Kaj on MISLI, ko reče:

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 13. Sep. 2008 22:54

Mah pri nas, ki smo meli beden maturantski so sošolke (blo jih je 20, nas 8) plesale več ali manj s tipi, prijatelji, ene celo z nekimi kekci s 3. letnika :lol: . Samo ene tri ali štiri so plesale s sošolci. No sej itak nas je od osmih plesalo samo šest, jst in sem že takoj na začetku povedal, da nimam namena plesat, tisti ki pa si je najbolj želel plesat in dal sedem jurjev za ne vem kolko ur plesnih pa na vajah ni upal dobit soplesalke, ker nobena ni hotla bit z njim in na koncu ni plesal. Glavno, da so se gospodične pokazale kako so ble "lepe" in da so zato porable ful keša :versteck: .
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Sep. 2008 18:29

bleona napisal/-a:kaj bi lahko fant mislil,ko rece da se mu na maturantskem plesu ne da plesat s svojo punco,ker je ze lansko leto plesal z njo(ona je leto starejsa)
misli dobesedno ali ne?

Če bi mi reku, da se mu ne da, razloga, zakaj odpadem, ne bi sprejela z nasmeškom, če pa bi mi svojo željo po neki drugi soplesalki objasnu (npr., bejbi, sej veš, da te mam rad, sam za ples si pa res lesena ...), bi jo pač probala upoštevat (ne bi mi blo usen, to sigurno ne, bi me pa veselil, da se ne bi rabla dodatno blamirat :D ).

Kako (in zakaj) tko misl, je pa treba uprašat zgolj in samo njega, mi lahko edin šlogamo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Sep. 2008 18:33

Sploh ne vem, zakaj vam nekaterim ples s partnerjem na maturancu toliko pomeni. Sej greste lahko kadarkoli plesat, se vpišete v plesni tečaj, sami izberete zvrst plesa.... Maturantski ples naj bi bil pa razredni dogodek.
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 26. Dec. 2008 19:55

Hmmm...na splošno pomoje moški rečejo tako kot mislijo, me ženske si pa to razlagamo čisto po svoje. Mhm, iz svojih izkušenj...pa kako je to mislu...a ima kar je rekel kak drug pomen??! Kaj vse se skriva za njegovimi besedami?! Pomoje če napiše...ok,vredu mi je bilo s tabo dans je to to!Vredu mu je blo. Simpl k pasulj. Misli od ženske o tem stavku so pa sledeče: Reku je sam da mu je bilo vredu...kaj to pomeni? Pomoje mu ni bilo in to govori le zato,da ne bi bla tečna...blablablabla...na koncu pride ven da mu ni blo kul in da me vara,da sem mu smotana...blablabla...bullshit!!
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Dec. 2008 19:59

Atena13 napisal/-a:Hmmm...na splošno pomoje moški rečejo tako kot mislijo, me ženske si pa to razlagamo čisto po svoje. Mhm, iz svojih izkušenj...pa kako je to mislu...a ima kar je rekel kak drug pomen??! Kaj vse se skriva za njegovimi besedami?! Pomoje če napiše...ok,vredu mi je bilo s tabo dans. Misli od ženske o tem stavku so pa sledeče: Reku je sam da mu je bilo vredu...kaj to pomeni? Pomoje mu ni bilo in to govori le zato,da ne bi bla tečna...blablablabla...na koncu pride ven da mu ni blo kul in da me vara,da sem mus motana...blablabla...bullshit!!

Pomoje je potrebno opazovati človeka med tem druženjem. Nekateri so vljudnostno prijazni pač...ali pa jim je bilo res v redu s teboj.
Da te vara? A to sta bila par in je rekel, da mu je lepo s teboj? To potem res ne vem kje je poanta tega?
To se mi zdi nekako nelogično...da je moški z žensko in ji reče, da mu je kul z njo in jo vmes vara...ali se temu sploh lahko reče, da je on njej fant ali ona njemu punca?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 26. Dec. 2008 20:03

:D ,hm...škorpijo,to sem karikirala...kaka jara kača lahko ven pride iz tega preprosteka stavka. :wink: Je pa že bilo tako,da sem ven potegnila vse sorte iz preprostih pomenov in tako komplicirala po nepotrebnem. :wink: Slabe izkušnje pač.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vivida » 26. Dec. 2008 20:13

js sm se iz izkušenj naučila, da moški misl točno to, kar reče. nč manj, nč več.
sm pa tut js prevečkrat iskala neke skrite pomene in iz muh delala črede slonov. :D
The greatest thing, You´ll ever learn, is just to love, and be loved in return
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 16. Jan. 2009 22:03

jaz mislm da je dost skritih for....

zj se ne spomnm ush sam vem tole..

takrat, ko bo rekel ammm mogočee je to 100% NE, samo da nočejo takoj rečt
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 18. Jan. 2009 11:54

NaNcY* napisal/-a:jaz mislm da je dost skritih for....

ja sam to ni pr useh.. moj kekec je tut tak da vedno reče mogoče, tut če točno ve da noče kam it.. pravi da se lepše sliši :) drugač pa moj najboljši kolega mi pa tega ne bo nikol reku.. če reče mogoče.. reče zato, ker ma že kej drugega v planu, pa res še ne ve kam bo šel.. če je pa zihr ne, bo pa reku ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 18. Jan. 2009 17:11

NaNcY* napisal/-a:jaz mislm da je dost skritih for....

Joj, mogoče pomen mogoče. Ne vem zakaj tako kompliciranje. :roll:
"Skrite fore" kot si se izrazila pa uporabljajo samo takrat, ko jim ženske težijo, kar je popolnoma logično, če bi meni nekdo skos kompliciral z določenimi stvarmi, bi enako naredila. :lol: :D
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 19. Jan. 2009 19:41

lorelaj napisal/-a:"Skrite fore" kot si se izrazila pa uporabljajo samo takrat, ko jim ženske težijo, kar je popolnoma logično, če bi meni nekdo skos kompliciral z določenimi stvarmi, bi enako naredila. :lol: :D

aia js pa ne, raj normaln povem.... tut če mi kdo teži...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 19. Jan. 2009 19:46

js tut rajš povem.. nekak s skrivanjem in prikrivanjem dokažeš, da se partner upravičeno razburja..
no sicer pa.. odvisno od situacije
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 19. Jan. 2009 23:07

^^
Ja, saj jaz sem tudi iskrena in ponavadi povem kar mislim. Če je le primerno. :lol: Samo si pa predstavljam kako nekatere punce stalno težijo svojim fantom: kje si bil, kaj si pil, kdo je bil tam, a una krava, a te je gledala, a si ti njo, a ona ti je huda, a sem se zredila ... Potem pa težijo in so užaljene ko pove po pravici. Nič čudnega, da se v takem primeru "zlažejo" oz. prikrojijo svoje besede, samo da imajo mir. Sem pa vsekakor tudi jaz za resnico, ne laži. :wink:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 20. Jan. 2009 9:40

Moj je direkten (vcasih celo prevec) in ne rabim sprasevat ne njega, ne samo sebe, kaj je mislil s tem..ker mi takoj pove, kaj ga moti, oz.kaj si on misli glede dol.stvari... Drugac pa najboljs se glede vsake stvari pogovorit, pa te nc ne skrbi, ves kaj si misli o dol. stvari, ni prekrivanja, in zveza veliko bolse funkcionira!
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 23. Jan. 2009 3:44

jz mam pa spet nek problem ,ko nevem kako si razlagat...
situacija je taka... z enim fantom sva sodelavca že eno leto, s tem, da je on zamenju delovno mesto in sva še bolj sodelavca, pač zdej se najino delo prepletuje.. no in pač je ves čas tam pri meni, res dosti govoriva, se mi zdi, da ga poznam bolš kot kšnga druzga sodelavca čeprou se druživa šele 3 mesece. no in za svoj rojstni dan sem ga povabla in je takoj odg."pridem, ti samo povej kam in kdaj".. in jz itak vsa vesela.. k se pač res nisva dolgo poznala..pa sm mogla isti dan odpovedat ker je pač prišlo neki resnega vmes--ampak nasledni dan se je dalo že rešit in sm mu pisala, da zdej sm rešla situacijo in da lahko pride.. pa napiše, da zdej pa ne more ker gre z mamo pa sestro na pico... ok, to štekam.. pol čez en mesec je meu on rojstni dan in me tudi mene povabi na žur.. in malo sm bla skeptična ka nism vedla, a me je povabu sam zrd tega k sm že jz njega al zrd tega ker me je pač hotu povabit.. pa jz sm bl direktna in sm ga u hecu pač to prašala,pa reče "aja, sej sm prou pozabu, da si tud ti mene povabla.".. ampak je vedu unaprej, da ne bom mpgla pridt ker pač delam nočno tisti dan..pa je reku"pridi pa za par urc usaj" in jz itak nism šla... no, sej nekak bi lahk zvozila in si sama pomagala, ampak v vsej tej situaciji sodelujeta se naša dva sodelavca..tadva sta moja sošolca se iz srednje šole in en od njiju je kao in love vame, tadrugi je pa fak frend...občasno...tko brez obveznosti..tadva sta pa stalno skupi in vesta kakšnem trikotnik je med nami..fora je pa še v tem, da ta ki je kao zaljubljen pozna tudi tega, ki mi je všeč...in mu pač govori take grde stvari o meni..in ko ga uprašam zakaj govori tko, da pač kao bi rad vidu, če tudi ta (ki mi je srčkan) misli isto, pa sm mu rekla nej pusti, da bo že sam presodu,sej razumem, je že res, nekdo ki me pozna 7 let ma drugačno mnenje o meni kot nekdo ki me pozna par mescou.. no in pač tadva prjatla sta oba bla na njegovem žuru in ta ga je prašu kao zakaj je on mene sploh povabu. pa da je reku"pač sva na delu ful skupi in tko naprej in se mi je zdelo prou da jo pavabim." pa je oni uprašu in kaj zdej k je ni..pa da je reku"ja zdej nič, mam še tolko gostov katerim se moram posvetit.."
in pol ko sva se vidla je reku"samo ti si manjkala, ma itak stalno neki zatajiš, se zmeniš pa ne prideš" to je letelo na unga prjatla k se je pač parx tko zgodilo..no in pol sm mela za mu dat še darilo, pa nism hotla neki na delu ka itak, tam usi neki špijajo,pa sm mu rekla en dan da če ma cajt naj pride do mene, pa je reku, da tisti dan nima časa in da se kao nasledni dan itak vidiva na delu.. hm...ni več tko prjazn kot je bil.. in mene me rahlo skrbi kaj oni njemu govori...ker konc koncev, da ti nekdo o neki osebi trobi neki slabga....malo mi mečepolena pod noge ker me pač hoče zase..sej to razumem, ma se mi ne zdi fer...in pol use kar tale ki mi je ušeč reče interpretiram, da je samo prjazn do mene...sej jz vem,da fajn sm mu, samo ne morm vedet kolk..in ta prjatu govori okoli da sej itak nism za resne veze, da me zanimajo samo orgije, da tralala, tralala....pa temu ki mi je ušeč sm rekla nej ga niti ne posluša ker ne ve kolk se sme pohecat, pa je reku, da on itak ve kje je meja....zdej če sm mu sam fajn kot sodelavka oz.prjatlca ok, ma če sm mu ušeč še kako drgač in da ta prjatu namerno to počne, mi pa ni prou..
sej mogoče moj problem niti ne spada v to temo..sam tolk dvomov je ki me razjedajo...mogoče niti ni nek hard problem..le to je , da mi že dolgo ni bil nekdo resnično ušeč kot oseba pač..in ko mi je mrknem...ne vem kaj rečt, nrdit, si mislt..in pol se zalotim, da učasih razmišljam kot neka petnajstletnica :) ...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]