Kaj najbolj cenite na moških?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
donna. napisal/-a:Js bi pa kr cel paket, čeprau je težko oz. nemogoče dobit takega, ki ima prou use TOP of the TOP lastnosti...
Čene pa valda zlato sredino, raje vidim da je povprečno lušen in da ima povprečno finančno stanje ampak ima kej pameti in je prijazen in zvest, kot pa nekega ki je res WAW po zgledu in ful bogat ampak kot človek na podlagi moralnih vrednot je plitek, nula.
Bravo za razmišljanje, imaš logičen pristop k stvari.Tudi sam sem tako razmišljal, ko sem iskal resno zvezo.Iskal sem čimboljši paket lastnosti, ki so meni pomembne.
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Meni je pomembno da je prilagodljiv, nasmejan, urejen. Super pa je tudi, če ni obseden z športom
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Saj ima lahko tudi več dobrih lastnosti, tako da na to anketo ne morem odgovoriti. Načeloma se najdejo taki za skupaj, ki jim drug pri drugem odgovarjajo dobre lastnosti, katere bi po neki preprosti logiki morale prevladovati, slabe pa ne bi smele biti preveč moteče.
Pri mojem lahko rečem, da cenim njegovo iskrenost, četudi kdaj slišim od njega kakšno stvar, ki je sicer ne bi želela, a na koncu vedno pridem do zaključka, da je to vrlina, ki jo dandanes lahko iščeš z lupo. Izpostavila bi tudi prijaznost, ker tudi slabo stvar pove na lep način, smisel za humor, ker me vedno (tudi ko sem jezna) zna nasmejat, in pa seveda zvestobo.
Denar mi ni na prvem mestu, čeprav je do neke mere pomemben. Trenutno pri nama (no, bolj pri njem, ker že dela) finančno stanje ni ravno rožnato, a delava na tem, da kmalu bo.
Pri mojem lahko rečem, da cenim njegovo iskrenost, četudi kdaj slišim od njega kakšno stvar, ki je sicer ne bi želela, a na koncu vedno pridem do zaključka, da je to vrlina, ki jo dandanes lahko iščeš z lupo. Izpostavila bi tudi prijaznost, ker tudi slabo stvar pove na lep način, smisel za humor, ker me vedno (tudi ko sem jezna) zna nasmejat, in pa seveda zvestobo.
Denar mi ni na prvem mestu, čeprav je do neke mere pomemben. Trenutno pri nama (no, bolj pri njem, ker že dela) finančno stanje ni ravno rožnato, a delava na tem, da kmalu bo.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Nisem prebrala teme - ampak anketa me pa preseneča
A da vam ni pomembna postava moškega? Sicer je možno, da vam to ni glavna prioriteta in s te pred to postavili drugo, ampak vseeno je pa tista, ki jo prvo opazimo. Prvo opazim postavo, šele če je ta ustrezna, potem raziskujem druge karakterje (prijaznost,...)
In spet smo tam kaj ti postava, če tip ni prijazen in kaj ti prijaznost, če ma tip 130kg. Torej vse je pomembno, a kaj je bolj?
Prijazen res mora bit, če ni, črta. Ampak zgledat pa tud mora solidno. To ne pomeni, da mora bit točno 179 cm, modrih oči, temnih las,... Ampak bit pa mora večji od mene, normalne postave - da ne nosi 30 odvečnih kilogramov s seboj, po možnosti ne plešast ali pa z dolgimi lasmi.
A da vam ni pomembna postava moškega? Sicer je možno, da vam to ni glavna prioriteta in s te pred to postavili drugo, ampak vseeno je pa tista, ki jo prvo opazimo. Prvo opazim postavo, šele če je ta ustrezna, potem raziskujem druge karakterje (prijaznost,...)
In spet smo tam kaj ti postava, če tip ni prijazen in kaj ti prijaznost, če ma tip 130kg. Torej vse je pomembno, a kaj je bolj?
Prijazen res mora bit, če ni, črta. Ampak zgledat pa tud mora solidno. To ne pomeni, da mora bit točno 179 cm, modrih oči, temnih las,... Ampak bit pa mora večji od mene, normalne postave - da ne nosi 30 odvečnih kilogramov s seboj, po možnosti ne plešast ali pa z dolgimi lasmi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ampak "meje" kriterijev glede videza so bolj ohlapne, bi jz rekla (tistim, ki pa niso, pa pač dlje časa iščejo ustreznega partnerja), kot pa glede prijaznosti, ne?
Vsaj jz tko to vidim: glede videza se lažje "pogajam", heh, kot pa glede "stopnje prijaznosti" (& kar pač še paše zraven).
Vsaj jz tko to vidim: glede videza se lažje "pogajam", heh, kot pa glede "stopnje prijaznosti" (& kar pač še paše zraven).
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Kaj pa vem. Oboje mora bit. Moti me to, da se moški bolj ukvarjajo z videzom ženske kot pa s svojim. Če ima ženska 5 kg preveč takoj opazijo. Medtem ko za svojih 10 kg preveč sploh ne vedo.
Kot sem rekla pri meni mora bit oboje. Brez enega ne gre.
Kot sem rekla pri meni mora bit oboje. Brez enega ne gre.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
ta anketa ponuja res malo odgovorov, kaj pa obraz človeka npr?, obrazne poteze; oči, nos,usta, zobje : razz : js pa to prvo opazm, me more prtegnt, pol pa postava in ko je to privlačno, pa seveda začneš spoznavat človeka, njegov karakter: to da je prijazen, dobrosrčen, spoštljiv, uvidevn,zvest, pa tud odločn, komunikativn, s smislom za humor, inteligenten ..
skratka res je use pomembn, cel paket pol pa odvisn tut od tega kok ma kdo visoke kriterije, in kolikšna mera ush lastnosti mu pač odgovarja.
skratka res je use pomembn, cel paket pol pa odvisn tut od tega kok ma kdo visoke kriterije, in kolikšna mera ush lastnosti mu pač odgovarja.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Džeki napisal/-a:Če bi prijaznost res bila najbolj zaželjena lastnost, bi piflarji, geeki, nice guyi največ seksali; tipi, ki niso taki, pa pretežno drkali.
Ufff, za piflarje in geeke še zdaleč ne velja, da bi bli kaj ekstra prijazni. Kvečjemu so zelo obrambno nastrojeni, če jih karkoli prcaš.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- mala_tonkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2010
- Kraj: Metlika
Raj mam lepega tipa pa d ma kej v glavi. Bogastvo mi ni pomembno. Če ni ljubezni med vama ni ničesar....
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Pri potencialnih kandidatih (so že šli skozi sito videza) cenim predvsem smisel za komunikacijo in humor. To, koliko je kdo bogat (tudi v monetarnem smislu, ne samo, da ima bogato notranjost, LOL), je pa itak relativno, meni je pomembno, da ima nek stalen vir prihodka, ki naj ne bi bil sumljivega izvora (pod to štejem tudi obešanje na denarnico staršev, ko tip preseže recimo leta študija). Cenim tut to, da se zna kdaj pa kdaj prilagodit, če je treba.
As your lover describes you, so you are.
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
Jaz pri fantu cenim da je, iskren, ne laže, ne vara, ga ni sram pokazat čustev, da je pameten, razgledan, ima cilje in želje.
Cenim če je odgovoren, razmišlja s svojo glavo.ne glede na vse te lastnosti ki sem jih naštela zgoraj pa cenim tudi to, da je preprost.
Cenim če je odgovoren, razmišlja s svojo glavo.ne glede na vse te lastnosti ki sem jih naštela zgoraj pa cenim tudi to, da je preprost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov