densy napisal/-a:jah samo se lepše sliši če rečeš da je lepo itd..
tudi jaz naprimer če sem kdaj rabla prevoz, nism fantu rekla " dj me pel! " ampak sm rekla " joj, v petek pa nimam prevoza... " in pol se je sam ponudu ..
sam to men ni neko ovinkarjenje ampak malo olepšana prošnja
no daj pel me, se sliši res kruto, kot en ukaz... jaz bi verjetno rekla... v petek nimam prevoza, bi me lahko ti peljal? ....
ker mam izkušnje z eno kolegico, ko gre z mano proti avtu in mi celo pot jamra, kako nima prevoza, pa da bo najbrž zamudla avtobus itd. ... itak da ji potem jaz ponudim prevoz, ampak mi gre to tak na živce... lahko bi me preprosto prosila če jo lahko peljem, pa bi ji že zategnila do tja ko treba, ali pa pojasnila če ne bi mogla...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
beliangel1 napisal/-a:kaj misli ko mi v joku po enem tednu razpadle zveze reče: ne boj se pikica moja, sej jaz hitro pozabim, če ni šlo pač ni šlo.
a je s tem mislil mene, al zamere?
Mogoče je mislu tebe. Sklepam po tem kaj si napisala. In če je to blo res tebi namenjeno, je boljše, da si se rešla tašnega kretena, ki tko reče ! :bussi:
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
**majcy** napisal/-a:Kaj pomeni, če ti fant prizna , da je sramežljiv ?
Da je pač sramežljiv-da ne pričakuj prevelikih navalov izkazovanja čustev, da se lahko bolj slabo znajde v družbo, da ni odprt tip, da si ne upa dat pobude . . .
Mislim, da je usak človek po svoje sramežljiv in je najboljše, da sama ugotoviš na kakšen način je on sramežljiv.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Bwo. To boš mogla pa sama ugotovit.
Mogoče si mu pa ti zdej ratala ušeč in bi hotu met kej s tabo, sam za prvi uraden in resen korak je preveč sramežljiv in ti hoče to povedat.
Pač rad preživlja čas s teboj, noče pa bit s teboj skupaj. A je to tako težko razumet? V mojem življenju je polno ljudi, ki so mi všeč, rada se z njimi družim, za fante jih pa nočem.