Kaj najbolj cenite na moških?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaj najbolj cenite na moških?

postava
15
8%
prijaznost
96
51%
zgovornost
47
25%
da je bogat
29
16%
Skupaj glasov : 187

Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 15. Apr. 2011 18:35

^^ Da je iskren, pomeni ravno to, da ne laže. :wink:
Meni se zdi pomembno predvsem to, da je sposoben komunicirati o problemih, do katerih v življenju še kako rado pride, mi stvar pove direktno kot to zna samo on, zna tudi na slabe stvari gledati s humorjem, je v njem še vedno nekaj otroka, ker bi se sicer na smrt dolgočasila ob tipu, ki je resen kot da je zanj vsak dan sodni dan. To so stvari, ki jih cenim pri mojem fantu.

So pa pred tem še stvari, ki so (vsaj meni) samoumevne, da z nekom sploh lahko funkcioniram skupaj. To so iskrenost, zvestoba, spoštovanje, če pa preidemo še k fizičnim lastnostim, ki so itak povod za to, da se karkoli vname :D, pa je seveda poleg privlačnosti potrebno še to, da je urejen. Kaj mi bo tip v srajci, dražji od vsega, kar imam oblečeno na sebi, če pod Armanijem smrdi do sosednjega kafiča. Slika
Uporabniški avatar
bumblebee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bumblebee » 15. Apr. 2011 21:31

js pr svojmu cenim to, da je samozavesten, mi zaupa in se lahko z njim o vsem pogovorim. skupaj sva že 3 leta pa se še vedno vsak večer pogovarjava kakšne pol ure (+ tisto čez dan :) )
in seveda cenm njegovo postavo in nasploh izgled :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Apr. 2011 13:19

Ma kaka prijaznost, dejte bit bolj iskrene... Saj tudi same pričakujete iskrenost :D

Meni je pomembna zvestoba, samozavest,iskrenost, da ima jasne cilje, da oddaja neko energijo, ki me pritegne. Kar se tiče videza ne rabi tip maneken, ampak me mora privlačit, bit simpatičen... Denar mi ni pomemben, samo toliko da ima nek stalen vir prihodkov (da ga pri 30-ih ne preživljajo starši al kaj podobnega).

Ma morem bit nek paket vsega, ne sme bit zagledan vase, ne sme kadit, mora se znat postavit zase...

Pa sugurno je še kaj, kar sem spustila.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 12. Jun. 2011 17:05

Na fantih cenim to, da me spoštujejo, se znajo nasmejat mojim šalam, da so potrpežljivi (da se ne razpizdjo takoj) da so pozorni do svoje punce in se zavedajo kaj majo in pazijo kaj rečejo. :P

Glede zunanjega izgleda pa, jah, močne roke pa srčkan obraz :luff:
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 23. Jun. 2011 7:45

Js najbolj cenim to, da se fant zna potrudit za punco in je ne jemlje za samoumevno, da je iskren, mu lahk zaupam in se lahk pogovoriva o bilo čem, da me zna spravit v dobro voljo in me nasmejat, da se ne drži mamice za kiklo in je samostojen, samozavesten in ve kaj si želi v življenju, da me spoštuje...izgled mi ni tolko pomemben, mislim, je pomembno da ima fant "tisto nekaj", da te pritegne in zaradi česa ti je simpatičen, ampak to ni nujno da je izklesano telo in cute face... :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2011 8:35

- da me ne budi pijan

da me je včeraj peljal na jezero. samo omenila sem da to in to jezero je baje ful lepo in sva bila že na poti. :D jaz potrebujem takšne pozornosti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Jun. 2011 8:48

^^ če kdaj več ne bo tako pozoren kot je sedaj, predvidevam, da ga boš itak zamenjala z drugim...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2011 8:58

^^ ne sodi drugih po sebi.
tega tipa jaz nikoli ne bom zamenjala a ti še tega ne veš? ker takih ne delajo več. že od leta 1940.
zakaj že ne bi bil več pozoren? a čez eno leto pa ne bova več hodila na izlete in ne bova več športala in ne bova več hodila na 3 dopuste? saj pravim- če ti čepiš doma cele dneve, to ne pomeni da so vsi pari takšni.
jaz imam že za dva vikenda naprej jasne plane in cilje. in to ni: grem na sprehod. ne bit tolk fouš. saj imaš tudi ti usta. pa mu povej ane.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Jun. 2011 9:25

jst ti nisem nič fauš.

Vsak ma tako kot sam hoče in to kakor mam jaz trenutno mi čisto odgovarja. In ne, nisem skos samo doma s fantom - ker s takim, ki nikamor nebi želel iti, niti bit nebi mogla.

Sicer pa ni pomembno....itak najbolj važno, da sta vidva srečna v svoji, midva pa v svoji vezi.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2011 9:30

^ tvoj je sploh srečen ko mu ne daš.

ti ženska pišeš take kontradiktorne reči, da je meni vse skupaj parodično vedno ko berem tvoje poste. ti ženska si meni čisto mimo.

kaj pa ti veš kaj je meni najbolj važno? trenutno to, da grem na cigaret.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Jun. 2011 9:45

Ja res je. Ne vem. In me niti ne zanima.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jun. 2011 10:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 23. Jun. 2011 10:18

haha..dobra sirova :lol: :lol:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2011 10:36

:lol:
moj je že leta 1960 bil dj v zrćah, jaz sem bila pa gogo plesalka pa eke sem rihtala pa travo prodajala za vlke pare. zdaj na stara leta sva se pa vrgla v šport in doma gojiva zeleno za lastne potrebe.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Jun. 2011 11:31

Tja, glede na to, da pišeš na takšen način, da potrebuješ pozornosti, se mi kar malo smiliš. Tukaj želiš na vsak način prikazati srečno zvezo, in čestitke obema, če vama uspeva. Ne živi pa v iluzijah, da te bo tvoj zdajšnji ali kateri koli fant celo življenje vozil na izlete in ti uresničeval podobne želje, ko boš komajda do konca izgovorila jezero. :lol: Glede na to, da pametuješ o vseh drugih zvezah, ko nek tip pride pijan domov in svojo žensko boža itd., ker je potreben (kdo pa ni še bolj, ko kaj spije), se mi zdi, da ravno pri tebi vse ne štima kot bi moralo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov