Kaj najbolj cenite na moških?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 256 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Đeki je kozmo Freud. Bo pa tole držalo za večino žensk. Včasih je celo kontra zaporedje in je zaželjenost na vrsti pred privlačnostjo in ujemanjem. Sploh zabavno je videti, ko ženska ne šmirgla moškega pet posto, nakar zanj pokaže zanimanje neka druga ženska, prva pa se trudi vzpostaviti ponovni kontakt z njim.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mah, nisem noben Freud, samo navaden tip, ki ima oči odprte in razmišlja o svetu okoli sebe.
Me veseli, da se punce strinjate. Vrednost moškega se meri po tem, kakšne ženske se zanimajo zanj. Tud če tip ni nič posebnega, če o njem vsaj kroži glas, da je bil z eno dobro, mu to takoj dvigne rejtinge.
Me veseli, da se punce strinjate. Vrednost moškega se meri po tem, kakšne ženske se zanimajo zanj. Tud če tip ni nič posebnega, če o njem vsaj kroži glas, da je bil z eno dobro, mu to takoj dvigne rejtinge.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Hm...mogoče nekatere ženske res ampak za svojo punco lahko rečem, da bi se mi smejala, če bi jo vprašal ali me ceni zato, ker sem zaželjen pri drugih ženskah.
Samo one ko pa dejansko to cenijo pa potem jokajo po forumu in kolegicam zakaj o zakaj me je prevaral
Ampak to je moje mnenje. Sem povedal, so tudi ženske, ki to cenijo in za takšne mi je malo mar. Če ne moreš s svojo glavo razmišljat kaj ti je všeč oziroma če me želiš ali ne pol pa jebiga ...
Samo one ko pa dejansko to cenijo pa potem jokajo po forumu in kolegicam zakaj o zakaj me je prevaral
Ampak to je moje mnenje. Sem povedal, so tudi ženske, ki to cenijo in za takšne mi je malo mar. Če ne moreš s svojo glavo razmišljat kaj ti je všeč oziroma če me želiš ali ne pol pa jebiga ...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
zaželjenost pri drugih ženskah in varanje nista nujno povezana.
je res, da če je nekdo zaželjen tudi pri drugih ženskah se nanj gleda kot na boljšo robo (kar je enako tudi na drugih področjih življenja - ko kupujemo sesalec tudi (običajno) izberemo tistega, ki ga je pohvalilo že vsaj 5 znancev..).
če je tak moški zaradi tega bolj cenjen, ne bi rekla. cenjen je zaradi lastnosti, ki jih ima in se pokažejo kasneje v razmerju. zaželjenost pri drugih ženskah samo poviša zainteresiranost ženske zanj. če se ji bo zdel kreten, ko ga bo bolje spoznala, ga bo vseeno zapustila, ne glede na njegovo zaželjenost pri drugih ženskah (pomoje).
je pa tudi res, da sem sama ravno zaradi večje gužve ponudb do takega fanta veliko bolj skeptična na začetku, če pokaže interes zame. traja nekaj časa, da ga neham jemat z rezervo in iskat dokaze, da me vrti okoli prsta.
je res, da če je nekdo zaželjen tudi pri drugih ženskah se nanj gleda kot na boljšo robo (kar je enako tudi na drugih področjih življenja - ko kupujemo sesalec tudi (običajno) izberemo tistega, ki ga je pohvalilo že vsaj 5 znancev..).
če je tak moški zaradi tega bolj cenjen, ne bi rekla. cenjen je zaradi lastnosti, ki jih ima in se pokažejo kasneje v razmerju. zaželjenost pri drugih ženskah samo poviša zainteresiranost ženske zanj. če se ji bo zdel kreten, ko ga bo bolje spoznala, ga bo vseeno zapustila, ne glede na njegovo zaželjenost pri drugih ženskah (pomoje).
je pa tudi res, da sem sama ravno zaradi večje gužve ponudb do takega fanta veliko bolj skeptična na začetku, če pokaže interes zame. traja nekaj časa, da ga neham jemat z rezervo in iskat dokaze, da me vrti okoli prsta.
Vsak raj ima svojo kačo.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Takšno žensko bi jaz označil za kuro, pa pustimo zdaj to.
Soncica ja, imaš več možnosti, da dobiš "dobrega tipa", ki je cenjen med ženskami, samo ti pa nekako ne sme bit edini kriterij po katerem si izbiraš tipa. Ker če ni opevan pri ne vem kolko ženskah še ne pomeni, da bo slab fant.
Soncica ja, imaš več možnosti, da dobiš "dobrega tipa", ki je cenjen med ženskami, samo ti pa nekako ne sme bit edini kriterij po katerem si izbiraš tipa. Ker če ni opevan pri ne vem kolko ženskah še ne pomeni, da bo slab fant.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
s0nckic4 napisal/-a:
Tudi jaz. Zadnji takšen, ki sem ga spoznala, je sicer deloval umirjen in skuliran, vse prej kot tipi, ki so zaželjeni pri ženskah (kar se tiče vedenjskega vzorca), in sva se ful ujela, sem pa šele kakšna dva meseca po začetnem spoznavanju izvedela, da je ful povpraševanja po njem v mestu in okolici. Prej nikoli nisem slišala zanj, čeprav je kar izpostavljen oz. na položaju. No, kar sem izvedela kmalu po tej insajderski informaciji, je pa bila novica, da je poročen in ima otroke. Zaželjeni moški med ženskami znajo biti spolzek teren ...
- Džeki
- Cosmofrik
Ne vem, kaj je tu čudnega. Večina "zaželjenih tipov", ki jih jaz poznam, je umirjenih in skuliranih.
Vsi najhujši ženskarji, za katere vem, so nenavadno šarmantni moški. Govorimo o ligi tipov, starih 30 - 45 let.
Tip, ki je "tražena roba", nima razloga biti nervozen.
Ampak zdaj smo že v ekstremih, poanta je tole:
Vsi najhujši ženskarji, za katere vem, so nenavadno šarmantni moški. Govorimo o ligi tipov, starih 30 - 45 let.
Tip, ki je "tražena roba", nima razloga biti nervozen.
Ampak zdaj smo že v ekstremih, poanta je tole:
Tamala_mrha napisal/-a:Včasih je celo kontra zaporedje in je zaželjenost na vrsti pred privlačnostjo in ujemanjem. Sploh zabavno je videti, ko ženska ne šmirgla moškega pet posto, nakar zanj pokaže zanimanje neka druga ženska, prva pa se trudi vzpostaviti ponovni kontakt z njim.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ne, pa niso vsi, ki veljajo za zaželjene, umirjeni in skulirani. Nekateri uporabljajo precej zgrešene "prijeme", da bi dobili neko žensko, pa čeprav veljajo za Casanovo nove dobe. Že na par metrov se vidi ponosna drža oz. da mu mesto oz. ženske ležijo pod nogami. Ta, s katerim sem imela sama opravka, je pa bil dejansko zadržan (a v pozitivnem smislu), skromen, pa tudi ničkolikokrat je imel možnost, da bi lahko kaj imela, a se je zadržal in ves čas ponavljal, da sem mu tako všeč, da ne želi prehitevati in pustiti vtisa, da je prišel samo po eno. Kasneje, ko sem izvedela, da je poročen, je še dalje vztrajal, da ravno zaradi tega ni hotel prehitevati, ker bi ga smatrala kot babjeka, ki išče ljubico, in da je pripravljen iti tudi narazen s svojo, če bi mu dala šanso. V to se nisem želela spustiti, ker bi veljala kot razdiralka zakona, čeprav je dal on pobudo za to. No, pa to zdaj ni bitno tukaj.
Kakršni koli so že bili njegovi nameni - kar hočem povedati je to, da so zaželjeni moški ponavadi bolj direktni v svojih namenih, ker so prepričani v svoj uspeh, ter dajo karte na mizo (ker itak celo mesto ve, da ima lahko skoraj katero koli).
Ampak tema ni o takih primerih, pač pa o tem, kaj ženske cenimo na moških.
Kakršni koli so že bili njegovi nameni - kar hočem povedati je to, da so zaželjeni moški ponavadi bolj direktni v svojih namenih, ker so prepričani v svoj uspeh, ter dajo karte na mizo (ker itak celo mesto ve, da ima lahko skoraj katero koli).
Ampak tema ni o takih primerih, pač pa o tem, kaj ženske cenimo na moških.
- Džeki
- Cosmofrik
^^Skratka, nič posebnega, prvič si naletela na enega od bolj spretnih plejerjev. Ti so dejansko klasa višje od teh "petelinčkov" po lokalih, ki so najbolj očitni.
Ti plejerji višje klase znajo obrnit praktično vsako, medtem ko na pozerje padajo le dokaj naivne.
To je zato, ker ti prikriti dobri plejerji posedujejo vleiko lastnosti, ki jih sicer ženske cenijo. To so situiranost, samozavest, šarm in še kaj. Pa še očitni niso. Pa smo spet ON topic.
Ti plejerji višje klase znajo obrnit praktično vsako, medtem ko na pozerje padajo le dokaj naivne.
To je zato, ker ti prikriti dobri plejerji posedujejo vleiko lastnosti, ki jih sicer ženske cenijo. To so situiranost, samozavest, šarm in še kaj. Pa še očitni niso. Pa smo spet ON topic.
Prvi neprebran prispevek • 256 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov