Kaj on MISLI, ko reče:
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Jaz bi si razlagala: seksu se ne more upret.
Pa še ena uganka: Kaj tip misli s tem, ko reče, da te nima rad, ampak da do tebe čuti veliko več kot samo strast in prijatelstvo?
a) Noče zgubit seksa in prijateljstva, ampak noče resne zveze.
b) Bi kaj več, ampak te še ne ljubi
c) ?
Pa še ena uganka: Kaj tip misli s tem, ko reče, da te nima rad, ampak da do tebe čuti veliko več kot samo strast in prijatelstvo?
c) ?
-
*frisko* - Debatorica
Niketa123 napisal/-a:Ojla!
Kako bi si pa vi razlagali ta stavek: "Sex je moja šibka točka."
Kaj naj bi to pomenilo.....?
a) da gre takoj z vsako
b) da mu je sex všeč
c) da je obseden s sexom....ali napišite vi če imate še kakšno idejo.
Kar tipa poznam ne menja žensk kot spodnje gate, imel je par resnih punc....ene 3 do sedaj.
al je to, da se mu ne more upret, al pa ni zadovoljen s tem kar ma in misl, da s tistim ne more zadovoljit punce... no al pa, da je pri seksu egoist in vedno gleda samo na to, da je on zadovoljen, dekle pa ne... kaj pa vem, velik stvari je lahko... pa cist odvisn, v kakšnem kontekstu ti je to reku
-
*frisko* - Debatorica
xxwoman napisal/-a:Jaz bi si razlagala: seksu se ne more upret.
c) ?
hm.. težka mogoče bolj A kot B, pod C bi pa lahko blo... da se je v postelji s tabo res ujel in je to več kot le strast (pač res uživa v seksu s tabo) in ker načeloma prijatelji ne seksajo, čuti več od prijateljstva
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Niketa123 napisal/-a:Ojla!
Kako bi si pa vi razlagali ta stavek: "Sex je moja šibka točka."
Eno vprašanje. Ob vseh (ne)mogočih bedarijah in vprašanjih in komentrajih, ki jih izrekajo vaši moški, zakaj pa jih preprosto ne prašate, kaj s tem misli? Se bojite izpast glupe? Se mi zdi, da še bolj glupo izpade zaštudirana ženska, ki analizira čisto vsako črko, ki jo je slišala in zaradi tega presliši nadaljne žlobudranje tipa .
Jaz si po teh besedah predstavljam človeka, ki lih ne ve kaj dela (pr sexu). Če začnem študirat o teh besedah, dobim ven ubitačnega jebača .
Najbolj preprosta stvar pa bi bla (z moje strani) vprašanje: Čuješ... Če je sex tvoja šibka točka, je morda kuhanje tvoja dobra? Ali je sex šibka točka v smislu, da imaš v enem loncu rad več začimb?
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Kak bi si ve razlagale stavek ko ti pride tip takoj po pogovoru z eno prijtaljci,kateri ste slučajno povedali da nebi nč meli z tem tipom in je za vas on sam koelga in nč več(čeprav ste to rekle sam zarad enega dogodka)in vam ta tip pove da ste zanj samo prijtalica in nč več(čeprav ste vedele da vas ma rad)???
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ha ha... meni se je to zgodilo v osnovni šoli ... so se mame na sestanku menle, pa je mama od sošolca povelda moji mami, da se jaz njenemu sinu ful dopadem,d a doma skoz o meni govori, pa da bi me kar za punco mel in pol mami to meni pove... jaz pa seveda ... mala šola... pa sem drugi sošolki zaupala, da je v mene, pa me je glih takrat slišal, ker je za mano šel, pa je celi rdeči ratalo, pa se zadrl, da to ni res, pa da mu nisem všeč
tako da nekateri moški še zdaj niso prerastli male šole in če jih punca razkrinka, da so zatreskani, pa jim čustev ne vrača, pač nekateri zanikajo, da so sploh kdaj kaj čutili, ker imajo ranjen ego...
tako da nekateri moški še zdaj niso prerastli male šole in če jih punca razkrinka, da so zatreskani, pa jim čustev ne vrača, pač nekateri zanikajo, da so sploh kdaj kaj čutili, ker imajo ranjen ego...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Sharona05 napisal/-a:kateri moški bi pa govoril o tem, da je slab v postelji??
Kaj pa veš - nekateri pa znajo bit realni
Drugače pa - zakaj toliko analizirate kaj je mislil, kaj želi ... Ker tipi to vemo, da toliko analizirate in ne vem kaj, potem pride to takšnih izpadov, kot je "kaj želiš za zajtrk? Burek". Ta tip se je delal iz nje prav norca, ker je vedel, da se bo žrla, njemu pa dol visi ...
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
**majcy** napisal/-a:Tip ti po vroči noči reče ko se poslovita; " Se slišva, ne ? "
Kaj to pomeni ?
1. Te pokličem , ko te bom " rabil ".
2. Pokliči me ti
3. ???
3. Bilo mi je fajn.
Lahko ga sicer pokličeš, ampak počakaj vsaj en dan in ne kliči ga več kakor enkrat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov