Kaj on MISLI, ko reče:

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 23. Jan. 2009 13:08

^^ Jst bi se z obema posebej pogovorila..

Unmu, k si všeč, pa govori okol raznorazne stvari o teb, bi razložila, da se tipa, k se tko patetično obnaša, ne bi niti s palco prtaknila, kaj šele, da bi hotla z njim kej resnga met. Postav ga na svoje mesto, ker se v te zadeve nima kej za vtikat!

Unmu, k ti je všeč, bi razložila situacijo, pač povedala bi mu, da mi je simpatičen in da se oni drugi kr nekaj zmišljuje, ker je ljubosumen. Mate kar zapleteno situacijo in jst vidm rešitev v tem, da mu priznaš, da ti je všeč, ne pa, da se nekaj "blamirate" k v kaki telenoveli :D
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 24. Jan. 2009 0:42

ma ja, ma sej jz mislm, da un k mi je ušeč, da ubistvu ve.. mogu bi bit slep, da ne bi opazu prjaznih pogledov, smsov.. sej počasi mu bom namignla, da je on ta ki mi je srčkan in da naj ga pač ne posluša... unmu k se umešuje bom pa prepovedala se z njim pogovarjat o meni :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Jan. 2009 1:38

sixty napisal/-a:Ti si meni ful fajn in kadar sem bil s tabo mi je blo tud ful fajn. Samo jaz ne morem bit prou zdej resno s tabo ker nisem pripravljen na to...

Ma kaj..? :?

točno tko MA KAJ??

meni isto en polet k se mi je mau sfuzlal,pa sva se pač dobivala pa mečkala in tko krnaenkrt,od enkrt,ni pasal u kontekst sploh-bla objeta, se lupckala,pod koutrom,vsa vesela-, mi reče: veš, mi je kr mau 'bedn' k si tle, pa te gledam pa k vem da se ti nemorm 100% predat, da ne morm gojit čustev do tebe, aveš rabm čustva pa ti jih vračat ker sm lih končau zvezo-ma ja, ti si jo ene 5x zrt ene ženskice, s tem da s tisto k je biu več let v zvezi je prebolu u enm mesuc, a to k sta bla pou leta pa govoru kok jo sam izkorišču, pa je ni mogu u 2 mescih??)...pol pa on men kaj čutm do njega, pač itk nism misnla nč tko resnga, pa rečm ja če ne druzga usaj mankaš mi..in tko jz njega, kaj pa ti do mene (valda prčakvala en fascinantn odgovor) in on men NEVEM. tko uno, k da nč?? a k po cele dneve sm tm valala po stanvanju, pa ni se nikol nč naprej premaknil, šlo do ene točke pol pa k da mu je blo bad nadaljevat al kaj...ugl. nakonc ugotovim da je itk kuža, pa nevem kake igrce se grejo vsi skp z več ženskami/tipi-jajja ti rabš ČUSTVA ANE??mrš!!, pa da k je z mano tko mau srau je z uno biušu, k mu skos lezla v rit, se menil da se bo preselu k njej-pa še to sam da bo žveu dzabe-sej zto je pa on rabu čustva ja..do dzabe stanvanja!! bijoč en!!

MISLM WTF..pa si razlagi vse skp... itk je bla to SPLOH napaka...celo obdobje poleti k sm grešila..preveč :lol: ampk je blo pa ufufuufuf pestro lol k u nadaljevanki...pa še tako študentsko delo sm mela, da same žurke po šihtu, nč spala,nč doma bla..

sm srečna da je zdj tko k je..spet se vrnil u stare tire z mojim tko da zdj bo 3 leta <333 in sm najbl happy!!! piuwiiu
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 24. Jan. 2009 3:39

chiqqa napisal/-a:
sixty napisal/-a:Ti si meni ful fajn in kadar sem bil s tabo mi je blo tud ful fajn. Samo jaz ne morem bit prou zdej resno s tabo ker nisem pripravljen na to...

Ma kaj..? :?

točno tko MA KAJ??

meni isto en polet k se mi je mau sfuzlal,pa sva se pač dobivala pa mečkala in tko krnaenkrt,od enkrt,ni pasal u kontekst sploh-bla objeta, se lupckala,pod koutrom,vsa vesela-, mi reče: veš, mi je kr mau 'bedn' k si tle, pa te gledam pa k vem da se ti nemorm 100% predat, da ne morm gojit čustev do tebe, aveš rabm čustva pa ti jih vračat ker sm lih končau zvezo-ma ja, ti si jo ene 5x zrt ene ženskice, s tem da s tisto k je biu več let v zvezi je prebolu u enm mesuc, a to k sta bla pou leta pa govoru kok jo sam izkorišču, pa je ni mogu u 2 mescih??)...pol pa on men kaj čutm do njega, pač itk nism misnla nč tko resnga, pa rečm ja če ne druzga usaj mankaš mi..in tko jz njega, kaj pa ti do mene (valda prčakvala en fascinantn odgovor) in on men NEVEM. tko uno, k da nč?? a k po cele dneve sm tm valala po stanvanju, pa ni se nikol nč naprej premaknil, šlo do ene točke pol pa k da mu je blo bad nadaljevat al kaj...ugl. nakonc ugotovim da je itk kuža, pa nevem kake igrce se grejo vsi skp z več ženskami/tipi-jajja ti rabš ČUSTVA ANE??mrš!!, pa da k je z mano tko mau srau je z uno biušu, k mu skos lezla v rit, se menil da se bo preselu k njej-pa še to sam da bo žveu dzabe-sej zto je pa on rabu čustva ja..do dzabe stanvanja!! bijoč en!!

MISLM WTF..pa si razlagi vse skp... itk je bla to SPLOH napaka...celo obdobje poleti k sm grešila..preveč :lol: ampk je blo pa ufufuufuf pestro lol k u nadaljevanki...pa še tako študentsko delo sm mela, da same žurke po šihtu, nč spala,nč doma bla..

sm srečna da je zdj tko k je..spet se vrnil u stare tire z mojim tko da zdj bo 3 leta <333 in sm najbl happy!!! piuwiiu

no superca, kaj te pole briga... nej zleze uni pupici u stanovanje ona pa njemu u rit in nej bosta hepi couple pole... :lol: sam da si uživala... ne meni se za take loleke...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Jan. 2009 12:29

sej sm :D pol pa move on, itk. zdj je pa gdo tist k me sploh pokliče pa pošila smsje, da bi me rd vidu, da me kr mau pogreša :roll: :lol: :lol: hahahahahahah jz se pa samo smejm k to berm pa zabavam na njegov način..sorči porči, kar je blo je blo in je propalo :)
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 27. Jan. 2009 2:00

edino pravilno... go girl.... :lol:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov