Kaj pa je vaš po poklicu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
GirlyPuff napisal/-a:Vse tiste, ki mislijo, da ce je pa ekonomist, bo pa ful kesa, se resnicno motite.. Mal se vprasite katerih je prevec na trgu dela.. Ce nima vez, ne bo nic, bo sel lahko pometat ceste.. Na zalost tako je
Ubistvu smo se večinoma hecale a ne ... Sej vrjetno nobena ni misnla, da zdej če bojo pa naši bodoči možje ekonomisti, da bojo mel pa miljonske plače ...
Večinoma smo pisale, da bojo znal dobr finance obračat in to je blo bolj mišljeno v hecu!
Čeprou še vseen mislm, da mojmu niti slučajno ne bo treba z ekonomsko izobrazbo oz. kot diplomiran ekonomist pač smeri, ki si jo bo izbral cest pometat ... je preveč ambiciozen, da bi se to zgodilo.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
kiki* napisal/-a:jao ej, moj tud bolš da ne...
Ma itak da ne. Tut z ekonomijo se da fajn zaslužt in fajn žvet, sam delat je treba, tko k pr vsaki drugi stvari.
Kozarec to ti pa čist vrjamem ... tko je ja, ko gre enkrat zares ... služba in to ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Moj je pa varnostnik
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
DJ + šola
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov