Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
stavim pico da si ne bo upala povedati, ampak bo raje v svoji glavi preklopila na način da je ona žrtev in on "prasec"ki jo je izkoristil.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sej to je čist človeško
Me zanima, kaj bi se zgodilo s prijateljstvom (in kera bi pol prasica izpadla), če avtorica ne bi zabluzila s tipom, ampak bi ga odslovila ter drug dan povedala prijateljici, da jo je njen dragi skušal zapeljati. IMHO bi prijateljica avtorico odjebala, ker jo hoče skregat z dragim zarad foušije. Dvomim, da bi "odjebala" fanta. Tko da, kakor koli bi se razpletlo (četudi bi ravnala čistunsko), bi avtorica izgubila "prijateljico".
Me zanima, kaj bi se zgodilo s prijateljstvom (in kera bi pol prasica izpadla), če avtorica ne bi zabluzila s tipom, ampak bi ga odslovila ter drug dan povedala prijateljici, da jo je njen dragi skušal zapeljati. IMHO bi prijateljica avtorico odjebala, ker jo hoče skregat z dragim zarad foušije. Dvomim, da bi "odjebala" fanta. Tko da, kakor koli bi se razpletlo (četudi bi ravnala čistunsko), bi avtorica izgubila "prijateljico".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
S tem, kar je napisala barbie_girl85 se pa čisto strinjam. (kar se tiče nje in tipa, ki je prevaral punco, pa itak ne podpiram tega početja in sta zame oba enako kriva ter vredna slovesa)
Pri meni je bilo kontra. Najboljši prijatelj od mojega fanta me je osvajal in celo enkrat prijel za rit, pa mu nisem dala enega signala, pač normalno smo se menli, ko smo bili skup v družbi in ko sem mu rekla, naj tega več ne ponovi, ker me ne interesira, je bil nekaj časa malo zadržan do mene, sčasoma pa je bilo OK. Ko sem svojemu to zaupala, je bil najprej negativno presenečen in to povedal tudi njemu, da sem se mu zaupala, potem pa je po eni strani krivil mene, češ da "že oddajam take vibracije". Bila sem čist šokirana. Kasneje je sicer priznal, da ni primerno odreagiral in tistemu prijatelju rekel javno pred mano, da naj se me več ne dotakne, se pa še vedno družita. Jaz se nisem mogla več družit z obema, ker se mi je s takim odnosom zameril. Se pa meni to ne zdi majhna stvar. Jaz bi kolegico, ki bi osvajala mojega fanta ali ga prijela kjerkoli, odslovila brez kančka slabe vesti. Mogoče za koga pretiravam, ampak s takšnim posegom v osebni prostor nekoga, ki je oddan, se mi ni za hecat.
Pri meni je bilo kontra. Najboljši prijatelj od mojega fanta me je osvajal in celo enkrat prijel za rit, pa mu nisem dala enega signala, pač normalno smo se menli, ko smo bili skup v družbi in ko sem mu rekla, naj tega več ne ponovi, ker me ne interesira, je bil nekaj časa malo zadržan do mene, sčasoma pa je bilo OK. Ko sem svojemu to zaupala, je bil najprej negativno presenečen in to povedal tudi njemu, da sem se mu zaupala, potem pa je po eni strani krivil mene, češ da "že oddajam take vibracije". Bila sem čist šokirana. Kasneje je sicer priznal, da ni primerno odreagiral in tistemu prijatelju rekel javno pred mano, da naj se me več ne dotakne, se pa še vedno družita. Jaz se nisem mogla več družit z obema, ker se mi je s takim odnosom zameril. Se pa meni to ne zdi majhna stvar. Jaz bi kolegico, ki bi osvajala mojega fanta ali ga prijela kjerkoli, odslovila brez kančka slabe vesti. Mogoče za koga pretiravam, ampak s takšnim posegom v osebni prostor nekoga, ki je oddan, se mi ni za hecat.
Zadnjič spremenil Kasiopeja, dne 12. Nov. 2011 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Valda da ji ne povedat, si normalna? Pijanost gor ali dol, krivda je na zasedeni osebi, torej na njenem fantu. Če poveš, boš samo za brezveze najebala in zgubila prijateljico. Naj on pove, če je taka budala in če bi rad končal zvezo.
Because I can.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
^Se ne strinjam, krivda je pri obeh. Tu ne gre za situacijo, kjer bi tip bil z neko x bejbo, ki sploh ne bi poznala njegove punce in med puncama ne bi obstajalo nobeno razmerje. Blairy je tocno vedela, da je fantova punca njena prijateljica, torej sta oba enako kriva. Jaz bi raje vedela, kaj se je zgodilo in se potem na podlagi tega odlocila, ce se zelim nadaljevat prijateljstvo. Raje nimam prijateljice, kot pa da furam neko zlagano prijateljstvo, v katerem mi prijateljica prikriva stvari, sploh take kot je tole. Hvala lepa za tako prijateljstvo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Kasiopeja - Sramežljivka
Jaz bi z njo zaključila prijateljstvo tudi, če bi mi zaupala, kaj je naredila. Alkohol gor ali dol, ne more biti izgovor za take svinjarije. Potem takem je v alkoholiziranem stanju sposobna it z vsakim.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
- blairy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
helou!
zanimiva mnenja. ja, in nisem rekla da nisem kriva. vem, da sem, in zdaj sem res 100% da je bila prevara. in ni poti nazaj...pač, zdefinirat moreš stvar.
kakorkoli: ste se kdaj sesuli? čustveno, fizično, sesuli pač...? in se zraven še napili? in si predstavljate, da se dva takšna s problemi in 2,5 promili najdeta skupaj?
neka meglica o dogodku ostaja...ampak to je tudi vse.
hvala za mnenja.
zdaj vem, da je bolje pustiti spečega zmaja na miru: onadva sta cukrčka skup, želim jima vse dobro. z vsem tem sranjem bi samo zakomplicirala vse...in uničila lepo zvezo. ker ju zelo dolgo poznam in vem, da sta dobra človeka. bolje, da je tako kot je.
se pa zato še toliko bolj trudim biti boljša prijateljica. hinavsko, ja. ampak vsaj hinavščina z dobrim namenom.
pozdrav vsem!
zanimiva mnenja. ja, in nisem rekla da nisem kriva. vem, da sem, in zdaj sem res 100% da je bila prevara. in ni poti nazaj...pač, zdefinirat moreš stvar.
kakorkoli: ste se kdaj sesuli? čustveno, fizično, sesuli pač...? in se zraven še napili? in si predstavljate, da se dva takšna s problemi in 2,5 promili najdeta skupaj?
neka meglica o dogodku ostaja...ampak to je tudi vse.
hvala za mnenja.
zdaj vem, da je bolje pustiti spečega zmaja na miru: onadva sta cukrčka skup, želim jima vse dobro. z vsem tem sranjem bi samo zakomplicirala vse...in uničila lepo zvezo. ker ju zelo dolgo poznam in vem, da sta dobra človeka. bolje, da je tako kot je.
se pa zato še toliko bolj trudim biti boljša prijateljica. hinavsko, ja. ampak vsaj hinavščina z dobrim namenom.
pozdrav vsem!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
blairy napisal/-a:zdaj vem, da je bolje pustiti spečega zmaja na miru: onadva sta cukrčka skup, želim jima vse dobro. z vsem tem sranjem bi samo zakomplicirala vse...in uničila lepo zvezo...
Ne bi zakomplicirala in (verjetno) uničla samo lepe zveze, ampak tudi prijateljstvo!
Če se ti pač zdi boljše, da si tiho in nič ne poveš, potem ok. Ampak jaz vem, da na tvojem mestu ne bi mogla mirno spat.
Recimo da se zgodi, da gresta onadva 1x narazen...ji boš povedala potem?
-
Kasiopeja - Sramežljivka
Še bolj svinjsko bi blo, ko bi se s kom od njiju (s fantom ali prijateljico) skregala, na koncu pa bi ji tip ali ta punca, ki je zabluzila z njenim tipom, izjavila nekaj takega kot "pa toliko da veš, dobrega tipa maš, sem ga sprobala". Ne vem, jaz bi si na njenem mestu raje "spucala" vest, če že ne more zbrisat kar se je zgodilo, pa četudi s tem izgubi prijateljico. Bo vsaj lahko mirno spala. Če pa že zdaj mirno spi, pa ne vem, ji je očitno ravno in nima neke morale.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]