Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
beri1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a beri1 » 10. Apr. 2011 15:00

Leonessa napisal/-a:Poleg tega, kdo pa pravi, da bi sama bila za tako predstavo zanj? :wink:

Mogoče ne toliko zanj, kolikor zarad same sebe - babji firbec pač :loldev:
Uporabniški avatar
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeja » 08. Nov. 2011 14:07

Zame se varanje začne takrat, ko nekaj skrivaš pred partnerjem in četudi gre za nedolžno dopisovanje preko FB, kot je ena zgoraj omenila, gre že za sumljive namene. Jaz sem bila s strani mojega obtožena, da sem ga enkrat prevarala, a takrat nisva bila resno skupaj, sva pa v tisti pavzi vseeno bluzila. In če je on pisal neznanim puncam za srečanja, to zame pač ni bila zveza, ki bi jo obnovila po prejšnjem razhodu, zato sem v tistem času tudi jaz vse skupaj jemala za rezervo in zabluzila z dvema. Sem pač imela obdobje samskosti in ker me ni prepričal z besedami in dejanji, da si me želi nazaj, sem tudi najina srečanja smatrala samo kot občasen seks. No, njega sta se očitni tisti moji avanturi z drugima dotaknili in je hotel pred drugimi prikazat, kot da sem ga prevarala. No, tista dva sta res bila nepotrebni avanturi, ker sem po tem spoznala, da nisem oseba, ki bi uživala v seksu brez čustev, saj sem se počutila prazno in zdolgočaseno. Tudi slabo vest sem imela do same sebe, ker sem se prvič znašla v vlogi neke svobodne ženske, ki ni iskala nečesa oprijemljivega in pristnega, ampak samo površinski odnos. Tudi če bi bila še zdaj samska, in bi se pojavila priložnost za "blues" ( :D ), se ne bi spuščala v to, ker moram biti zaljubljena v človeka v vizualnem in karakternem smislu, da lahko uživam v seksu z njim, še bolj intenzivni občutki pa nastopijo kasneje, ko zaljubljenost izginja in pridejo na vrsto globlja čustva. :)
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
blairy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a blairy » 09. Nov. 2011 20:00

Bila bi vesela za kakršnokoli mnenje:
S fantom od zelo dobre prijateljice sva se oba v kar hudem stanju pijanosti in neprištevnosti poljubljala. Samo to. Drugače je najin odnos strogo prijateljski.
Bi vi definirale to kot varanje?
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 09. Nov. 2011 20:20

^^da. sploh ker gre za 'zelo dobro prijateljico'. :!:
blairy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a blairy » 09. Nov. 2011 20:29

Ja, na žalost je prijateljica. :? In tega se takrat nisem zavedala, ker sem bila v takšnem stanju, da se še sebe nisem zavedala...In ne vem, ali se naj okrivim za dejanja, izvedena, ko nisem imela kontrole nad sabo.... :oops:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Nov. 2011 20:35

Ja, kriva si in se lahko kriviš. Halo, tvoje kolegica je (bila)? Ker takšne kot si ti, ne bi štela za kolegico. O fantu pa itak škoda besed.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 09. Nov. 2011 20:36

mhm..to pa je spet ta alkohol.. ki marsikaj v življenju 'uniči'.. :roll: :roll:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Nov. 2011 20:40

Nope. To je folkki alkohol uporablja za izgovor, da niso vedeli, kaj delajo. Če je lahko tiščala jezik v usta fanta najboljše prijateljice, bi lahko za trenutek zavrtela še možgane, heh :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 09. Nov. 2011 20:43

^^vem ja. just sayin'.. nasplošno. :)
drugače pa ja.. svašta..da greš to lastni frendici narediš.. :roll: in pol se človek lahko samo zamisli, če so na tem svetu še sploh pošteni in zaupanja vredni ljudje.. :roll:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Nov. 2011 20:45

So, so...
blairy, jaz bi se ji na tvojem mestu opravičila. In je potem na njej, kaj se bo zgodilo z vajinim odnosom.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Nov. 2011 21:29

blairy napisal/-a:Bila bi vesela za kakršnokoli mnenje:
S fantom od zelo dobre prijateljice sva se oba v kar hudem stanju pijanosti in neprištevnosti poljubljala. Samo to. Drugače je najin odnos strogo prijateljski.

Če bi se tvoj fant v pijanem stanju poljubljal z drugo... bi to vzela kot prevaro ali se ne bi sekirala zaradi tega?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Nov. 2011 8:26

Jaz se popolnoma strinjam z emanuelo!
Da, to je prevara. Da, ti si tista, ki je kriva in ne alkohol. In da, jaz take kot si ti, nebi želela imeti (več) za prijateljico!

Kaj boš pa naredila ti - boš ji povedala ali ne, je pa na tebi...
Ampak ne se čudit, če ti ne bo oprostila in se ne bo več želela družiti s tabo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Nov. 2011 9:33

blairy napisal/-a:Bila bi vesela za kakršnokoli mnenje:

če bi bil jaz tvoja prijateljica in bi me moj fant prevaral s tabo, bi fanta odjebal, tebi bi pa dal nobelovo nagrado za mir ter titulo najboljše prijateljice na svetu, seveda pa bi te uporabljal kot tester pri naslednjih fantih!:respekt:

pač, ko bi imel naslednjega fanta, bi ga ti skušala zapeljati, če bi ti uspelo, bi fant odletel, če ti ne bi uspelo, bi ga odpeljal pred oltar... :D

no, tukaj je še ena malenkost, ampak pomembna....si dobra mrha ali je bil kriv le alkohol? ker če si ženšče povprečnega videza, potem glih ne bi bila zanesljiva kot tester... :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Nov. 2011 14:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Nov. 2011 14:27

...valda da je, sej ni ona kriva. Kriv je alkohol :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov