Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
ryu10kyu napisal/-a:ZEAST napisal/-a:
tipi brez kakrsnegakol smisla za humor. Po pravic povedan, uni brez humorja mi grejo kr na zivce
A obstajajo taki, ki so brez humorja se rodili?
Pomoje je to nekaj, kar razvijes. Pa tudi mislim, da ni ljudi povsem brez smisla za humor, je pa res, da vsak to drugace dojema. Kar je nekomu smesno, je drugemu dolgocasno, primitivno, nesmiselno...
OT: ryu10kyu, lustna slikica.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
oo sploh ne morem opisat kok mi gre na živce da ma tip dolge lase pa mastne!!!! Agrhhh... pobrila bi ga!!! Še prej bi mu pa glavo razukužla
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Motijo me naslednje stvari:
* dolgi lasje, predvsem pri fantih, katerim že nastaja pleša in se lasje vidno redčijo mladosti navkljub
* motijo me resnično neurejeni nohti
* moti me vonj po znoju - razumem, da se človek poti - vendar to NE smrdi, smrdeti pa začne, če se na star pot začne nalagati nov
* dolgi lasje, predvsem pri fantih, katerim že nastaja pleša in se lasje vidno redčijo mladosti navkljub
* motijo me resnično neurejeni nohti
* moti me vonj po znoju - razumem, da se človek poti - vendar to NE smrdi, smrdeti pa začne, če se na star pot začne nalagati nov
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
ZEAST napisal/-a:Vizualno mi niso vsec majhni tipi (verejetno, ker sm jz visoka), tipi z zlo majhnim nosm, ker mi babyface nikol ni potegnu pr nasprotnem spolu, nekak mi ne izzareva tiste prave moskosti in odlocnosti, tut zlo ozke ustnce mi niso vsec, ker nardijo tako hudobno faco :P
Ej, bolš ne bi mogla povedat
Sj se plehko sliši, ampak zelo (poudarek na zelo) ozke ustnice mene precej odbijajo, ker si sploh ne predstavljam, kako bi se s takim tipom poljubljala. Zato so ponavadi prvo, kar prečekiram na moških, prav ustnice. Pač, jaz imam precej polne (ne ravno Angelina style, ampak ok) in to nekako iščem tudi pri moških.
- tinaROSSI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
- Kraj: Gorenjska
Mene pa resnično moti pretiran telesni vonj - smrad pri moških. Razumem, da se nekateri pač več potijo, ampak zato pa so deodoranti, ki jih lahko nanesejo po tuširanju ne vem, jest zelo veliko dam na to, vedno dišim in vonj opazim pri drugih in to takoj . Odbije me tudi neurejenost, rada imam moške, ki se znajo lepo obleči, ne fancy, ampak tako da paše skupaj... da imajo urejeno frizuro, bradico,... moti pa me tudi pretirani ljubavni tepih
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Moti me predvsem močan telesni vonj, tiste bedne pripombe, ko gre kaka punca mimo, dolgi lasje, prevelike tetovaže, une kilogramske srebrne verižice ali zapestnice,.....
Odbijajo me tudi fantje, ki so pretirano vsiljivi, nerazgledani (pa s tem ne mislim, da mora bit nek "nevemtikak" intelektualec), in pa zlo suhi fantje,...
,...no še kaj bi se našlo,......
Odbijajo me tudi fantje, ki so pretirano vsiljivi, nerazgledani (pa s tem ne mislim, da mora bit nek "nevemtikak" intelektualec), in pa zlo suhi fantje,...
,...no še kaj bi se našlo,......
Just dance!
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
- Dolgi lasje... na taksen in drugacen nacin.. Res..
- Neurejenost, mislim, da mu je vseeno kaj spravi nase.. razvleceno trenerko pa adidaske pa gremo v Gledalisce npr.. (ok bedn primer )....ali pa nasploh, brez disave, brez neke osebne higiene... (slab zadah...)
- Pivski trebuh.. :S
- Dolgi nohti...
- Poraščenost...
Fizicno pa itaq - da ni urejen.. Ka sem ze opisala.. Jst full dajem na izgled cloveka (ne da se zaljubim ce je v neki opravi), ampak ko sva skupaj, menda on ne bo v trenerki jst pa v obleki pa greva skupi ven..
moje misljenje
- Neurejenost, mislim, da mu je vseeno kaj spravi nase.. razvleceno trenerko pa adidaske pa gremo v Gledalisce npr.. (ok bedn primer )....ali pa nasploh, brez disave, brez neke osebne higiene... (slab zadah...)
- Pivski trebuh.. :S
- Dolgi nohti...
- Poraščenost...
Fizicno pa itaq - da ni urejen.. Ka sem ze opisala.. Jst full dajem na izgled cloveka (ne da se zaljubim ce je v neki opravi), ampak ko sva skupaj, menda on ne bo v trenerki jst pa v obleki pa greva skupi ven..
moje misljenje
-
gregorjeva - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
- Kraj: štajerka valda
Mene pa moti na naših marsovcah to da:
-Niso stuširani
-Niso obriti
-Niso lepo oblečeni
pa pri njih bi se še lahk kr vlko dodali..................
-Niso stuširani
-Niso obriti
-Niso lepo oblečeni
pa pri njih bi se še lahk kr vlko dodali..................
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
-prevelika poraščenost
-neurejenost
-neurejenost
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Vizualno mi ne potegnejo taki:
- ki imajo dolge lase
- ki so zelo suhi (mislim, če je res izven meje "normalnega" - imam pa že raje par kg več kot premalo )
- ki ne dajo nič na osebno higieno (sem spada neprimeren vonj, neurejeni nohti in vse ostalo)
- ki imajo dolge lase
- ki so zelo suhi (mislim, če je res izven meje "normalnega" - imam pa že raje par kg več kot premalo )
- ki ne dajo nič na osebno higieno (sem spada neprimeren vonj, neurejeni nohti in vse ostalo)
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Dorotheia napisal/-a:Vizualno mi ne potegnejo taki:
- ki imajo dolge lase
Se podpišem.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
hmm Js mam vse lepo in prav pa me še vedno nobena ne pogleda
Pa še oblečem se lepo, pol pa pravijo kaj sem tko fency
Drugače pa, a ni sexy če je tip mal neobrit pa mal skuštran In dejstvo je da če greš vržt smeti al pač skočiš v trgovino se nebo noben rihtal ko da gre kam žurat ampak bo lepo v trenirki... Pa kokr js vem če se tip poti na igrišču punce to rade gledajo
Pa še oblečem se lepo, pol pa pravijo kaj sem tko fency
Drugače pa, a ni sexy če je tip mal neobrit pa mal skuštran In dejstvo je da če greš vržt smeti al pač skočiš v trgovino se nebo noben rihtal ko da gre kam žurat ampak bo lepo v trenirki... Pa kokr js vem če se tip poti na igrišču punce to rade gledajo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov