Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:te superge do gležnov so pa od plesalcov pobral...kdaj sm jst to nesu OMFG ene 2-3leta nazaj NAJKICE ROX
moda moda moda men so pa smešne te irokeze HAHAHAHAHHA
A ti lahka čestitam? OMG 3 leta nazaj, legenda!
Na moški zunanjosti me odbije točno tako totalno preočitno pomanjkanje samozavesti (smrt za fukabilnost) in kvazi nabit ego, ki to sploh ni. Z ego dečkoti se namreč super razumem, ker so posledično zanimive (in ne totalno dolgočasne ter brezvezne, zeh) kregarije, tovrstna huda potreba po samopotrjevanju pa precej, precej odbija.
Ostalo gre skoraj vse skozi, osnovna higiena je pomoje dokaj samoumevna zato ne bom o usranih nohtih in zadahu.
Na tipu mora biti tisto nekaj, da ga lahko med vožnjo/špilanjem igric/čemurkoli že... naskrivaj malo pogledujem in se zraven zmorem navihano nasmihati. Torej iskrice v očeh.
Če tega ni, me odbije.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
keepsake napisal/-a:Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:te superge do gležnov so pa od plesalcov pobral...kdaj sm jst to nesu OMFG ene 2-3leta nazaj NAJKICE ROX
moda moda moda men so pa smešne te irokeze HAHAHAHAHHA
A ti lahka čestitam? OMG 3 leta nazaj, legenda!
hmmm....o tem morm še premislt
Na moški zunanjosti me odbije točno tako totalno preočitno pomanjkanje samozavesti (smrt za fukabilnost) in kvazi nabit ego, ki to sploh ni. Z ego dečkoti se namreč super razumem, ker so posledično zanimive (in ne totalno dolgočasne ter brezvezne, zeh) kregarije, tovrstna huda potreba po samopotrjevanju pa precej, precej odbija.
Ostalo gre skoraj vse skozi, osnovna higiena je pomoje dokaj samoumevna zato ne bom o usranih nohtih in zadahu.
Na tipu mora biti tisto nekaj, da ga lahko med vožnjo/špilanjem igric/čemurkoli že... naskrivaj malo pogledujem in se zraven zmorem navihano nasmihati. Torej iskrice v očeh.
Če tega ni, me odbije.
a ste že kdaj srečale vašega popolnega moškega...ker vidim da imate zelo visoke standarde...na koncu pa končate z.....ja točno takimi katere sovražite
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Moški odgovor:
Če ženska išče ONS oz. fukfrenda:
-ali si ji seksualno privlačen
-tvoj obraz
-tvoje roke
-splošen vtis, karizmatičnost (ki je večina maldih seveda nima)
Če išče razmerje:
-ali imaš službo
-sposoben
-karizmatičen
-samozavesten
Čisti zobje in čisti čevlji, nohti, si pa itak osnova, da si lahko všeč katerikoli ženski.
In: absolutni zmagovalec si, ko žensko zapališ, hkrati pa ji niti slučajno ni jasno, kaj jo je pri tebi zapalilo.
Če ženska išče ONS oz. fukfrenda:
-ali si ji seksualno privlačen
-tvoj obraz
-tvoje roke
-splošen vtis, karizmatičnost (ki je večina maldih seveda nima)
Če išče razmerje:
-ali imaš službo
-sposoben
-karizmatičen
-samozavesten
Čisti zobje in čisti čevlji, nohti, si pa itak osnova, da si lahko všeč katerikoli ženski.
In: absolutni zmagovalec si, ko žensko zapališ, hkrati pa ji niti slučajno ni jasno, kaj jo je pri tebi zapalilo.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Verjetn tok, da ni ON manjši od nje.
Meni pa kaj vem... enostavno me more samo privlačit. In nimam okvirjev; temen, blond, visok... Tako kot zdaj, ko me privlači nekdo, za katerega ne bi nikoli v sanjah mogla rečt, da me bo kdajkoli sploh privlačil. Enostavno ne najdem razloga. Dejstvo pa je, da bi ga najraje samo objemala in se stiskala k njemu ter bila v njegovi bližini ves čas, da o tem kako bi ga podrla sploh ne govorim... Pa za moje pojme NI lep niti ni maneken, je totalno povprečen tip, za katerega nimam pojma s čem me je nakuru.
Meni pa kaj vem... enostavno me more samo privlačit. In nimam okvirjev; temen, blond, visok... Tako kot zdaj, ko me privlači nekdo, za katerega ne bi nikoli v sanjah mogla rečt, da me bo kdajkoli sploh privlačil. Enostavno ne najdem razloga. Dejstvo pa je, da bi ga najraje samo objemala in se stiskala k njemu ter bila v njegovi bližini ves čas, da o tem kako bi ga podrla sploh ne govorim... Pa za moje pojme NI lep niti ni maneken, je totalno povprečen tip, za katerega nimam pojma s čem me je nakuru.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
-nehigiena itak na prvem mestu
-tud jaz ne maram majhnih moških in ja, zame je tip majhen če je pod 175cm, po drugi strani pa kakega dvometraša tudi ne bi mela
-nakit, še posebej uhani in pa kovniski nakit
-tatuji, fuj in fej (to mi je tud na ženskah grdo-bljak)
-ne spada ravno pod zunanjost, ampak kajenje bi me zelo motilo, ker se to takoj zavoha (in ja moj fant je svoje čase kadil in me je motilo, ampak mu nisem nikoli utrujala naj neha, k sreči je potem sam od sebe nehal)
-zavaljenost in po drugi strani pretirana koščenost
-zelo tanke ustnice oz. pomanjkanje zgornje ustnice (spet nekaj kar velja za oba spola- Kevin Bacon in Kyra Segdwick sta mi eden izmed najstrašljivejših parov haha)
-grdi zobje
-šumeče trenerke, oprijete hlače, roza majico odustim samo Rafaelu Nadalu, pretirano šminkerstvo,...
-tud jaz ne maram majhnih moških in ja, zame je tip majhen če je pod 175cm, po drugi strani pa kakega dvometraša tudi ne bi mela
-nakit, še posebej uhani in pa kovniski nakit
-tatuji, fuj in fej (to mi je tud na ženskah grdo-bljak)
-ne spada ravno pod zunanjost, ampak kajenje bi me zelo motilo, ker se to takoj zavoha (in ja moj fant je svoje čase kadil in me je motilo, ampak mu nisem nikoli utrujala naj neha, k sreči je potem sam od sebe nehal)
-zavaljenost in po drugi strani pretirana koščenost
-zelo tanke ustnice oz. pomanjkanje zgornje ustnice (spet nekaj kar velja za oba spola- Kevin Bacon in Kyra Segdwick sta mi eden izmed najstrašljivejših parov haha)
-grdi zobje
-šumeče trenerke, oprijete hlače, roza majico odustim samo Rafaelu Nadalu, pretirano šminkerstvo,...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
tmis_ napisal/-a:Fantin napisal/-a:Do katere višine?tmis_ napisal/-a:majhni moški.
Pod 175cm. Idealno je okoli 183-195cm.
Zanimivo.
Če bi pa en tip rekel, da mora dekle imet pač nekoliko obilnejše oprsje bi bilo pa takoj 20 postov v stilu "u pi*da si plehek, uuuu, baaa, weeee....".
In ja...zame more dekle imet Joške. Če hočem šlatat rebra pol lahko sebe šlatam...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^nekak ni primerljivo, ane. Če že, bi potem tebi v odgovor (glede jošk) mogle punce rečt, da je važno kolk je tip spodaj obdarjen - hočmo tud me kej konkretnega prijet, ane.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Hm, ampak penis in prsi so spet nekaj čisto drugega. Ker penis je tak, kakršen je, prsi pa ženska načeloma lahko spreminja, če ni zadovoljna z njimi. Nasploh imamo ženske ful prednosti glede zunanjosti da smo lahko seksi in zapeljive, praktično vse se da popraviti z malo truda in vztrajnosti (tudi povešeno ritko, malo trebuha, lase...), medtem ko pri moških pa je drugače (okej, skrbi za telo da je fit, frizurco si nardi (čeprav mene boli za frizurco), če pa punci na katero je treskjen, ni všeč njegov penis... Pa nima kej dost nardit ne?
Ženske pa grejo kdaj v skrajnosti samo zaradi moškega - predvsem imam v mislih kajpak povečavo prsi (in ja, poznam dejansko štiri primerke ki so si dale operirat samo zaradi moškega oz. partnerja) in nevem, barvanje rjavih las v blond... Okej sem stereotipna vem, ampak samo povedat hočem da je nam ženskam veliko lažje glede tega.
Se opravičujem za off-topic, pa upam da nisem razburkala duhov.
Ženske pa grejo kdaj v skrajnosti samo zaradi moškega - predvsem imam v mislih kajpak povečavo prsi (in ja, poznam dejansko štiri primerke ki so si dale operirat samo zaradi moškega oz. partnerja) in nevem, barvanje rjavih las v blond... Okej sem stereotipna vem, ampak samo povedat hočem da je nam ženskam veliko lažje glede tega.
Se opravičujem za off-topic, pa upam da nisem razburkala duhov.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
haylee napisal/-a:McLarnovc, a ti bi hodu z bejbo k bi mela 190?
Najprej bi jo mogu najdt tako....
čokolinček napisal/-a:če pa punci na katero je treskjen, ni všeč njegov penis...
Tako pa bi moral vsak normalen tip odjebat še v isti sekundi kot bi to izustila...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js poznam eno 186 in eno 184 cm če te slučajno zanima
Drugače pa meni višina ni pomembna.
Moti me le:
* nehigiena
(seveda pa to ne pomeni, da nisem izbirčna, samo ne toliko vizualno- no, malce tudi, samo bi marsikaj spregledala, če bi se res ujela s fantom).
Drugače pa meni višina ni pomembna.
Moti me le:
* nehigiena
(seveda pa to ne pomeni, da nisem izbirčna, samo ne toliko vizualno- no, malce tudi, samo bi marsikaj spregledala, če bi se res ujela s fantom).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov