Kaj najbolj cenite na moških?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo.
V to skupino seveda ne sodijo izjeme, ki so dobro oblečene po službeni dolžnosti.
V to skupino seveda ne sodijo izjeme, ki so dobro oblečene po službeni dolžnosti.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
sanjaanja napisal/-a:Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo.
Tole pa drži, vsaj pri tistih ki jih jaz poznam. So pa tut izjeme.
-
PIAMEGLIC - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2010
speaker1 napisal/-a:HI
Kaj najbolj cenite na moških?
Bi imele fanta, ki bi imel fenomenalno postavo, ampak nevljuden in nič kaj zgovoren, ali imate rade bolj zgovorne fante in, da niso simpatični ali pa celo bogate moške.....
se strinjam....
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^S čim se strinjaš?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
meni se zdi najbolj pomembno od vsega da je pametn.. drugače iz danih kriterijev pa sta si zelo blizu prijaznost pa zgovornost. odvisno od tega kaj govori.. kr če samo naklada potem je zgovornost prej negativna lastnost ko pa pozitivna
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Torej, da bi bil taprav dec, mora biti njegov denar skupen, njen denar pa samo njen, torej zepnina s katero lahko gre v shopping. Klasika.~NIA~ napisal/-a:poznam pa nekega fanta, ki je s punco že skoraj 4 leta, ampak ko gresta kam more ona dat pou za bencin, kosilo plačata usak svoj delež
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
simpatičn, zgovorn, prjazn, uredu člouk,... mešanica usega tega:)
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
sanjaanja napisal/-a:Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo.
No krasno, zdaj smo izvedeli še, da so lepo oblečeni tipi brez denarja, slabo oblečeni pa premožni.
Kako enostavni zaključki, si ti stara 15 ali 30? Obstajajo samo slabo in dobro oblečeni tipi, vmes ni nič?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov