Kaj on MISLI, ko reče:

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Odgovori
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Razlaga-Kaj on MISLI, ko reče:...

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

prinzessin napisal/-a:po netu sva se "spoznala" šele pred 2 dnevoma

Ej.. prek neta sta se spoznala.. Ne pozna te ;) Ni vidu tvoje slike, izmenjala sta si par besed, mogoče nima nč od tega intervjuja.. in ti pričakuješ, da ti bo odgovoril. Ja, komaj čakam intervju.. s tako simpatično lušno punco kot si ti :D :roll: .. pa verjetno si v tist mail stlačla ene tri brezvezne stavke in ti je samo 'vljudno' odgovoril.. sorry, ker sklepam po tvojem postu (ki je zlo neberljiv, nakladaški, sorry za iskrenost).

Neznancu prek neta se pač ne da kr z nekom ukvarjat, še posebi če ga s parmi stavki npr. ne pritegne..
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

DMN napisal/-a:glede prvega posta:
-Nobena možnost!

Ziher se mu ni dalo pisat in ma druge bolj pomembne stvari za delat, pa je sam na hitr napisal in je to to.

Ne mi rečt, da še niste opazli, da moški povemo sam tist kar je treba in nič več.
Probite primerjat en forum kjer je 100% moških, s temle cosmo forumom.
Tam so dejstva (1 ali 2 strani), tu pa 99% fluff-a v temah po 50 ali pa 100 strani.

Se ne bi mogla bolj strinjati. :D :wink:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jst glasujem za možnost 3 :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MaLicKa* »

..Evelyn.. napisal/-a:Dns zjutri, ko sva vstala sm ga vprašala "kaj bi za zajtrk muci?" pa se je obrnu in reku mal tko iritirano.."mmm burek", a to pomen, da je res hotu burek al ni hotu bureka? Je hotu kej druzga mogoče, pa si ni upu vprašat? Nevem no res me matra že cel dan, pa še pozabla sm pol mu burek prnest :cry: :cry:

:D :D :D :D joooj smeeh

na temo pa se strinjam s tistimi, ki se napiali da se mi ni dalo odgovoarjat in je napisal samo to :)
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

to sem jaz včasih počela, da sem kakšno besedo analizirala do potankosti... zdaj pa ne več.. moški so neposredni...

če mi moj napiše lepe sanje ter lahko noč, to pomeni točno to in ne nalašč sem ti napisal tako uradno, ker sem jezen nate... ali pa s tem ko mi je napisal lepe sanje, je verjento mislil, da upa, da bom sanjala o njem... nep... nobenega branja med vrsticami ni tukaj... to kar rečejo pomeni točno to kar so rekli...

razen imela sem primer ko je sošolec reko drugemu sošolcu nekaj lepega o meni, ampak je rekel to s takim tonom, da nisem vedela če se norca dela ali resno misli, pa sem ga potem vprašala, pa je rekel, da se ni norca delal...

tako da ne vem, če so pač nekatere stvari nejasne je najboljše da kar moške same vprašamo, kaj so s tem mislili, če seveda nismo ziher, da imajo besede samo en pomen...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Tale tema spominja na članek iz kakšne najstniške revije.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

DMN napisal/-a:
srčica* napisal/-a:to sem jaz včasih počela, da sem kakšno besedo analizirala do potankosti... zdaj pa ne več.. moški so neposredni...

če mi moj napiše lepe sanje ter lahko noč, to pomeni točno to in ne nalašč sem ti napisal tako uradno, ker sem jezen nate... ali pa s tem ko mi je napisal lepe sanje, je verjento mislil, da upa, da bom sanjala o njem... nep... nobenega branja med vrsticami ni tukaj... to kar rečejo pomeni točno to kar so rekli...

100% res !

Ne bi škodilo, če bi tako delovale tudi ženske...ne da moramo razbirati vaše kode, ki jih itak razumete samo ve :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ryu10kyu... na žalost imaš prav ... jaz mojemu včasih povem kaj med vrsticami, potem pa sem še jezna če ne razbere moje šifre.... ampak saj počasi bom dojela, da moramo biti tudi ženske direktne... saj zadnje čase mi uspeva :)

nam je profesorica enkrat povedla, da je svojemu možu kar direkt rekla, da si za rojstni dan želi neko knjigo (ne spomnim se naslova)... in dekleta smo ble valda v šoku, češ kako je lahko akr tako rekla... to pa res ni primerno, pa a ni boljše, če moški sam ugotovi kaj bi rada? itd... in nam je rekla no sem povedla kaj bi rada in sem tudi tisto dobla, če mu ne bi, pa bi ostala brez knjige... pa še prav je mela...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Kot je srčica* napisala, ko je napisal kul, si je tudi mislil tako.
Ampak ženske imamo vse preveč navado dvomit in analizirat in same sebi kravžlat možgane. Nakar seveda "napademo" tipe, češ, da so oni vsega krivi, kaj si mislijo, kako govorijo ipd., revčkom pa itak ni nič jasno. Ampak, ok, tak vejo, da znamo komplicirat :D .
Meni "moj" kdaj kaj reče in če takrat utihnem (pa ni nujno, da razmišljam o tem, kaj je rekel), mi v šali reče: "Čuješ, pa ne zdj tega analizirat, vzemi to tak, ko sem ti reko. Tak ko sem ti reko, tak je."
Ne vem, pa če se to da trdit za ženske :P :D .
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

no js mam tut en problem in sploh nevem več ka si nei mislim...no tip mi je biu že skoz ful všeč in pred kratkim me je na nekem žuru poklical za mizo kjer je biu on s svojimi prjatelji. vprašal me je za telefonsko številko,mi dau lupčka na lice in me spraševal iz kod sem... :love: js ma sem bla mal pijana :oops: sm mu pol kr hitr ušla (še zdej nevem kaj mi je bilo :( ) men je blo nasledni dan ful žal in mu dam na gz (glasuj zame) komentar da s ga pač spomnim iz žura pa tk...tip pa mi odpiše da je blo preveč folka in da se ful ne spomni :eek: in to bi bilo povsem ok, če me nebi kar naprej tako gledal..kjerkoli sem in ga srečam me skoooz gleda, ko ga pogledam pa hitro pogleda stran..na avtobusu se usede nasproti mene...če mi ne bi bil ušeč bi mi bilo vseeno ampak tu mi pa ni. nevem kaj mu je bilo da je napisal da se ne spomni. a mislite da je zameril ker sem takrat na žuru šla stran ali se res nič ne spomni? kaj lahko pri tem js sploh naredim?kaj je mislil s tem ko je to napisal?
ish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ish »

tinkica: pomojem si tipa mau osramotila pred frendi, glede na to da si ga bolj kot ne zignorirala, kot si rekla. sei vemo kakšni so tipi, in da vsaka malenkost potlači njihov ego :D če te pa res tk skoz gleda, pol si mu 100% ušeč, in boš pač mogla na nek način ti pristopit do njega (kajti on si najbrž ne bo upal več, ker se bo bal da ga boš spet zignorirala). tako da tinkica..le pogumno :wink: na kakem žuru pristopi do njega, ga vprašaj za cifro, msn, al pa kej podobnga in uspeh ti je zagotovljen :P potem pa le poročaj kako se je use skupaj razpletlo :D
Niketa123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Niketa123 »

Ojla!

Kako bi si pa vi razlagali ta stavek: "Sex je moja šibka točka."

Kaj naj bi to pomenilo.....?

a) da gre takoj z vsako
b) da mu je sex všeč
c) da je obseden s sexom....ali napišite vi če imate še kakšno idejo.

Kar tipa poznam ne menja žensk kot spodnje gate, imel je par resnih punc....ene 3 do sedaj.
Odgovori