Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
hahaha, teli gingers have souls so pa povsod v videih od Kassema =) zmer se najde en ginger, da to pove
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
Ni mi všeč, če ima mastne lase (sploh tisti z malo dalšimi ali dolgimi). Mora bit pač urejen, ne zdei čist kot iz škatlice, ker pol pač...nevem, mal mora pač bitrazmšren, da je bolj simpatičen
Niso mi všeč pogrizeni nohti ali pa umazani, pa prekratke hlače
Niso mi všeč pogrizeni nohti ali pa umazani, pa prekratke hlače
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Glede na to, da sem glede na povprečnost visoka (176 cm) in nosim pete (sicer ne astronomskih), že v osnovi ciljam čim bliže dvometrašem in ja, bi me zelo motilo.Enostavno se moram počutiti kot petit zraven tipa, kljub moji višini.
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
nivea9 napisal/-a:A vas moti, če je fant manjši od vas?
Ne!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
še nism doživela, ker sm velika samo 162
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
nivea9 napisal/-a:No saj moj je precej večji, ker sem sama povprečno velika ženska, ampak imam kolegico od katere je fant manjši 5 cm.
Ja in?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Lahko ga pohodi, če ni pazljiva
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov