Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni je najbolj pomembna higiena, oblači se lahko zaradi mene kakor hoče, sej ima svojo glavo in so njemu določene stvari všeč in določene ne, tko kot meni. Sej njemu tud kej na meni ni všeč, pa me zaradi tega ne bo spreminjal(hvala bogu)
Treba se je sprejemat, ker se nimamo radi zarad urejenih nohtov, las etc. ampak zaradi celote.
Treba se je sprejemat, ker se nimamo radi zarad urejenih nohtov, las etc. ampak zaradi celote.
-
×ChocoLate.× - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
* neumiti zobje
* (posledica^) zadah
* mastni lasje
* umazana ušesa
pa še kej zihr, sam mi je ušlo iz spomina
* (posledica^) zadah
* mastni lasje
* umazana ušesa
pa še kej zihr, sam mi je ušlo iz spomina
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Panasonic napisal/-a:sam si respunchka napisal/-a:am, jaz pa gledam na roke - dlani predvsem. ne znam razložit kakšne morajo biti, enostavno ene roke me odbijajo, druge privlačjo in od tega je precej odvisno vem da sem freak ja.
jah sam nisem edini freak...velik žensk in moških poznam, ki so jim na partnerju ful pomembne roke. pa enkrat sem brala članek, da se v obliki dlani in razmerij med dolžinami prstov da prepoznati plodnost osebe nasprotnega spola in da to pravzaprav ves čas počnemo ne da se tega zavedamo in s tem ločimo primerne partnerje od neprimernih.
pa to je bil znanstveni članek, si nisem nič zmislila
to infinity and beyond!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Nc tazga. Jst tut zenske velik v roke gledam, tko da se mi ful ne zdi nenavadno. Umetni nohti so bljak.punchka napisal/-a:am, jaz pa gledam na roke - dlani predvsem. ne znam razložit kakšne morajo biti, enostavno ene roke me odbijajo, druge privlačjo in od tega je precej odvisno vem da sem freak ja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
*pogrizeni nohti
*mastni lasje
*če ne uporablja parfuma...njami kako je lepo če tip diši
*mastni lasje
*če ne uporablja parfuma...njami kako je lepo če tip diši
...itak mi vse diši po tebi...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Meni je pa grozno, ce ima tip v hlacah napeto rit. Hlace mu morjo na riti malo viset. Upam, da si lahko predstavljate.
Pri tistih tipih, ki nosijo obleke mi je pa grozno, ko mu hlace v rit vlece, ko hodi.
Pri tistih tipih, ki nosijo obleke mi je pa grozno, ko mu hlace v rit vlece, ko hodi.
Zadnjič spremenil Lastovica, dne 04. Jan. 2007 8:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahahaaa, oprijete hlače, ja. Jajks. Če se sam spomnem našga prfoksa iz gimnazije za biologijo, k je meu ene take ledr oprijete hlače, pa vs tak zavaljen in khm, "neprijeten za videt", cjoooo, ne bi več.
Luckhy, predvidevam, da maš ti (pre)suhe noge a?
Men osebno je to grdo, kr mam rada bl atletsko grajene tipsone, da pa bi biu bl suh od mene, ježešna, to mi pa neb sedl sploh. Če naju bi kdo napadu, bi se mogla sama brant, kr bi njega takoj nalomil
Luckhy, predvidevam, da maš ti (pre)suhe noge a?
Men osebno je to grdo, kr mam rada bl atletsko grajene tipsone, da pa bi biu bl suh od mene, ježešna, to mi pa neb sedl sploh. Če naju bi kdo napadu, bi se mogla sama brant, kr bi njega takoj nalomil
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov