Kaj vas moti na moškemu?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 17. Dec. 2006 1:51

jst pa zelo težko ocenjujem človeka po videzu, ker je vsak človek drugačen in vsakmu pristoji nekaj drugega.
Na primer razkuštrani lasje, neobritost (torej brki, brada) lahko na nekaterih zgledajo prav sexi in privlačno, med tem ko me bo to pri drugem čist odbijalo. Prav tako npr. stil oblačenja, tudi razvlečena oblačila na nekaterih zgledajo super, drugi pa izgledajo kot khm (ne najdem besede).

Pri meni je glavna higiena. Da lahko sedim nasproti njega in se ne obračam naokoli kaj tako smrdi, bodisi zaradi telesnega vonja ali pa zadaha.

Mi je pa zanimivo koliko od vas gleda na negovane roke/nohte. Saj ne rečem, da če je moški ima pa lahko neurejene roke. Ampak glede na to, da se večina fantov, ki jih jaz poznam ukvarja oz. je njihvo glavni hobi avtomobilizem, razno šraufanje ipd. sem se očitno z leti navadila, da se sem pa tja pozna kakšen šmir pod nohti. In me to niti pretirano ne moti, seveda dokler ne pride do intimnosti...takrat pa zahtevam brezhibno čistočo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 17. Dec. 2006 5:55

1. Nohti... nerd nails :tot: To so prav doloceni nohti, kateri so mi na moskem ogabni. To, da bi bili umazani bi valda hitreje sprejela, kot pa tocno dolocene nohte :tot: aja, pa tudi dolgi so mi ogabni!!
2. Zobje. Ni treba, da so popolni, deformacije so cisto kul, nehigiena pa je ogabna :tot:
3. Jamice v licih; spet cisto specificne, na nekaterih ljudeh so morda cisto kul, drugace... ogabne!! :tot:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Dec. 2006 10:34

najbolj me odvrne:
če nima poštimanih zob
če ne diši temveč "smrdi"
če ima mastne lase :roll:
da ima grde nohte - to mi je fuj
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 17. Dec. 2006 10:56

najbolj se strinjam z maratejinim postom, tudi jaz nimam izdelanih takih kriterijev, kot nekatere :D
Trenutno si ne znam predstavljati, kaj bi me lahko motilo, verjetno zato, ker sem do sedaj imela opravka s takimi, ki so kar dobro poskrbeli za higieno.
Kot pravi marateja, je tudi moj bivši mehanik in je bil skoz umazan, sam me to nikol ni motilo, ker je vedno znal poskrbeti za higieno...

Ma kaj pa vem, edino, kar mi pade na pamet, je to, da mi je blo pr enmu tipu ful moteče, ko je imel umazane zobe - tko vmes so bli vidni ostanki hrane, to je bilo pa res bljek :(
Drugo je, če ima nekdo pač že od nekdaj slabše zobe, proti temu ne moreš dosti, ne moreš zahtevat od tipa naj si plača in da naredit umetne zobe :lol:

Neobritost in taka rahla skuštranost (da ni čist polizan z vsakim laskom na svojem mestu) pa je meni celo hudo hudo seksi in mojmu vedno "težim", naj se še ne obrije, ker mi je tok všeč s tistim videzom,kot da je malce zanemarjen :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 17. Dec. 2006 10:59

- mastni lasje
- če je skejter(tiste hlače na pol riti dol povlečene-blajk)
- higiena
- predebel
- zlati prstani in masivne verižice
- preveč kosmat po telesu
- beli zokni :D
lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lukchy » 17. Dec. 2006 11:38

opažam da skoraj vse ne marate teh verižic, dol povlečenih hlač, da jih nosimo sredi riti

rade nas mate urejene, ampak vseeno vam dobro zgleda če se sicer urejen tip včasih malo zanemari in si pusti malo bradice, da si ne uredi las...

glede las me zanima mate mogoče raje take moške, ki si urejajo frizurco z želeji, voski, geli... ali pa imate raje take povsem običajne, mogoče kot da bi se ravnokar zbudili; razmršene?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 17. Dec. 2006 11:55

lukchy napisal/-a:glede las me zanima mate mogoče raje take moške, ki si urejajo frizurco z želeji, voski, geli... ali pa imate raje take povsem običajne, mogoče kot da bi se ravnokar zbudili; razmršene?

------
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 11:57

hmm, glede frizurce ti bom tkole rekla :D moj nima las, ker se brije :lol: ampak k mu pa zrastejo, pa ma recmo en cm dolge lase, pol mi je pa fajn brez želeja, ker gredo moje rokice lažje po njegovi glavi (omg, kok se tole trapast sliš :D )...
na splošno mi pa ni fajn, če je velik želeja, pač mal tu, mal tam pa je to to... velik bl seksilišs mi pa zgleda mal razmršena čupca :P
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Dec. 2006 12:13

mene motijo umazani nohti, predolgi nohti, če ima majhne roke in majhne prste mi sploh ni všeč
če smrdi (kdo bi si mislil a ne)
če bi imel kakšno rumeno hrano za zobmi, o fuj

lukcy sem definitivno za žele... kar se mene tiče je to ena najboljših pogruntavščin za moški videz. Pa ne zdej celo škatlo na lase strest, ampak malo, da se ti ne sprimejo lasje v eno kepo, ampak tko z občutkom
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 17. Dec. 2006 12:31

lukchy napisal/-a:glede las me zanima mate mogoče raje take moške, ki si urejajo frizurco z želeji, voski, geli... ali pa imate raje take povsem običajne, mogoče kot da bi se ravnokar zbudili; razmršene?

jaz sem definitivno za gel, ker se mi zdi, da res vsakega moškega polepša, sicer pa čisto odvisno...
glede na to kaj me moti pri moških... :gruebel: čist odvisn, ker kar me mogoče pri enem odvrača, mi je pri drugem :hearts:
je pa priporočljivo, da skrbi za higieno (umivanje zob), pa kaki deodoranti so zaželjeni...
kot so nekatere že omenle, mi tudi neki zlati prstani pa ful verižic ni všeč...pa da večino časa nos trenirko, hmal povsod kamor gre, ampak to je spet odvisn od človeka, če mi je karakterno všeč, to niti ne opazim :D
ne vem, bi te mogla spoznat, pa bi ti povedla kaj mi ni všeč :lol: sej se hecam dej, ker verjamem, da si čist ok tip :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 17. Dec. 2006 12:35

najbolj sme alergična na mozolje ... grrrr ... ma zarad mene je lahko neobrit al pa spedenan v nulo, pa da ma ogromen gnojni mozolj ... fuuuuj ... me kr prime, da bi mu ga stisnila ... to je pomoje edina stvar, ki me resnično odvrne od človeka :tot:

ajde, higiena - to je itak zame 1 stvar, pa pravilno izbran in v normalnih količinah uporabljen parfum/deodorant/toalet. vodica/after shave ...

oblačila? khm ... moj ma včasih res SUMLJIV stil oblačenja, ampak mam tut jst svoje dni, pa me ne moti ... mogoče luknja na čevlih ... tako kot me pretirano ne moti neobrit obraz, pa nežno obarvani zobje (zdrav zob ni bele barve) - jst tut nimam belih zob, pa imam zelo zdrave ...

lasje? tko padam na obritoglavce ... :lach: (drugače je pa to spet higiena)
velik nos, velika usta, velika ušesa - to zna bit extremno sexy ... poleg tega, pa tut jst nimam nek piggy (to so uni mejhni noski, malo zavihani navzgor) nosek, da nimam pravico komu očitat kak je njegov nos ...

aaaa najdla sm en razlog poleg mozolja ... PRETIRANA PORAŠČENOST po rokah, hrbtu, nogah in trebuhu ... alergična sem na dlake, tako da, če mu gledajo kocine izpod puloverja ... mamiiiiiii!!!!

||MuCkAa napisal/-a:3. Jamice v licih; spet cisto specificne, na nekaterih ljudeh so morda cisto kul, drugace... ogabne!! :tot:

jst jih mam ... pa men je to tok sexy, da konc ... ker tega ne more imeti vsak :P
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Dec. 2006 13:01

[url]najbolj sme alergična na mozolje ... grrrr ... ma zarad mene je lahko neobrit al pa spedenan v nulo, pa da ma ogromen gnojni mozolj ... fuuuuj ... me kr prime, da bi mu ga stisnila ... to je pomoje edina stvar, ki me resnično odvrne od človeka [/url]

isto pri meni..že nasplošno mi gredo na živce tisti, ki si nočejo stiskat mezoljev oziroma pozabijo alkvajestvemkva...grozno mi je tko, tko da je taka stvar tud zame minus...ok da pride enkrat/dvakratz mozoljem, ampak ko pride tretjič pa sploh ne grem več z njim na pijačo...mi res ni prijetno pit kavico, jest rogljiček in bulit v tisto belo kepo usred frisa :x

druga stavr, ki je zame zelo zelo moteča so pa predolge dlake...ok, v mejah normale, ampak predolge pa ne morem vidt sploh....sploh tiste ki na vratu štrlijo ven...res si ne predstavljam da bi šarila po tistem...

in še zadnja stvar ki bi me motila, je metrosexualnost...sploh sovražim tipe ki so tipi topi, malo manj kot s pudrom namazani in vsi želejasti in skos zrihtani in nikoli ne oblečejo trenirke...nevem, jst tega sploh ne maram, že zato ker bi bla jst tlele preveliko nasprotje... :D ampak zjutrej za kavo v bližnjem lokalčku res ne bom porabila več kot pol urce da se skupej sestavm in zrihtam, kot naprimer en znanc ki rabi celo uro in pol...potem je seveda temu rpiemrno urejen-ampak men to ni všeč, da tud 5 minut nisi sproščenega sylinga.. :roll: pa itak tipi z depiliranimi nogami, populjenimi obrvmi, in raznih čudnih kultur (s tem mislim predvsem na glasbene kulture)..

drgač pa itak higiena, urejenost ipd... :)
lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lukchy » 17. Dec. 2006 13:10

MoJcHyKa napisal/-a:

ne vem, bi te mogla spoznat, pa bi ti povedla kaj mi ni všeč :lol: sej se hecam dej, ker verjamem, da si čist ok tip :D

hihi s kje pa si :wink: , verjameš? hihi

no vidm da mate res skor vse rade tko mal razmršene laske z malce gela, baje da vam je to dost mnjami
tko da lepo lepo, ker baje da meni dost zlo paše taka frizurca :razz:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 17. Dec. 2006 13:14

jz ne maram da je tip čis pobrit po glavi, al pa da ma dolge lase... ostalo je kul, gel u laseh mi je kul dokler ga ni preveč, mogoče uno da ga je čis mal, ne pa po celi glavi, al pa še hujš da se čis svet pol od tega, tko res uno minimalno!
pa da ma mozolje, une bele, fuj :freak:
pa da bi mel dolge nohte, pa umazane :irre:
pa umazane zobe
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 17. Dec. 2006 13:16

da ima prekratke hlače :? :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov