Kaj pričakujete od moškega?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Jun. 2010 21:51

julija_, težko si še predstavljam družinsko življenje in sebe v njem, zato bom do takrat ostala pri tej strategiji. Važno, da je dost nogavic v bajti. :)
Za kasneje pa pravim - komot se prisilim k pucanju votline, če so mamuti, ki jih jaz nosim domov, veliko manjši od mamutov, ki jih domov nosi moški. Nekje se zadeve morajo izravnati ane.

Kar se pa tiče "sprobavanja tipa na sposobnost in pripravljenost furanja drugih strategij", pa mi ni jasno, zakaj samo tipa? Marsikatero žensko bi bilo treba prav tako sprobat na tele zadeve (se javljam kot primer).
Because I can.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Jun. 2010 22:02

Zato samo tipa, ker sem strejt in ne nameravam živet in ustvarit družine z žensko :) Tako z mojega osebnega vidika.
Na splošno so pa tipi v resnici na tem področju rizični iz več razlogov. Vzgoja, splošna družbena klima, potuha kolegov,... Jaz res še nisem slišala za žensko, ki bi cele popoldneve bluzila okrog, medtem ko bi mož otroke rihtal, bajto pucal in vmes še marmelado kuhal. Prej ali slej se bejbe zresnimo.

edit: Pozabila sem še glavni faktor. Ženo samo, ki z veseljem rihta vse, pedena možeka in podmladek ter živi v iluziji, da tip njeno požrtvovalnost ful ceni in jo globoko ljubi, ker mu tako dobro kuha, on pa tajnico natepava, medtem ko žena doma okna pomiva.
Zadnjič spremenil jullia_, dne 30. Jun. 2010 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Jun. 2010 22:05

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Jun. 2010 22:16

Ah joooooj, a še ne vesta, da moški naredijo vse, samo če jim rečeš:
"DRAGI, a bi PROSIM odnesel smeti?"
"LUBČEK, a mi POMAGAŠ obesit cote?"
"HANI, a bi PROSIM dal cote v mašino?"
"SRČEK, a bi PROSIM pustil zokne v košu in ne pri postelji?"
Ti samo povej in že je narejeno. Sam, če pa ne rečeš, pa on tega ne vidi... Ma še opazi ne, cel mesec. In ko rečeš, da naj da cote prat na 30° na metuljčka, moraš it preverit, da ni dal na 30° MIX.

Kako čudna bitja, a ne?

:respekt: :lol: :lol:

Iskreno povedano, nisem vedela, da so vsi taki :D Sem mislila, da ima samo moj to deformacijo.
To, da pa naredijo VSE, samo če jim rečeš, pa za mojga ne drži v popolnosti, ker sem že kar nekajkrat dobila odgovor Bom sonči pol, nadaljevanje sledi seveda v stilu joj pozabil sem, bom takoj, sam da to vidm , in ko pride do stavkov, kjer zgornji tekst s tiskanimi črkami zamenjajo malo ostrejši nadimki, potem se stvar naredi (z dodatkom godrnjanja).
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2010 22:48

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Jun. 2010 22:52

Horus, hvala. Če bo "recept" deloval, ti bom večno hvaležna za to informacjo :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2010 23:10

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2010 23:15

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Jul. 2010 0:50

moj šiht bo skoraj 100% zajemal cel dan in bom prišla domov zvečer, kar pomeni da kuhal ne bo nihče, tist malenkost posode od zajtrka oz od večerje bo pa že nekdo pomil. ker me ne bo doma, niti stanovanje ne bo pretirano razmetano. če ga bo razmetal fant, pričakujem, da bo pospravil za sabo. prah je dovolj, da se pobriše 1x na teden, kopalnico spucat in po tleh pomit tud, razn če ne pride do kake ekstra svinjarije. pranje in likanje se tud ne dogaja vsak dan, tuki si lahko zlikava s fantom vsak svoje(btw, likam samo oblačila, brisač in posteljnine ne likam), za prat dat pa tud ni tak blem, vzame 5 min. položnice se plačujejo preko trajnika, večinoma nakupujem 1x tedensko, manjše stvari pa sproti. res nevem kje najdete ve toliko gospodinjskih opravil??? in ja, nočem met hiše, stanovanje je ok, s hišo se mi pa vsaj naslendjih 5 let ne da ukvarjat, kasneje, če bo fant želel ali pa če se premislim. niti za naslednjih 5 let ne planiram otroka. zvečer pa raje preživim s fantom, kot pa da sem suženj stanovanja. in ne, ne živim v svinjaku :P
nevem pa kako naj preverim, kako se bo fant obnašal v primeru novega družinskega člana? naj nabavim kako 'real baby' lutko k joka pa se jo hrani pa pol mama doma par mescov pa vidma??? :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Jul. 2010 2:54

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Jul. 2010 12:58

Moj ko je pri meni zmeri spuca vse za sabo, pospravi, posodo pomije, nej povem da je na začetku sedel križem rok in čakal na boljše čase, potem se je pa "am" vzel da je treba tut kaj pomagat.
Na moje vprašanje zakaj ni stroj izpakiral tut na začetku mi je odgovoril da vsega dobrega ne smeš pokazat na začetku.
Nej še povem da pa moj ata je čist druga zgodba, v kuhinji še pospravi za sabo, ampak cote, jao :? Ko včasih mame ni doma, na polovici zakonske spi, na drugi polovici ima pa cote, za znoret. Da ne govorim da mu mama ponavad more pripravit kaj bo oblekel, sploh če gre za kako svečano priložnost, ko gresta pa kam ga more spakirat, ja prav vse, od cot do drugega.
Men bi se spulil, zato pa vam verjamem da ni fajn imet take tipe kot ve pravite doma.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Jul. 2010 13:53

mah likajo brisače, posteljnine, perilo... svašta se lika, če maš preveč časa oz če se ti da :D
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 01. Jul. 2010 13:54

eni tudi spodnje hlače likajo
(s)mej se
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Jul. 2010 14:02

ja odvisno od materiala. a ni to logično? frotir se ne lika. tako da brisač se ne lika. tudi če se jih, nima učinka.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Jul. 2010 14:05

Meni likanje krp za kuhinjo, posteljnin in rjuh nikoli ni bilo logično.Vzame preveč časa.Ampak ja, eni ga tako ali tako imajo preveč :)
The world is as you are.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov