Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Ja,pozabila sm napisat da so zame oblačila zlo pomembna. Ne maram ohlapnih majic in raztrganih kavbojk. Ne sme imeti hlač na korenček ali pa širokih z žepi. Lahk so mal na trapez,tud ne preveč. Ne sme nosit belih nogavic,pa kapic na šilt tud ne maram.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
šejla napisal/-a:Ja,pozabila sm napisat da so zame oblačila zlo pomembna. Ne maram ohlapnih majic in raztrganih kavbojk. Ne sme imeti hlač na korenček ali pa širokih z žepi. Lahk so mal na trapez,tud ne preveč. Ne sme nosit belih nogavic,pa kapic na šilt tud ne maram.
temule postu sm se pa res nasmejala.. najbol da kr nag okol hod da ti bo ušeč al kko? al bo to spet narobe? ne vem če sploh kšne hlače še ostanejo..
uglavnm.. dokler je človk oblečen v nezmečkane, nestrgane (ne tist k že kupš tak, ampak tko k se zmečka k se vala na stolu al pa strga na kšni ograji čez katero skače) čiste in svoji postavi primerne cunje, je men usen kaj je oblečen.. sj nism njegova mama da bi mu mogla govort kaj nej obleče.. men je moda za tipe itaq čist mim..
na vseh ljudeh(ne sam na tipih, tut na ženskah) me pa mot neurejenost, nehigiena, pretiravanje v čemerkol (hrana, pijača, droge ipd.).. tko nekak..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
-če pije alkohol (ne diram štapičem)
-če kadi, se drogira
-slaba higiena
-rejverski stil, al pa čefurski
-res ful ful suh, k pol je mene več skup od njega
Najbolj me pa odbije, če je copata in lahko vsaka baba pometa z njim. Če bi hotla pičkico, bi bla lezbijka.
-če kadi, se drogira
-slaba higiena
-rejverski stil, al pa čefurski
-res ful ful suh, k pol je mene več skup od njega
Najbolj me pa odbije, če je copata in lahko vsaka baba pometa z njim. Če bi hotla pičkico, bi bla lezbijka.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
hmm...mene najbolj moti:
- neurejeni nohti
- dolgi lasje, po možnosti še ful mastni, yuck
- če kadi
- preveč želeja na glavi
- takšne debele srebrne zapestnice in verižice, pa še fejk (to mi je res neki najbolj ogabnega)
- oprijete majice
- osebna higiena na psu
- metalski stil oblačenja (nočem nobenga užalit, ampak men preprosto ni ql, no ja, pa isto velja za rejverski stil)
- grdi čevlji (ne morm pomagat, ampak ful gledam na čevlje)
- frizura na ježka
- na blond pobarvani lasje
... pa še verjetno bi se kej našlo
- neurejeni nohti
- dolgi lasje, po možnosti še ful mastni, yuck
- če kadi
- preveč želeja na glavi
- takšne debele srebrne zapestnice in verižice, pa še fejk (to mi je res neki najbolj ogabnega)
- oprijete majice
- osebna higiena na psu
- metalski stil oblačenja (nočem nobenga užalit, ampak men preprosto ni ql, no ja, pa isto velja za rejverski stil)
- grdi čevlji (ne morm pomagat, ampak ful gledam na čevlje)
- frizura na ježka
- na blond pobarvani lasje
... pa še verjetno bi se kej našlo
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Hmm... motijo me
pogriženi ali umazani nohti
preveč želeja na glavi (sploh kaka briljantina je fuj)
če nosi prstane ali ful debele verižice in zapestnice
tudi zadah me moti, pa če zaudarja po znoju ali čemurkoli drugemu, kar mi smrdi- tudi smrdljiv parfum, kolonjska,...
pogriženi ali umazani nohti
preveč želeja na glavi (sploh kaka briljantina je fuj)
če nosi prstane ali ful debele verižice in zapestnice
tudi zadah me moti, pa če zaudarja po znoju ali čemurkoli drugemu, kar mi smrdi- tudi smrdljiv parfum, kolonjska,...
My dreams are my reality...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Bom odgovoril kaj me moti na ženski zunanjosti:
- nadutost(hoja po cesti kot,da je najhujša lepotica in miss sveta)
- higiena(tudi ženske imajo probleme s tem,v diskotekah več kot očitno nekatere oddajajo neprijeten vonj)
- Neurejeni nohti na rokah in nogah
- Oblečena v metalske obleke ali punk stil ali pretiran skejterski imidž
-
- nadutost(hoja po cesti kot,da je najhujša lepotica in miss sveta)
- higiena(tudi ženske imajo probleme s tem,v diskotekah več kot očitno nekatere oddajajo neprijeten vonj)
- Neurejeni nohti na rokah in nogah
- Oblečena v metalske obleke ali punk stil ali pretiran skejterski imidž
-
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
hehe, nadutost....
po eni strani vam grejo take pičke na k***c, ker se nosijo, ker veste da če jih boste enkrat pofukali, da ne bojo tekle in jokcale za vami...
po drugi strani, pa take zelo privlačijo vašo pozornost in si ga najraje zdrkate na kako tako prasičko...
po eni strani vam grejo take pičke na k***c, ker se nosijo, ker veste da če jih boste enkrat pofukali, da ne bojo tekle in jokcale za vami...
po drugi strani, pa take zelo privlačijo vašo pozornost in si ga najraje zdrkate na kako tako prasičko...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ravno take ponavadi potem hodijo za tabo in jokcajo
Jaz jih vidim in pozabim v 2-3 sekundah(verjetno še prej)...sem imel že dosti takih v svojem življenju in me pač ne ganejo več
Ko se ženska sleče je ista kot vsaka skoraj...z manjšimi estetskimi razlikami...in tudi tista takozvana lepotica postane v parih dneh, ko se jo navadiš čisto navadna punca...morda še preveč navadna...oziroma povprečna...in če je njen edini adut biti lepa..je v težavah,razen če ji je cilj življenja biti pred hišo namesto vrtnega palčka
Jaz jih vidim in pozabim v 2-3 sekundah(verjetno še prej)...sem imel že dosti takih v svojem življenju in me pač ne ganejo več
Ko se ženska sleče je ista kot vsaka skoraj...z manjšimi estetskimi razlikami...in tudi tista takozvana lepotica postane v parih dneh, ko se jo navadiš čisto navadna punca...morda še preveč navadna...oziroma povprečna...in če je njen edini adut biti lepa..je v težavah,razen če ji je cilj življenja biti pred hišo namesto vrtnega palčka
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov