Kaj najbolj cenite na moških?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaj najbolj cenite na moških?

postava
15
8%
prijaznost
96
51%
zgovornost
47
25%
da je bogat
29
16%
Skupaj glasov : 187

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2011 11:48

^^ kaj spiti in biti pijan je zame velika razlika. ne, ne morem sexati s pijanim človekom če nisem tudi sama pijana. jebiga. (in ne, moj fant se ne totalka pijan hodi k meni naslajat.) svaka ti čast da ti lahko. meni gre na bruhanje.

seveda potrebujem pozornost. če ne bi bila lahko sama, če bi me imel fant za eno meglo. in ko bom nekoč imela otroke bom kot pozornost štela tudi to, da gremo na sladoled. dokler pa še imam to priložnost, da lahko grem kamor se mi zahoče in kadar se mi zahoče pa bom izkoristila vsako priložnost.

itak me skos podjebavate, ker mislite, da takšne zveze so pravljica. saj vidim okrog sebe kaj vse se dogaja. me je celo prijateljica hotela prepričati, da je normalno da se pari na smrt kregajo in zdirajo. in kaj vse tu gor človek ne prebere. da je normalno, če ima ženska pri 25ih 15 kil preveč. da ni potrebe po skupnih interesih s partnerjem. da ni panike če gre tip z bivšo na morje. da je čudno če rosno mlad par sexa vsak dan. da če ena živi trenutno na račun tipa je kar prostitutka. da se to zgodi vsaki da se zaljubi v drugega ko že ima otroka. itd. itd.- čisti odraz celotne družbe in večine forumašic.
tako dobim kar jasno sliko kaj imate ve kot fajn zvezo. te za vas ne obstajajo. ne upate niti garantirati da je to to. češ to ne moreš vedt. pa jebo vas pa tako razmišljanje. in najbolj fajn je itak napadat mene, ker "to pa že ne more biti tako lepo". ker dandanes ni nič lepo. vse gre k vragu, kaj bo zdaj ena pametna da je srečna in da lahko garantira da bo s fantom do konca življenja. (pa mimogrede- vesna je začela s pripombo da bom fanta zamenjala. naj ga kar ona če jo sili sexat pijan. to je lahko tudi posilstvo znotraj zveze. jaz sem samo komentirala da se stem i za hvalit in pol je navrgla da ne sexa s pijanim. pa WTF! a ne veste stat za nečim kar napišete?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Jun. 2011 11:56

Jaz nisem nikjer napisala, da me on SILI sexat, ko je pijan. Nikjer nisem napisala da takrat, ko pa on pride domov prbit, da MORAVA sexat. Jaz sem samo napisala da on BI.

Marsikdo vedno nekaj BI, pa BI ŽELEL met, pa tega ne dobi....ali vi vsi vedno vse dobite kar hočete?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Jun. 2011 12:07

Marsikaj od tega, kar si naštela, je tudi zame čudno, da se nekaterim zdi normalno, ampak če je nekdo opit, pa pride domov k partnerju (ni važno ali to naredi ženska ali moški) in hoče seksat, to zame ne pomeni, da je zunaj ratal potreben, pač pa poleg mene. Če pa je zunaj ratal potreben, pa tudi ni nič takega, če pride k meni, kar pomeni, da ne seksa okoli z drugimi, ko mene nima pri roki. Tukaj se sicer pri nekaterih poraja vprašanje, da je lahko zunaj vseeno seksal že s katero drugo, ampak jaz se za to nimam ravno bati, ker moj malokrat gre kam sam ven (večinoma greva vedno skupaj in vedno je to želja obeh oz. celo večkrat njegova, saj ni eden tistih, ki želi žurati brez punce). Ko pa gre, vem kako izgleda takšen večer. S kolegi se dobi v kakšnem lokalu, ponavadi v lokalu od prijatelja, tam debatirajo o službah, politiki ipd. temah, verjamem, da vmes tudi o ženskah, nekaj spijejo, nato pa me moj začne že po kakšnih dveh ali treh urah pogrešati in pride k meni. Dokler ni nažgan do konca, me prav nič ne moti, če želi seksati z mano. Saj sva par. In ker je tudi meni do tega, ne gre za prisilo ali pritisk, da mu moram ugoditi. Pri nama je seks stvar, za katero sva vedno oba. Če pa eden ni, pa rata takrat, ko da drug pobudo. :wink:

Hecno se mi zdi, kako nekateri od ne vem kje potegnete nekaj, česar ni nobeden napisal. Seveda obstajajo zveze, kjer sta si partnerja še kako kompatibilna, vendar pravim, da celo življenje ni tako in da v vsakem odnosu enkrat pride do tega, da ni vse kot bi moralo biti. In v takih obdobjih se ženskam kot si ti (morda se motim o tebi, le tako sliko sem dobila) podre svet, ker ne dobijo kar si želijo, kot so tega bile vajena do sedaj. Največkrat sledi potem razhod, ker iščejo nekoga, ki jim bo vedno ustregel v takih malenkostih. Tudi meni le-te veliko pomenijo, ampak ne pričakujem od nikogar na tem svetu, da mi jih bo konstantno uresničeval, ker nisem princeska na zrnu graha.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2011 12:28

glede pitja si napisala isto kot jaz. če gre za opitost ni nobenega problema. tu se itak strinjava. če je pa totalka pijan pa gre moj spat. ne pa mene budit.

če pride do razdorov jih rešiva. ti zdaj pišeš kot da jaz samo dajem ukaze, on pa jih izpolnjuje in kako se cel moj lajf vrti okrog tega in kako bom umrla če/ko bodo kakšne težave. pa zveni skoraj tako, da ga bom pustila če me v kino ne bo peljal. kr neki no.
glej ne vem kaj te je tako zmotilo to jezero. res sva imela luštno. sem to pač napisala (spet- piše se lahko samo grde reči). danes greva zvečer vsak po svoje. ne, ne bo me pogrešal po 2 urah. ker v tem času se komaj prav zašvicajo fantiči. pol grejo še na pivo. a vidiš? ti lahko kar začnem očitati da kak je to tvoj fant da ne more it normalno s kolegi na pivo. recimo.
spat pride pa k meni. pa ne pijan. če bo spil pa 1,2 al 3 pive pa jaz ne vem in me ne briga.

ne vem od kje si pa potem ti potegnila princesko? samo zato, ker sem zadovoljna s tem kar imam in ker se mi ni problem tudi pohvaliti= razvajenost, princeskavost, ...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 23. Jun. 2011 16:36

claire, kot nepristranska opazovalka v tem pogovoru, ki ste ga privlekle iz druge teme, lahko rečem, da nabijaš. Na polno in brez kakršnih koli utemeljitev. Ko berem tvoje zadnje poste, se mi zdiš kot 80-letna bakica, ki sovraži vse, kar je drugačno od njenega življenja in hoče prav vsakemu pokazat, kakšen gnoj je v njenih očeh. Ne izzivam, samo tako izstopajoče je, da sm ti morala povedat.
Because I can.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Jun. 2011 18:10

claire napisal/-a: itak me skos podjebavate, ker mislite, da takšne zveze so pravljica. saj vidim okrog sebe kaj vse se dogaja. me je celo prijateljica hotela prepričati, da je normalno da se pari na smrt kregajo in zdirajo. in kaj vse tu gor človek ne prebere. da je normalno, če ima ženska pri 25ih 15 kil preveč. da ni potrebe po skupnih interesih s partnerjem. da ni panike če gre tip z bivšo na morje. da je čudno če rosno mlad par sexa vsak dan. da če ena živi trenutno na račun tipa je kar prostitutka. da se to zgodi vsaki da se zaljubi v drugega ko že ima otroka. itd. itd.- čisti odraz celotne družbe in večine forumašic.
tako dobim kar jasno sliko kaj imate ve kot fajn zvezo. te za vas ne obstajajo. ne upate niti garantirati da je to to.

se popoloma strinjam ampk bistveno je da si v zvezi ne glede na vse. Če je bejba samska itak ni normalna. Bolje slaba zveza kot samsko življenje.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Jun. 2011 18:11

Nesanica napisal/-a:Če je bejba samska itak ni normalna.

Sploh, če je stara že 23 let.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Jun. 2011 18:25

^^Zdaj končno vem kaj je narobe z mano, hvala :eek:

:D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Jun. 2011 18:45

^^ zdej veš... in hitro pojdi do prvega soseda in razglasi da sta v zvezi da ne boš več čudna...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 24. Jun. 2011 0:02

^^haha, moj prvi sosed ima okrog 70+ let in je srečno poročen :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Jun. 2011 0:46

itak da ni normalna nobena, ki je samska. to ni noben predsodek, ampak resnica.
Nesanica, ti se imaš za normalno in vredu žensko? :eek:

mi je všeč predzadnji post od claire in je super, če ma res tako poštimano zvezo.
vseeno, ne vem zakaj more to neki na tem forumu dokazovat enim ženskam, ki jih sploh ne pozna in razlagat kak odnos ima s tipom?
nasploh si mislim, da nekdo, ki mu gre res fajn in ima super lajf, da na tem forumu sploh ne obstaja in da za internet ne porabi niti pol ure na dan. (tudi, če na šihtu 8 ur nima kaj počet)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Jun. 2011 4:10

No no, ne pretiravaj. Kaj potem tebi fali, da si samska? (No saj nam je vecini tukaj jasno, ampak moram vprasat.) A normalnost ljudi se ocenjuje po tem, ce so v zvezi ali ne? In ocitno je tud tvoj lajf poden od podna, glede na to, koliko casa prebijes samo na tem forumu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Jun. 2011 7:29

delusional napisal/-a:itak da ni normalna nobena, ki je samska. to ni noben predsodek, ampak resnica.

Če smo se že zapletli v takšna pavšalna posploševanja, ne bi škodilo definirat normalnosti.

Ker če je normalnost nekaj, kar je značilno za širšo populacijo, odstopanja od tega pa nenormalna, potem recimo težko rečeš, da je claire normalna. Že zato, ker ima 6pack :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Jun. 2011 10:08

CaliLove* napisal/-a:No no, ne pretiravaj. Kaj potem tebi fali, da si samska? (No saj nam je vecini tukaj jasno, ampak moram vprasat.) A normalnost ljudi se ocenjuje po tem, ce so v zvezi ali ne? In ocitno je tud tvoj lajf poden od podna, glede na to, koliko casa prebijes samo na tem forumu.

ja marsikaj mi fali, ja.

z vsem se strinjam. moj lajf je poden. sam ti si pa poročena, nekatere pa zasedene. kako more bit šele vaš nesamski lajf poden od podna, da imaš toliko časa za preživet na cosmo slovenija, a v sloveniji sploh nisi in praviš kako uživaš v ameriki.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 24. Jun. 2011 10:11

delusional napisal/-a:itak da ni normalna nobena, ki je samska. to ni noben predsodek, ampak resnica.

Itak je normalno vstrajati v zvezi v kateri si nesrečen, varati še po možnosti ali sprejeti kakšno klofuto ali poniževanje, ker ostaneš bolj normalen kot če bi prikinil zvezo in bil samski. Bravo :D
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov