Kaj on MISLI, ko reče:
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Pozdravljeni vsi!
Ker vem, da imamo tudi na Cosmu par fantov, pardon, moških, bi po mojem oni najbolj znali odgovoriti na "moške odgovore", ki nam puncam delajo probleme. Seveda pa ste h komentiranju povabljene tudi vse punce, od najbolj do najmanj izkušenih pri odkrivanju tega, kar moški v resnici mislijo, ko nekaj rečejo.
Torej, da ne bom še bolj dolgovezila-tule napišite kratko situacijo, bolj ali manj podrobno, kakor želite, in seveda stavek, besedo, ki vam dela težave in ne veste, kaj naj si o njej mislite.
Da kar začnem.
-------------------------
Na enemu forumu sem si z enim fantom, s katerim se mi morebiti obeta neke vrste poslovno sodelovanje(ne poznama se v živo, še po netu sva se "spoznala" šele pred 2 dnevoma).
Lahko bi rekla, da grem na neke vrste intervju, katero ponuja podjetje, v katerem ima on bolj kot ne mesto direktorja(star je okoli 30 let).
Napisala sva si 4 poste, v 3. sem napisala, da se veselim intervjuja in tako.
Kar pa zdaj ne razumem čisto oz. sploh ne, je njegov odgovor, namreč enostaven in preprost kul.
Vem,da se mogoče nekaterim zdim trapa, vendar ne vem, a je s tem "kul-om" mislil:
1.) Res fajn, da boš prišla, veselim se.
2.) Ma ja, nehi mi že nakladat(čeprav ne bi rekla, da sem preveč napisala v 3. postu, napisla sem pribl. 3 stavke) in daj mir.
3.)Ok, vseeno mi je, prideš al pa ne.
4.) (kar se vam zdi)...
Zdaj pa prosim za odgovor, fantje in/ali dekleta...
Ker vem, da imamo tudi na Cosmu par fantov, pardon, moških, bi po mojem oni najbolj znali odgovoriti na "moške odgovore", ki nam puncam delajo probleme. Seveda pa ste h komentiranju povabljene tudi vse punce, od najbolj do najmanj izkušenih pri odkrivanju tega, kar moški v resnici mislijo, ko nekaj rečejo.
Torej, da ne bom še bolj dolgovezila-tule napišite kratko situacijo, bolj ali manj podrobno, kakor želite, in seveda stavek, besedo, ki vam dela težave in ne veste, kaj naj si o njej mislite.
Da kar začnem.
-------------------------
Na enemu forumu sem si z enim fantom, s katerim se mi morebiti obeta neke vrste poslovno sodelovanje(ne poznama se v živo, še po netu sva se "spoznala" šele pred 2 dnevoma).
Lahko bi rekla, da grem na neke vrste intervju, katero ponuja podjetje, v katerem ima on bolj kot ne mesto direktorja(star je okoli 30 let).
Napisala sva si 4 poste, v 3. sem napisala, da se veselim intervjuja in tako.
Kar pa zdaj ne razumem čisto oz. sploh ne, je njegov odgovor, namreč enostaven in preprost kul.
Vem,da se mogoče nekaterim zdim trapa, vendar ne vem, a je s tem "kul-om" mislil:
1.) Res fajn, da boš prišla, veselim se.
2.) Ma ja, nehi mi že nakladat(čeprav ne bi rekla, da sem preveč napisala v 3. postu, napisla sem pribl. 3 stavke) in daj mir.
3.)Ok, vseeno mi je, prideš al pa ne.
4.) (kar se vam zdi)...
Zdaj pa prosim za odgovor, fantje in/ali dekleta...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, to me spominja na une fore, par frendic na kupu (well, dost da sta sam dve), ena faše msg od nekoga potencialnega/ušečnega/simpatičnga in pol se par dni u kosu razglabla, analizira, primerja, razčlenjuje usako besedo posebi, ton pisanja, možne background besede, opcija branja med vsrticami ... Zadeva se konča, k pride nasledn msg. In se z njim seveda začne znova.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mimi_M napisal/-a:Jao, no, iz ene besedice taka znanost??
Moj predlog: 4. Pač zadovoljen je z razpletom vajine "debate" v 3 postih, da sta se zmenila za intervju.
Jaz sem tudi za to opcijo - zmenila sta se in to je to.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
spermij napisal/-a:2. možnost.
Jup, tud jst tko mislm. Kadar gre men že nekdo na živce in hočm, da neha nakladat oz. me debata sploh ne zanima, govorim "kul, aham, mhm, v redu, super", pa tega sploh ne mislm. Pr tipih je pa pomoje isto.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jochie napisal/-a:tale je prav gotovo super poslovnež, če pri poslovni komunikaciji z neznanci uporablja besedo "kul"...
Ahahaha, na to sem tudi jaz takoj pomislila. No, ampak najbolj smešno pri vsem skupaj mi je še vedno to, da se sklepa o tem, kaj si on misli na podlagi ene same besede! Pa to je absurdno. Zdaj ne razumem točno, zakaj takšno poglabljanje zaradi ene besedice pri enem tipu. Saj če prav razumem niti ne veš kako izgleda in nasploh kakšen je po osebnosti, torej ne gre za simpatijo, ali pač? Eh, preveč kompliciranja okoli tega punca! Kar se mene tiče, bi rekla, da je neka čisto x varianta verjetna in nobeden od podanih odgovorov, še manj pa je treba iz muhe delati slona. Tema sama po sebi ni slaba in bi se lahko nadaljevala po tem principu, da bi punce (pa tudi fantje, če jim je to zanimivo) pisale kaj jim moški pišejo in bi se potem razglabljalo o resničnem pomenu besed (t. i. prevajanje iz moškega v ženski jezik, čeprav tako zelo spet nista različna med sabo, saj ne živimo v različnih galaksijah ). Se pa strinjam s kr.eno, da fantje (vsaj večina, ki jih poznam) povedo kar mislijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov