Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
McLarnovc napisal/-a:Zanimivo.
Če bi pa en tip rekel, da mora dekle imet pač nekoliko obilnejše oprsje bi bilo pa takoj 20 postov v stilu "u pi*da si plehek, uuuu, baaa, weeee....".
Niti ni težko ugotovit zakaj. Ženskam je precej težje sprejet dejtsvo, da določenih moških ne bodo nikoli očarale
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Horus napisal/-a:haylee napisal/-a:McLarnovc, a ti bi hodu z bejbo k bi mela 190? Verjetno ne (ali pač?). Tko, da mislim, da si punce lahko privoščimo bit mal plehke in svojega bodočega iskati med fanti višjimi od npr. 175cm
Sicer nisem McLarnovc ampak zakaj pa ne? Je pa (zalostno) dejstvo, da obstaje zelo malo lusnih IN visokih zensk.
No ja, zame osebno visoka ženska pomeni že nekje med 175 in 180cm. Morda zato, ker v svoji okolici ne poznam nobene, ki bi bila višja...
Ženska 190cm....madona sej bi mogu na klopco stopit, da bi mi ga lahko normalno................
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Horus
- Horus
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
čokolinček napisal/-a:Verjetn tok, da ni ON manjši od nje.
Meni pa kaj vem... enostavno me more samo privlačit. In nimam okvirjev; temen, blond, visok... Tako kot zdaj, ko me privlači nekdo, za katerega ne bi nikoli v sanjah mogla rečt, da me bo kdajkoli sploh privlačil. Enostavno ne najdem razloga. Dejstvo pa je, da bi ga najraje samo objemala in se stiskala k njemu ter bila v njegovi bližini ves čas, da o tem kako bi ga podrla sploh ne govorim... Pa za moje pojme NI lep niti ni maneken, je totalno povprečen tip, za katerega nimam pojma s čem me je nakuru.
to je kemija
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
hasel napisal/-a:Jaz imam 175 cm (telesna višina, da ne bo pomote ), pa punc, višjih od 170 cm sploh ne dojemam kot potencialne partnerice. Idealno mi je nekje 160, 165 cm (še dobro, da obstajajo punce nižjih rasti).
Jaz imam pa 170 in moških, manjših od 175 sploh ne dojemam kot potencialne partnerje. Še raje pa vidim, da je 180+.
Ne z mojo, ne s tvojo filozofijo se mi ne zdi nič narobe. Vsak naj si izbere po svoje. Jaz si ne delam utvar, da sem vsem všeč in čisto mirno priznam, da tudi sama imam določene preference pri fantovem izgledu. Če sem zato plehka, se bom s tem sprijaznila
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Sem pa že imel punco, ki je bila kakih 5 cm višja od mene, pa naju to ni motilo, bila sva v zvezi skoraj 1 leto, tako da telesna višina ne igra vedno primarne vloge, seveda mora biti neka privlačnost in karizma.jullia_ napisal/-a:Jaz imam pa 170 in moških, manjših od 175 sploh ne dojemam kot potencialne partnerje. Še raje pa vidim, da je 180+.
Ne z mojo, ne s tvojo filozofijo se mi ne zdi nič narobe. Vsak naj si izbere po svoje. Jaz si ne delam utvar, da sem vsem všeč in čisto mirno priznam, da tudi sama imam določene preference pri fantovem izgledu. Če sem zato plehka, se bom s tem sprijaznila
Sem pa sredi Ljubljane že videl par, pri čemer je on moral stopiti na prste, ona pa se je morala skloniti, da sta se lahko poljubila. Zase vem, da mi to ne bi bilo kul.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Moj je ravno prav visok, da lahko obujem (ker to zelo pogosto ) 10 cm pete, pa bo še vedno malce višji od mene. Drugače pa je daleč od popolnega (takega mišljenja sem bila preden mi je postal všeč), zdaj je pa zame daleč najbolj popoln. Ravno njegove posebnosti ga delajo zanimivega (vizualno kot karakterno).
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
barbkaa napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:
Ženska 190cm....madona sej bi mogu na klopco stopit, da bi mi ga lahko normalno................
bi se že znašla.
Itak...v posli se vse zgliha....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Jaz poznam en par, ki je na oko totalna skrajnost (ona cca 160 cm, on verjetno čez 190 cm). Tudi če ima ona najvišje možne pete, je še vedno kot en palček zraven. Mene bi pretirana razlika v višini motila, ker ne moreš kadarkoli dat fantu lupčka itd., ampak njima očitno ustreza.
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov