Kaj on MISLI, ko reče:
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
p!ka napisal/-a:DrFreud napisal/-a:p!ka napisal/-a:moški nikoli ne zastopiste teksta med vrsticami.
Hehe ... ampak - a bi morali?
Odvisno od punce, ma za Mojga ne bi blo slabo, če bi, ker bi blo njemu dosti lažje.
Zakaj pa mu stvari pač ne poveš direktno, spontano? To je še najbolj pristno. Ko besedilo medvrstično zavijaš se bedno ne počuti le on, ampak tudi ti, ker te on "ne razume" ...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
DrFreud napisal/-a:p!ka napisal/-a:DrFreud napisal/-a:p!ka napisal/-a:moški nikoli ne zastopiste teksta med vrsticami.
Hehe ... ampak - a bi morali?
Odvisno od punce, ma za Mojga ne bi blo slabo, če bi, ker bi blo njemu dosti lažje.
Zakaj pa mu stvari pač ne poveš direktno, spontano? To je še najbolj pristno. Ko besedilo medvrstično zavijaš se bedno ne počuti le on, ampak tudi ti, ker te on "ne razume" ...
Ma meni ni hudga. Sej to ne delam za pomembne stvari. Lih tko usakodnevne. Recimo, ko sva v trgovini in vidm kej lepga in se lotim:
Joj, lej ko lepo....
Lej kera lepa majčka. Jz sm učasih tud mela podobno, sam mi je premajhna...
Mmmm. Ko lepo diši ta parfum. Meni je mojga zmankalo....
Ko bom velika bom mela to...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
miss.sunshine - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2008
- Kraj: Piran
ma js mislim da nbi mogli vedno use povedat direktno.
zakaj bi ovinkarli?.ce si s tipom imata lepo zvezo se razumeta.
in vaju ni nicesar sram drug pred drugim.
pol mu lahko use reces direktno.js mojmu tkoi use direktno povem.
in je cis uredu.je ze navajen na to.in on meni direktno odgovarja.
tko se mi zdi najboljse.
kot pa da pol po ceu dan razmisljam kai je s tem mislu.
mislim pa da je uni kul.reku pac ker se mi zdi kul.
pomoje nebi moglo bit nic drugega.
alpa sam ni vedu kai bi napisau nazaj.pa je napisau sam kul.
tko se mi zdi najboljse.
-
((LoL!TA)) - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
- Kraj: new york
to sploh ne zgleda kot neki poslovnež apmak kot neki fant ki ti je všeč in ti kot neka osnovnošolka razgabljaš njegove besede v takšnem in drugačnem smislu-kateri najverjetneje sploh ne obstaja...
zakaj bi potrebovala razlago besed, večinoma to kar mislimo to povemo, sploh pa moški so tako preprosta bitja in zakaj bi jih še bolj komplicirali-da jih še bolj ne bomo razumeli
zakaj bi potrebovala razlago besed, večinoma to kar mislimo to povemo, sploh pa moški so tako preprosta bitja in zakaj bi jih še bolj komplicirali-da jih še bolj ne bomo razumeli
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
miss.sunshine napisal/-a:ma js mislim da nbi mogli vedno use povedat direktno.
tko se mi zdi najboljse.
Kaj lahko mi nekdo razloži to kaj je napisano, ker ne zastopim smisla usega skupi ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
betk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: Sunny side of Mura
Sem kar malo razmišljala o tem, če naj to pišem ali ne. Spada pa nekak v ta kontekst, ko si ne znam razlagati besed in dejanj enga tipčka.
Poznam ga že skoraj eno leto, sva kolega/sodelavca. Meni je on bil vedno simpatičen, vendar sem držala distanco, ker on ima punco. No, zadnji mesec se veliko druživa. Pri njem sem opazila spremembe v obnašanju. Postal je pozoren do mene in zame opravi kakšno neumno malenkost v službi, ko rabim pomoč je takoj prvi pri meni, čeprav je bil sredi drugega dela, vedno, ko me vidi ima nekaj za povedati, začel je hoditi na službene prireditve - kar prej ni počel itd... večkrat greva po šihtu na pijačo, ki se zna zavleči do jutranjih ur, če omenim, da bi šla v kino, sva že na poti do kina, če sem lačna greva jest, omenim eno serijo in naslednji dan imam že cd s celotno sezono. To me mede, takega obnašanja skorajda nisem doživela niti s bivšim fantom.
Ta teden sem se ga malo izogibala, iz dveh razlogov: opažam, da malo preveč razmišljam o njem in se zaljubljam v njega, drugi razlog je punca, ki jo ima in se nočem vmešavati. Cel teden sem zavračala njegova povabila in v petek večer dobim sms, kje sem in kam greva na pijačo. On je bil s svojo družbo jaz pa s svojo. Tak, da se ni dolgočasil doma in ni bilo to samo zaradi - da prodje vreme - in sva preživela večer skupaj. Klepetala sva do 4ure zjutraj. Potem pa vsak na svoj konec.
Mogoče je samo prijazen in si jaz ta njegova dejanja hočem razlagati kot nekaj več, ampak ne vem kaj naj si mislim.
Mnenja?
Poznam ga že skoraj eno leto, sva kolega/sodelavca. Meni je on bil vedno simpatičen, vendar sem držala distanco, ker on ima punco. No, zadnji mesec se veliko druživa. Pri njem sem opazila spremembe v obnašanju. Postal je pozoren do mene in zame opravi kakšno neumno malenkost v službi, ko rabim pomoč je takoj prvi pri meni, čeprav je bil sredi drugega dela, vedno, ko me vidi ima nekaj za povedati, začel je hoditi na službene prireditve - kar prej ni počel itd... večkrat greva po šihtu na pijačo, ki se zna zavleči do jutranjih ur, če omenim, da bi šla v kino, sva že na poti do kina, če sem lačna greva jest, omenim eno serijo in naslednji dan imam že cd s celotno sezono. To me mede, takega obnašanja skorajda nisem doživela niti s bivšim fantom.
Ta teden sem se ga malo izogibala, iz dveh razlogov: opažam, da malo preveč razmišljam o njem in se zaljubljam v njega, drugi razlog je punca, ki jo ima in se nočem vmešavati. Cel teden sem zavračala njegova povabila in v petek večer dobim sms, kje sem in kam greva na pijačo. On je bil s svojo družbo jaz pa s svojo. Tak, da se ni dolgočasil doma in ni bilo to samo zaradi - da prodje vreme - in sva preživela večer skupaj. Klepetala sva do 4ure zjutraj. Potem pa vsak na svoj konec.
Mogoče je samo prijazen in si jaz ta njegova dejanja hočem razlagati kot nekaj več, ampak ne vem kaj naj si mislim.
Mnenja?
I`m a good example of why some animals eat their young.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
betk@ napisal/-a:Sem kar malo razmišljala o tem, če naj to pišem ali ne. Spada pa nekak v ta kontekst, ko si ne znam razlagati besed in dejanj enga tipčka.
Mnenja?
dokler ima punco, se ne vmešavaj, če bo hotel imeti s tabo kaj več, ti bo pa že povedal, da jo je pusto in ti jasno pokazal, da je prost.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
p!ka napisal/-a:honeydew kaj ni lepo ? in zakaj ni lepo ?
verjetno je s tem mislila povedat, da ni lepo, da pač tako neposredno nakazuješ da bi ti naj on kupil ene stvari.
samo meni se ne zdi no... nam je profesorica rekla:" svojemu možu sem povedala kakšno knjigo si želim za rojstni dan in sem jo dobila. Če bi pa mu namigovala kaj si želim, pa knjige še danes ne bi dobila, on pa bi denar zapravil za nekaj česar en bi bla vesela."
tako da po eni strani je boljše če si direkten
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jah samo se lepše sliši če rečeš da je lepo itd..
tudi jaz naprimer če sem kdaj rabla prevoz, nism fantu rekla " dj me pel! " ampak sm rekla " joj, v petek pa nimam prevoza... " in pol se je sam ponudu ..
sam to men ni neko ovinkarjenje ampak malo olepšana prošnja
tudi jaz naprimer če sem kdaj rabla prevoz, nism fantu rekla " dj me pel! " ampak sm rekla " joj, v petek pa nimam prevoza... " in pol se je sam ponudu ..
sam to men ni neko ovinkarjenje ampak malo olepšana prošnja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov