Kaj najbolj cenite na moških?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaj najbolj cenite na moških?

postava
15
8%
prijaznost
96
51%
zgovornost
47
25%
da je bogat
29
16%
Skupaj glasov : 187

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Jan. 2012 20:23

Tananda napisal/-a:(not sure if serious or sarcasm)

Slika

Nisem si mogo pomagat :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 16. Jan. 2012 20:46

Hvala, ker si namesto mene poiskal sliko, meni se ni dalo. Ampak ne bi blo treba (res ne, rajš prispevaj k debati).
Because I can.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jan. 2012 20:47

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Jan. 2012 21:18

sirova štručka napisal/-a:mene bi pa motlo, če bi kake fekalije (ala mcdonalds) jedel.

Double cheese, please!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 16. Jan. 2012 21:34

sirova štručka napisal/-a:mene bi pa motlo, če bi kake fekalije (ala mcdonalds) jedel.
Pa impresionirajo me moški, ki znajo plesat :D

Al pa kosilca v kakih kitajskih restavracijah, ista raven ane ...kaj meniš sirova? :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jan. 2012 23:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Jan. 2012 23:45

Pa impresionirajo me moški, ki znajo plesat :D

a zdej boš pa začela moje slabosti naštevat?:D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jan. 2012 23:52

...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Jan. 2012 10:13

Zdaj dokončno razumem, zakaj ženske ne marate geekov in ono tipičnih kao "pridnih fantov". Malo sem prebral dva tipična geekovska foruma, vidi čuda, celo debate o ženskah so gor. Tipi streljajo take, da je meni slabo postalo, kaj bi si šele mislile ženske, ki bi to brale. V bistvu so ti geeki najbolj ošabna bitja pod soncem, ful so prepričani v neko svojo "večvrednost", sploh proti ženskam.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 17. Jan. 2012 10:58

Link prosim :D (sem firbčna)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 17. Jan. 2012 11:12

Džeki, ženske geeki smo pa prepričane v svojo večvrednosti proti drugim ženskam in moškim. Jbg, taka čudna subkultura pač.
Because I can.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Jan. 2012 11:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Jan. 2012 11:56

s0nckic4 napisal/-a:meni se pa zdi brezveze se silit v nekaj, če ti ni.

partnerski odnos je dam-daš odnos, ki mora biti porazdeljen nekako 50-50, če hočemo imet uspešno razmerje. mislim, da je to jasno vsakemu, ki ni retardiran. in to velja na vseh področjih razmerja. pa s tem ne mislim da 1x pobriše prah eden, enkrat pa drugi, ampak da si je potrebno dela pribljižno enakovredno porazdelit glede na zaposlenost in prosti čas.

Tole se mi zdi malce kontradiktorno. Torej tudi moški kdaj mora priti na vrsto za kuhanje. Kaj pa če mu ni, ker kot praviš, se je brezveze v nekaj silit? Se strinjam, da se silit v nekaj ni OK, ampak tole ne-siljenje si jaz predstavljam tako, da pač ne preučuješ kuharskih knjig, pač pa samo tu pa tam nekaj skuhaš. To pa, roko na srce, mora znati in predvsem, biti pripravljen, vsak 20+ človek, če želi preživeti življenje kot neka samostojna oseba, ne nujno zaradi tega, da se bo nasprotnemu spolu zdel še večji zadetek na loteriji. Meni se zdi človek, ki ne zna pripraviti nekega osnovnega kosila, le čustveno razvajen človek, ki želi delati v življenju točno in samo tisto, kar ga veseli. Pa mi naj nekdo našteje, koliko ljudi pozna, ki si to lahko privoščijo in tudi v službi delajo točno tisto, kar se jim ljubi, nič "nepotrebnega" sranja zraven? Zero. No, teoretično si lahko, a boš pač stradal, ker takšne službe najbrž ne boš našel, če pa že, boš najbrž životaril, ker je pri vsakem delu vsaj nekaj takega, kar ti ni po godu.

Prilagajanje, kot si na koncu itak sama ugotovila, pa je tista magična lastnost, ki zna obdržati nek odnos nad gladino. Tako da, če povežemo vse skupaj v neko smiselno celoto, je potrebno ne-kuharju tudi kdaj prijeti za kuhalnico. Vsaj kar se mene tiče, da znaš nekaj skuhat, pomeni tudi lastno zadovoljstvo in občutek samostojnosti, ne neka nuja.

Itak je pa razumljivo, da vsak obvlada nekaj drugega, pomembna je le pripavljenost se nekaj tako osnovnega naučiti in kdaj tudi zmigati rit do kuhinje. Več kot to pa moj življenjski sopotnik ne rabi, ker ne iščem kuharskega velemojstra.

Stroga delitev dela glede na spol pa ni najbolj blizu moji miselnosti. To bi pomenilo, da ženska fantu vedno pripravi kosilo, pospravi stanovanje, opere oblačila in zlika srajce, kar so več ali manj (vsaj kuhanje) vsakodnevna oz. nekajkrat tedenska opravila, medtem ko bi moški opravil svoj del dolžnosti, torej moška gospodinjska in malo manj gospodinjska opravila, le 1x na mesec ali parkrat na leto, ker pipa pač ne pušča konstantno (vbistvu mi v minulih 3 letih bivanja na svojem ni več kot enkrat), gume na avtu tudi ni treba zamenjevati nonstop, avto zagnat s kabli je tudi bolj redek pojav, skratka - malokrat potrebujem moško pomoč, pa še to je pri obeh bivših moral večinoma vskočit foter in kaj porihtat, ker dečka med 25. in 30. letom nista bila kos težavi. Toliko o osnovnem poznavanju in reševanju življenjskih situacij, ko nekateri že tako poveličujejo ženske, ki so kuharske mojstrice in pripravljene hranit svoje moške, poleg tega pa imeti še svoje obveznosti ... :D

Skratka, če oba hodiva v službo/na faks, ali celo oboje, naj se tudi osnovna dnevna in tedenska opravila delijo, da bo fer play. Ni pa potrebno voditi evidence, kot jih čistilke na javnih wc-jih, kateri dan je kdo na vrsti. :wink: Sklene se pač nek pakt, katerega se oba držita, ni pa to zdaj obveza, kjer moraš svoje opraviti točno določen dan.

Uff, sem bila dolga. :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 17. Jan. 2012 12:21

sirova štručka napisal/-a:in v čem se kažejo kvalitete te tvoje večvrednosti? :D

Zakaj pa bi se morale neke kvalitete kazat? Ne razumem.
Because I can.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Jan. 2012 12:29

Tamala_mrha napisal/-a: ...Meni se zdi človek, ki ne zna pripraviti nekega osnovnega kosila, le čustveno razvajen človek...

Razvajeni tipi, ne da ne znajo skuhat kosila. Samo ne ljubi se jim.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov