Kaj najbolj cenite na moških?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Ajča, sam ne govori, kolk si se ti mela za superiorno tle gor, ko si bila zasedena. si mislila, da boš sploh kdaj samska, ali si mislila, da je to samo moj problem?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
OT:
Delusional js sem ti pravo ljubezen želela ne zato, da boš ti v zvezi in normalna, ampak zato, ker ti očitno manjka ljubezni in si izredno zagrenjena. Nič se mi ne zdi narobe s tem, da sem bila srečna in zadovoljna, ampak ko stvari niso več nikamor peljale, da sem končala zvezo.
Delusional js sem ti pravo ljubezen želela ne zato, da boš ti v zvezi in normalna, ampak zato, ker ti očitno manjka ljubezni in si izredno zagrenjena. Nič se mi ne zdi narobe s tem, da sem bila srečna in zadovoljna, ampak ko stvari niso več nikamor peljale, da sem končala zvezo.
A goal without a plan is just a wish.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
delusional napisal/-a:z vsem se strinjam. moj lajf je poden. sam ti si pa poročena, nekatere pa zasedene. kako more bit šele vaš nesamski lajf poden od podna, da imaš toliko časa za preživet na cosmo slovenija, a v sloveniji sploh nisi in praviš kako uživaš v ameriki.
ma ja, casa mam kar dost, ker moj dela vsak dan vsaj 8 ur, jaz pa se ne, tako da moj zakon nic ne trpi, ce vmes zabijem kaksno uro na internetu. kljub temu, da sem v ameriki, sem se vedno slovenka in pogresam vcasih slovenijo, tako da spremljam tudi kaj se tam dogaja in vedno bom.
-
delusional - Cosmopsiho
Ajča napisal/-a:OT:
ti pa nisi niti mal zagrenjena zaradi konca zveze in ker si spoznala, da ni blo vse tako kot si mislila? niti malo ni vpivalo nate, a ne? kr skačeš po travnikih in nabiraš rožice in verjameš, da boš hmal spet v resni zvezi in zaljubljena. čisto si pozitivno naravnana za vnaprej.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
delusional napisal/-a: čisto si pozitivno naravnana za vnaprej.
Ja normalno bi bilo, da je temu tako, da je pozitivno naravnana naprej. Kaj pa naj? Fura safr doma, pa se še nareže od sile al kaj?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
delusional - Cosmopsiho
ne, je prav da je, seveda.
samo kljub temu, bomo videli kdaj bo naslednjič zasedena. (pa me ne zanima kolk kandidatov ima, ker so očitno vsi gnili)
samo kljub temu, bomo videli kdaj bo naslednjič zasedena. (pa me ne zanima kolk kandidatov ima, ker so očitno vsi gnili)
-
Ajča - Cosmopolitanka
^^zadnja stvar, ki jo mislim narediti je pa, da bom skakala iz ene zveze takoj v drugo . Najslabša stvar. Dovolj o meni , ta tema je o drugih stvareh.
Če imaš potrebo delusional, pa lahko tudi novo temo o meni odpreš.
Če imaš potrebo delusional, pa lahko tudi novo temo o meni odpreš.
-
delusional - Cosmopsiho
čudno. sem mislila, da ti je najhujše na svetu bit samska.
čeprav ja, se spomnem, da si napisala, da si ne predstavljaš več bit v zvezi, ne v bližnji, ne v daljni prihodnosti. kot kašen razočaran tip, ki jih jaz srečujem.
drugače pa ja, bom odprla temo o tebi in meni. ker sem enkrat brala tvoje stare poste in sem videla, da si imela resne psihične probleme pred leti z napadi panike ali ne vem kaj in da nisi mogla hiše zapustit.
no, toliko psihično švoh jaz nisem. pazi, da te ne bo to zdaj spet primlo, ko si samska. jaz sem namreč samo zagrenjena, ampak ti utegneš pa met kaj hujšega.
čeprav ja, se spomnem, da si napisala, da si ne predstavljaš več bit v zvezi, ne v bližnji, ne v daljni prihodnosti. kot kašen razočaran tip, ki jih jaz srečujem.
drugače pa ja, bom odprla temo o tebi in meni. ker sem enkrat brala tvoje stare poste in sem videla, da si imela resne psihične probleme pred leti z napadi panike ali ne vem kaj in da nisi mogla hiše zapustit.
no, toliko psihično švoh jaz nisem. pazi, da te ne bo to zdaj spet primlo, ko si samska. jaz sem namreč samo zagrenjena, ampak ti utegneš pa met kaj hujšega.
-
Ajča - Cosmopolitanka
^^hvala za skrb delusional, ampak sem čisto vredu, vesela in dobronamerna oseba z dobrim socialnim življenjem . Nikoli nisem imela problem hišo zapustiti, sem pa imela pred leti napad panike, stvar, ki se jo da zrihtati. Mi ni bilo za to treba iti na nobeno operacijo, da bi mi zaradi kompleksev in frustracij kakšen del telesa povečali, ampak sem uspela svoje probleme brez posegov odpraviti. Tako, da psihično si definitivno šibkejša od mene, ker takšna močna negativnost, ki jo imaš ti, izvira ravno iz psihe.
In ja, trenutno sem razočarana in ne mislim iti v zvezo, dokler ne porihtam teh stvari. Ker ne mislim v novo zvezo, nositi staro prtljago. Kar verjamem, da je tebi mission impossible .
In ja, trenutno sem razočarana in ne mislim iti v zvezo, dokler ne porihtam teh stvari. Ker ne mislim v novo zvezo, nositi staro prtljago. Kar verjamem, da je tebi mission impossible .
-
delusional - Cosmopsiho
zanimivo kako mlada si imela napade panike. kaj bo šele, ko boš prišla do kakih pravih življenjskih problemov in tragedij.
verjamem, da imaš sedaj boljše socialno življenje kot prej, ko si večkrat u nulo zrihtana doma sedela in čakala tipa, ki je zamujal, ali pa se potem sploh ni prikazal. in večkrat obljubljal da si bo vzel čas zate, ki si ga potem ni.
ja, joške imam večje kot ti. preboli.
in končno si tudi ti razočarana. kako lepo.
verjamem, da imaš sedaj boljše socialno življenje kot prej, ko si večkrat u nulo zrihtana doma sedela in čakala tipa, ki je zamujal, ali pa se potem sploh ni prikazal. in večkrat obljubljal da si bo vzel čas zate, ki si ga potem ni.
ja, joške imam večje kot ti. preboli.
in končno si tudi ti razočarana. kako lepo.
-
Ajča - Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:ja, joške imam večje kot ti. preboli.
Meni so moje zelo fajne, so kot čvrste breskvice . Jih tudi rada pokažem na plaži ali tako, da ne oblečem pod majčko modrčka. Slastne so, kar za pogrickat (celibat mi škodi..).
Res jih imam rada in poleg vsega mi prinašajo veliko užitkov (takšnih in drugačnih)
Konec z moje strani, ne da se mi več s tabo ubadat.
Zadnjič spremenil Ajča, dne 25. Jun. 2011 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
jullia_ napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Če je bejba samska itak ni normalna.
Sploh, če je stara že 23 let.
Odlični sta.
Če se malo zresnim, meni so precej bolj normalni 23-letniki in 23-letnice, ki ga serjejo okoli, priložnostno seksajo, imajo f-frende, kot pa 23-letniki, ki živijo, kot da so poročeni. Kdaj ga boš pa sral, če ne v teh eltih?
Ravno takim, ki študentska leta preživijo v nekih kao ful resnih zvezah, se kasneje rado strga.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Džeki napisal/-a:Če se malo zresnim, meni so precej bolj normalni 23-letniki in 23-letnice, ki ga serjejo okoli, priložnostno seksajo, imajo f-frende, kot pa 23-letniki, ki živijo, kot da so poročeni. Kdaj ga boš pa sral, če ne v teh eltih?
Ravno takim, ki študentska leta preživijo v nekih kao ful resnih zvezah, se kasneje rado strga.
AMEN!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]