Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Moti me:
nabildanost - ker zgleda kot gorila
slabo oblačenje - pride na pijačo v trenirki, ali v starih cunjah
plašavost
neobritost
blond tipi (všeč so mi temnolasci)
drugače pa še alkohol in kajenje, ki se na zunaj tudi dokaj dobro vidita
nabildanost - ker zgleda kot gorila
slabo oblačenje - pride na pijačo v trenirki, ali v starih cunjah
plašavost
neobritost
blond tipi (všeč so mi temnolasci)
drugače pa še alkohol in kajenje, ki se na zunaj tudi dokaj dobro vidita
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
To, da že s tem k so moški misljo, da so požrl vso pamet tega sveta pa še kej...in bi najrajš mel okrog sebe same glupe ženske, ki bi jim prikimavale cel dan in utripale s trepalnicami ter jim govorile kako velik, močen, sposoben moški je.
- fashionable
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2009
- Kraj: Kranj
-Gel na laseh ( Kot da bi prijel kamen)
-Smrad
-Smrad
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
-dolgi nohti
-da je presuh
-frizura na ježka
-dijamantki v ušesih
-oprijeta majica
-šovinistične izjave
-da je presuh
-frizura na ježka
-dijamantki v ušesih
-oprijeta majica
-šovinistične izjave
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
verjetno pa tudi pogriženi nohti niso kul :male:
Koliko je to presuh - npr. nekateri tekači( so športniki) so kar suhi
ja oprijete majčke so sedaj nekako v modi pri moških- to opažam --čeprav ženskam to ni glih preveč všeč
vedno več jih hodi samo v fitnes- ja zunanji izgled - čeprav so ponavadi pravi debeluhi skupaj z mišicami - saj le tako lahko pridobivajo mišice -da zraven še maščobo
nihče pa ne gleda na notranje zdravje ki se na zunaj ne vidi - žile, srce - take športe ki bi jih lahko skupaj s boljšo polovico skupaj počeli- hribi, kolesarjenje , tek - in tako skrbeli tudi za drugo plat zdravja ne samo zgleda
je pa problem da če se s temi športi ukvarjaš potem ne moreš razviti mišične mase do popolnosti
jah to so kompleksne stvari
sam menim vsega po malo -čim večja raznolikost boljše je
no malo me je odneslo s teme
te majčke ja vse da se vidijo bicepsi in prsa - čeprav opažam da ima vedno več tudi fitneserjev kar nekako ženske prsi - tako lahko bi rekel mehke, maščobne- ne vem kaj je razlog temu pojavu ( sem pa bral raziskavo da ima kar 80% moških vsaj manjše probleme s tem)
ja oprijete majčke so sedaj nekako v modi pri moških- to opažam --čeprav ženskam to ni glih preveč všeč
vedno več jih hodi samo v fitnes- ja zunanji izgled - čeprav so ponavadi pravi debeluhi skupaj z mišicami - saj le tako lahko pridobivajo mišice -da zraven še maščobo
nihče pa ne gleda na notranje zdravje ki se na zunaj ne vidi - žile, srce - take športe ki bi jih lahko skupaj s boljšo polovico skupaj počeli- hribi, kolesarjenje , tek - in tako skrbeli tudi za drugo plat zdravja ne samo zgleda
je pa problem da če se s temi športi ukvarjaš potem ne moreš razviti mišične mase do popolnosti
te majčke ja vse da se vidijo bicepsi in prsa - čeprav opažam da ima vedno več tudi fitneserjev kar nekako ženske prsi - tako lahko bi rekel mehke, maščobne- ne vem kaj je razlog temu pojavu ( sem pa bral raziskavo da ima kar 80% moških vsaj manjše probleme s tem)
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
sportsman
daj svojo sliko gor, ti bomo povedale, kaj na tebi je popolno, kaj ne, pa ti ne bo treba toliko spraševat in preučevat vsakega posta
ampak glede na to, da vidim, da tole temo dosti spremljaš, dvomim, da je na tebi še ostalo kaj nepopolnega
sicer pa, za nekoga smet, za drugega zlato
daj svojo sliko gor, ti bomo povedale, kaj na tebi je popolno, kaj ne, pa ti ne bo treba toliko spraševat in preučevat vsakega posta
ampak glede na to, da vidim, da tole temo dosti spremljaš, dvomim, da je na tebi še ostalo kaj nepopolnega
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
sportsman napisal/-a:verjetno pa tudi pogriženi nohti niso kul :male:
To je moje osebno mnenje. In ne pogriženi nohti niso kul. Glede teže pa...ne sme bit toliko suh, da sploh ne veš kje ima rit . Dugače pa tekači so sexy ..taki jekleni
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
LaHauteCouture napisal/-a:sportsman
ha ha ha
lahko bi rekel le - eni materialisti drugi pač ne
vsi smo različni
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
manboobssportsman napisal/-a:čeprav opažam da ima vedno več tudi fitneserjev kar nekako ženske prsi - tako lahko bi rekel mehke, maščobne- ne vem kaj je razlog temu pojavu ( sem pa bral raziskavo da ima kar 80% moških vsaj manjše probleme s tem)
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Meni pa načeloma na moških ni všeč, da so nižje rasti in imajo majhen nosek in ženske poteze.
Vse ostalo je odvisno od karakterja in njegovega nastopa. Ne motijo me umazani nohti in ne moti me poraščenost, čeprav imam rajši neporaščene tipe. Ne motijo me kratki lasje, čeprav imam rajši dolgolasce. Ne moti me piskajoč glas, čeprav obožujem globoke base Aja, pa obožujem velike, orlovske nosove in izrazito moške, grobe poteze. Ampak, tudi če tip ničesar od tega nima, me ne moti, če me zna s humorjem in svojim nastopom pritegnit in očarat.
Vse ostalo je odvisno od karakterja in njegovega nastopa. Ne motijo me umazani nohti in ne moti me poraščenost, čeprav imam rajši neporaščene tipe. Ne motijo me kratki lasje, čeprav imam rajši dolgolasce. Ne moti me piskajoč glas, čeprav obožujem globoke base Aja, pa obožujem velike, orlovske nosove in izrazito moške, grobe poteze. Ampak, tudi če tip ničesar od tega nima, me ne moti, če me zna s humorjem in svojim nastopom pritegnit in očarat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov