Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Zvoncica napisal/-a:če ma preveč oprijete hlače k se mu pol tja nekam v mednožje zažirajo k se usede
O moj bog! Kmal bi mi v hlače ušlo, tolk sem se začela krohotat!!!
Pol pa še od lastovice reply o lezenju hlač v rit ... tolk se pa že dolg nism nasmejala kot danes!
- lukchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: kranj
Aloha napisal/-a:Ahahaaa, oprijete hlače, ja. Jajks. Če se sam spomnem našga prfoksa iz gimnazije za biologijo, k je meu ene take ledr oprijete hlače, pa vs tak zavaljen in khm, "neprijeten za videt", cjoooo, ne bi več.
Luckhy, predvidevam, da maš ti (pre)suhe noge a?
Men osebno je to grdo, kr mam rada bl atletsko grajene tipsone, da pa bi biu bl suh od mene, ježešna, to mi pa neb sedl sploh. Če naju bi kdo napadu, bi se mogla sama brant, kr bi njega takoj nalomil
hihi ne mislim da niti ne, sam res pa je da sem velik 183 cm mam pa 72 kg, sicer mam tako atletsko postavo, mišice (12% maščobe)... sam res pa je da sem malo bolj suhe narave hihi aja pa radijatorček niti ne preveč izrazit
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
neurejeni nohti (pogriženost mi je skor hujša kot umazanija za njimi) al pa preprost grdi nohti.
preoprijete hlače.
metroseksualizem.
pa (to sicer ni glih videz, čeprov se odraža na zunanjosti) kako se določen moški nosi. (samsebisemtakovšeč izgled mi je totalen odboj)
p.s.:same higiene ne bi lih posebej omenjala, ker se mi zdi samoumevno.
preoprijete hlače.
metroseksualizem.
pa (to sicer ni glih videz, čeprov se odraža na zunanjosti) kako se določen moški nosi. (samsebisemtakovšeč izgled mi je totalen odboj)
p.s.:same higiene ne bi lih posebej omenjala, ker se mi zdi samoumevno.
...just breathe...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Panasonic napisal/-a:sam si respunchka napisal/-a:am, jaz pa gledam na roke - dlani predvsem. ne znam razložit kakšne morajo biti, enostavno ene roke me odbijajo, druge privlačjo in od tega je precej odvisno vem da sem freak ja.
zakaj bi bila freak? jst tut med prvimi stvarmi, ki jih opazim na moškemu, so dlani...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
Mahagonij napisal/-a:Haha, kaj pa je to, definiraj.bubbles napisal/-a:metroseksualizem.
prekomerna uporaba kozmetike, lasnih preparatov, poženščenost v obnašanju in kretnjah...
aja, ti mislš zakaj ne metroseksualnost: je pa čist ena interna fora
...just breathe...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst za svoje lase uporabljam 5 razlicnih izdelkov, ce stejem se sampon sm. Seveda ne hkratibubbles napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Haha, kaj pa je to, definiraj.bubbles napisal/-a:metroseksualizem.
lasnih preparatov
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Mahagonij napisal/-a:Jst za svoje lase uporabljam 5 razlicnih izdelkov, ce stejem se sampon sm. Seveda ne hkratibubbles napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Haha, kaj pa je to, definiraj.bubbles napisal/-a:metroseksualizem.
lasnih preparatov
jaz pa 3: gel, britvico in balzam po britju!
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Nohtov sploh ne opazm(mogoče bi če bi srečala koga z dokaj ne urejenimi, ampak ga še nisem-to se pravi nisem kaj preveč pozorna na to)
1. HIGIJENA
2. urejenost (to mislim oblačila in tako naprej)
am ja ŽELE na živce mi gre če srečam nekoga (ulica,fax ma kjer koli), ko ima na svoji buči najman 1kg želeja....to je pa tako nagravžn
(Raje si ne predstavlajm kakšen ima vzglavnik ta osebek,če si ravno ne umije glave vsak dan)FUJ!
1. HIGIJENA
2. urejenost (to mislim oblačila in tako naprej)
am ja ŽELE na živce mi gre če srečam nekoga (ulica,fax ma kjer koli), ko ima na svoji buči najman 1kg želeja....to je pa tako nagravžn
(Raje si ne predstavlajm kakšen ima vzglavnik ta osebek,če si ravno ne umije glave vsak dan)FUJ!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Hmm... Mene najbolj motjo neurejeni nohti in zdelane dlani,takšne rdeče pa žuljaste... Ne znam drgač razložit. Pol ne maram moških,k majo frizurco polizano tko nazaj z 1kg želeja.
Drgač js sm vedno gledala na izgled,da sm mela lepga fanta že zarad drugih...Sedaj opažam da izgled sploh ni tko pomemben...
Drgač js sm vedno gledala na izgled,da sm mela lepga fanta že zarad drugih...Sedaj opažam da izgled sploh ni tko pomemben...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]