Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Dec. 2011 14:04

^^ no, in tak, bo pomoje vedno varal...ker se mu to ne zdi nič takega. Nič narobe :roll:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 21. Dec. 2011 23:38

Me zanima, če se njegovi punci, pa drugim puncam, pa tebi Vesna, v kolikor bi on bil tvoj fant, to ne bi zdelo nič takega. :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 21. Dec. 2011 23:54

moj bivši je imel en podoben podvig in sem mu zalepla taki šamar... :mad:

jaz črto potegnem pri egotrippanju.
če si tip pumpa lasten ego s tem da se random babe valjajo po njem, nima pri meni kaj praskat.
okoli tega nimam več tolerance.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Dec. 2011 7:45

Fantin napisal/-a:Me zanima, če se njegovi punci, pa drugim puncam, pa tebi Vesna, v kolikor bi on bil tvoj fant, to ne bi zdelo nič takega. :D

Hehehe itak :D

Jaz bi ga sam čez vrata spodila, pa adijooooo!
Pri meni nema povratka...in to moj trenutno tip ve...tko da je odločitev čist njegova...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Dec. 2011 8:17

keepsake napisal/-a:moj bivši je imel en podoben podvig in sem mu zalepla taki šamar... :mad:

In? Te je prijavil? Drugače pa....društvo za nenasilno komunikacijo, če maš probleme z nasiljem :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 13. Jul. 2012 18:12

Zame se prevara običajno začne s poljubom pa pol kar je naprej... pa pač, da bi prepogosto mislil na eno, ki bi mu bila zaenkrat samo vizualno všeč in bi to mogoče preraslo v kaj več. Če pa objame kkšno frendico al pa mogoče poljubček na lica pač ob teh praznikih, bdayjih... to zame nebi blo nič takega.. tudi jaz objamem kkšnga frenda. Sem pa imela primer, da ko sem spoznala nekoga in naj bi šla ven kot kolega pa sva se tudi pogovarjala kot kolega in nič več... je tipo počas začel namigvat na nekaj več in seveda je treba pol odjebat al kaj čem js. Če on skače čez plot jaz vem, da ne bom. Očitno je danes težko najdt prijatelja za kavo. -.-" Sem pa včasih poznala tudi enega tipa, ki je imel punco jaz pa sem bila samska mi je rekel kaj če bi jaz prišel k tebi itd. pač saj veste kaj ane... sem si mislila boga punca kaj imaš pa tega ne veš. :/ Moj odgovor je bil gladko ne! Preprosto ne podpiram tega!
Tu es dans toutes mes pensées.*
tinqi.winki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tinqi.winki » 20. Avg. 2012 22:10

hm...
se mi mešajo različni občutki. na nek način je zame prevara, če se nekdo zaljubi, v drugo osebo pa še vedno ostaja z isto obenem pa premišljuje o drugi/em.
če pa pride do česa z drugim in ti je potem vseeno za ta dogodek, in to osebo, se mi ne zdi ravno prevara.
vseeno vem za neprijeten občutek ponižanosti, ko se oseba v katero si zaljubljen poda v poljub,"opazovanje", seks z nekom drugim. ampak, če vidim da je bilo to čsto brez čustev, da ni nič posebnega v tem in da sem zanj še vedno samo jaz, potem pač je bilo. midva sva še vedno midva.drugače je,če popazim razliko. sama sem enaka. iskrenost se mi zdi še vedno najpomembnejša. da se pove.
na nek način ločim ljubezen+intimnost in seks
mogoče sem premlada za odgovor na to temo...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Avg. 2012 22:16

^^ni nujno, da si premlada. Mogoče boš čez nekaj let čisto isto gledala na to temo.
Jaz sem npr čisto drugačna in imam res nizek prag glede teh stvari. In res tesno povezujem ljubezen in seks(pa še kaj). Če je ljubezen je oboje, če ljubezni ni pa delaj kar hočeš,simple as pasulj.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Avg. 2012 10:19

Jaz imam tudi res nizek prag glede teh zadev. Poljub mi je prevara, ''umazani ples'' mi je prevara ... to, da se bi zaljubil v drugo mi je definitivno prevara. In poleg tega ne verjamem v seks brez čustev, ker kolikor jaz razumem seks, morata bit zanj prisotni vsaj strast in privlačnost, pa tudi radovednost, torej neke vrste zanimanje za osebo s katero seksaš ... nope. Tudi jaz povezujem seks in ljubezen, zato sem si našla fanta, ki to razume enako kot jaz. (Res mi ni do tega, da bi s svojimi tradicionalnimi pogledi na to zadevo komu uničevala katerokoli področje življenja. ;))
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 26. Avg. 2012 18:24

Eden moj prijatelj ma punco že nekaj časa pa jo vara s svojo najboljšo prijateljico.Jo je za en čas odpisal ampak zgleda da mu je postlo dolgčas po njej in jo je zopet hotel nazaj.Punca neve ničesar.Meni je zadnjč rekel da ker dokler njegova punca neve se ne sekira za nič.Podn od podna.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kohant
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kohant » 27. Avg. 2012 7:05

Predhodnika se ne citira.
Pa če njegovi punci namigneš, kaj njen dragi počne za njenih hrbtom? Po drugi strani je pa bolje, da se ne vmešavaš.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 27. Avg. 2012 9:34

Ne ne bom ker je ne poznam dobro in nimam stikov z njo.Poleg tega pa se res nebi vmešala v to kar imajo.Nevem pa zakaj ne prekine potem s sto svojo punco in začne s svojo najboljšo prijateljico ker jo bo zmeraj hotel nazaj pa tudi če se skregata za kakršnokoli stvar na koncu vedno ostaneta skupaj.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kohant
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kohant » 27. Avg. 2012 10:48

CorfuGirl napisal/-a:Nevem pa zakaj ne prekine potem s sto svojo punco in začne s svojo najboljšo prijateljico

Zato ker je kreten, kateremu je zvestoba eni punci tuja. Poznam enega takega.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Sep. 2012 18:31

Obstaja čisto preprosta razlaga za sedenje na dveh stolčkih - tudi če ga ena skensla, bo imel še vedno na voljo drugo. Če ga katera skensla dokončno, bo poleg tiste, ki mu bo še ostala, spet imel neko zraven. Imaš še pa još takih primerkov, le da to počnejo iz različnih razlogov. Eni iz dolgčasa ter želje po adrenalinu, drugi zato, ker ne verjamejo v zvezo brez varanja, tretji rabijo potrditve, da so zaželeni tudi med drugimi ženskami usw. Vsem pa je skupno to, da se jim varanje zdi popolnoma normalno. Jaz pravim temu kuga novodobnega sveta. Kar poročali se bi, kot da tista ena obljuba ni nič, zraven pa veselo namakali drugod. Kdor ni pripravljen biti zvest eni sami osebi, naj je samski in se goni kolikor želi in fizično zmore, ne pa, da za sabo pušča ruševine od čustev ter razbito družino.
:roll:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Sep. 2012 16:36

se totalno strnjam z zadnjim stavkom

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov