti na bigboi-jevi zunanjosti, zakaj se potem iščeš v vsakem postu?

Da ne bom čisto OT:
če je manjši od mene, suha južina/ekstra debel, preveč govori, ne skrbi za osebno higieno, ima ''attitude'' in še bi se kaj našlo.
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 08. Avg. 2007 15:59

aja pozabla sm napisat bele štumfe pa pol kešne bl odprte natikače. sej mene osebno beli štumfi ne motjo tolk če jih maš pod superge. in glede trenirk. je razlika med tako normalno trenirko. ne pa tist kao dobra trenirka. verjetn veste katere mislm. prov tiste značilne trenirke. sej me to verjetn ne bi motil če ne bi poznala kar neki ljudi s tem videzom in mi je blo naravnost grozno da se drugače ne izrazim :?
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 08. Avg. 2007 16:00

metuljček, js repliko dajem na nogavice in verižico, ker vsak ki nosi bele nogavice in trenirke še ni čefur... Pa na meni ni kaj govorit o moteči zunanojsti, če ne verjameš me lahko pregledaš :D Od nohtov, ušes do zob, vse je tako kot se spodobi. Da še mal ženske okaram :D Ene tut ne skrbijo za lepoto, sploh pozimi... Ene se sploh ne brijejo/depilirajo to je fuj in fej. A poleti se lahko, pozimi pa kr ni treba al kako?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Avg. 2007 16:03

And there he goes again... :?

Saj nisem pisala, kaj me moti na tebi, ampak na splošno, torej te ne rabim pregledati :eek:

Glede žensk pa ne bi vedela, če se katera pozimi ne brije :D
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 08. Avg. 2007 16:04

zaradi mene ti ženske kar kregaj samo v drugi temi ker to naj bi bila tema kaj ti na moškem ni všeč :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 08. Avg. 2007 16:04

zakaj neee :D Js bi rad da me pregledaš :oops:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Avg. 2007 16:59

Omg :eek: si loh še bol patetičn? In to u usaki temi posebi. Đizs.

Pač nisi nobeni tle gor ušeč in pika. Z belimi štumfi in verišco al pa brez.

Mene odbija patetičnost.
Glede zunanjosti pa - nekak logično se mi zdi, da je na prvem mestu (ne)higiena, pol pretirana kosmatost :D , ritasti tipi z raunimi rokami in nogami (se prau nezdefinirani), s šlaufkom okol trebuha, z butastim pogledom (don't ask, ampak eni ga majo), z zamaščenimi lasmi (beri: neumiti al pa da ma več gela in podobne packarije na glau k pa las), s premejhnimi dlanmi, z ozkimi rameni (mora met konkretno široka ramena in hrbet), z ukriulenimi in nepošlihtanimi zobmi, tipou, politih s cenenimi dišavami (ne vem kaj mi je huj, da smrdi po švicu al cheap parfumu),...

Kar se pa oblačenja tiče, ne maram ničesar drucga kt japonk pa superg (skejt), prisegam na športn (borderski in variacije na to) stil cunj in dodatkou, use ostalo me odbija.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 08. Avg. 2007 17:05

seveda sm lahk :) Še tebe povabim, da me pregledaš :lol: Ti se raj malo nasmej, da boš lepši dan mela... Nebodi tako resna...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov