Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Hih, H. še zmeraj bere kdaj pa kdaj, nič skrbet. Ni me pa še videl failati v razumevanju napisanega, kljub tvoji trditvi, ker pač nisem failala.
Še enkrat:
Mislila sem, da se pogovarjamo o pogledu na joške, ne o pogledu na načičkano oblečeno žensko. Ker je namreč moj komentar letel na besede: "Malo več okusa in višja merila pričakujem od njega, ne pa da mu jezik iz ust visi, samo da joške vidi."
Izjava vsebuje gledanje jošk, komentiram gledanje jošk. To, da si ti mislila gledanje jošk čez obleko, iz te izjave ni mogoče razbrati brez tvojega pojasnila. Peace.
floribunda, se strinjam. Obnašat se moramo znati itak vsi. Tudi js si hitro sline obrišem, ko gre mimo hud tip ali huda ženska, ker so me pač vzgojili, da buljenje in slinjenje po ljudeh ni lepo.
Še enkrat:
Mislila sem, da se pogovarjamo o pogledu na joške, ne o pogledu na načičkano oblečeno žensko. Ker je namreč moj komentar letel na besede: "Malo več okusa in višja merila pričakujem od njega, ne pa da mu jezik iz ust visi, samo da joške vidi."
Izjava vsebuje gledanje jošk, komentiram gledanje jošk. To, da si ti mislila gledanje jošk čez obleko, iz te izjave ni mogoče razbrati brez tvojega pojasnila. Peace.
floribunda, se strinjam. Obnašat se moramo znati itak vsi. Tudi js si hitro sline obrišem, ko gre mimo hud tip ali huda ženska, ker so me pač vzgojili, da buljenje in slinjenje po ljudeh ni lepo.
Because I can.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Toliko, da bo jasno, kaj se je dalo razbrat in kaj ne.
jullia_ napisal/-a:crazy_bitch napisal/-a:ne mislim lajkanje takih vrst slik kot si ti opisala - ta stil se mi ne zdi sporen, ampak mislm tak: ženska pred špeglam dekolte do popka, hot hlačke itd. you get the picture
Čisto odkrito, mene bi neverjetno motilo, če bi moj tip lajkal tovrstne slike. Malo več okusa in višja merila pričakujem od njega, ne pa da mu jezik iz ust visi, samo da joške vidi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tananda napisal/-a:*shrug* Kaj pa pol joške omenjaš, če se jih na "tovrstnih slikah" sploh ne vidi?
Verjetno pod tistim dekoltejem do popka nima pulija oblečenega, kajne?
Da ponazorim s sliko, mogoče bo potem bolj jasno:
http://de.acidcow.com/pics/20100930/duckface_06.jpg
Če bi moj tip lajkal take slike na FB, bi se resno zamislila nad svojim okusom za fante. A sem kao naivna, ker je to itak vsem tipom všeč, ker so joške? Pomoje ne.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Tale je grozna.
O lastnem okusu za tipe se je res v tem primeru za zamislit, se strinjam. Če pač vajina okusa ne sovpadata in se tebi zdi neprimerno lajkanje takih slik, njemu pa ne dela problemov. Bi to uvrstila v kategorijo različnih interesov.
Za tipe si pa sicer ne upam na vse posplošit, ampak men se zdi, da jim je večinoma všeč tako razkazovanje. Za pogledat seveda, ne da sanjarijo, da bi bili v zvezi s to žensko.
O lastnem okusu za tipe se je res v tem primeru za zamislit, se strinjam. Če pač vajina okusa ne sovpadata in se tebi zdi neprimerno lajkanje takih slik, njemu pa ne dela problemov. Bi to uvrstila v kategorijo različnih interesov.
Za tipe si pa sicer ne upam na vse posplošit, ampak men se zdi, da jim je večinoma všeč tako razkazovanje. Za pogledat seveda, ne da sanjarijo, da bi bili v zvezi s to žensko.
Because I can.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Zame se prevara začne takrat, ko mi fant začne prikrivati, da je v stiku s kakšno drugo žensko. Če skriva neko poznanstvo, to pomeni, da ne gre za nedolžne kave ipd. Če si skrivoma piše z neko žensko, se z njo dobiva na pijači itd., lahko to vodi marsikam. V kolikor pa nečesa ne skriva pred mano, nimam razloga za skrb, četudi to še ne pomeni, da je "čist" in da mi je 100% zvest. 100% tako ali tako ne moreš biti v nikogar, razen v sebe, pa še o tem marsikdo ni prepričan, če se ne pozna dovolj dobro.
Lani sem z mojim imela eno pikantno izkušnjo, ko je na FB sprejel neko punco in sem nato izvedela, da ji je pisal kako je luštna in če se dobita na kavi, čeprav je imel v profilu označeno, da sva v zvezi. Prizadelo me je, ker sem ga enkrat tako mimogrede vprašala od kje jo pozna, pa je rekel, da je njegova kolegica, čeprav je še sploh ni videl v živo.
Ker pa je svet majhen, se vse izve in takrat me je tisto kar zbodlo, sploh, ker je pred tem vedno zatrjeval, da ne dodaja in sprejema neznanih žensk. No, kasneje je tudi dodal kakšno neznano, kar je bila še ena taka stvar, katera je odstopala od njegovih besed.
Ni problema, če je nekdo iskren, da dodaja vse ženske po spisku, ne maram pa, če človek govori eno, dela pa drugo.
Lani sem z mojim imela eno pikantno izkušnjo, ko je na FB sprejel neko punco in sem nato izvedela, da ji je pisal kako je luštna in če se dobita na kavi, čeprav je imel v profilu označeno, da sva v zvezi. Prizadelo me je, ker sem ga enkrat tako mimogrede vprašala od kje jo pozna, pa je rekel, da je njegova kolegica, čeprav je še sploh ni videl v živo.
Ker pa je svet majhen, se vse izve in takrat me je tisto kar zbodlo, sploh, ker je pred tem vedno zatrjeval, da ne dodaja in sprejema neznanih žensk. No, kasneje je tudi dodal kakšno neznano, kar je bila še ena taka stvar, katera je odstopala od njegovih besed.
Ni problema, če je nekdo iskren, da dodaja vse ženske po spisku, ne maram pa, če človek govori eno, dela pa drugo.
-
bumblebee - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2011
mene pa zanima, če je za vas prevara tudi, če se punca poljublja z drugo punco? zanimivo mi je, da večina moških vidi to kot zabavo in se ne obremenjuje s tem, ko njihova punca poljublja drugo, če bi pa fanta (ki bi bil naprimer njen prijatelj), bi pa znoreli
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja, mene je to tudi zmeraj čudilo.
ko sm sama mela eno tako eskapado sem zjutraj vsa skesana to po telefonu priznavala in prvi komentar je bil: ma daaaaai, vsaj da bi lahko zraven gledal.
zamere pa nobene, kvečemu zajebavanje, da sem koza nažgana
ko sm sama mela eno tako eskapado sem zjutraj vsa skesana to po telefonu priznavala in prvi komentar je bil: ma daaaaai, vsaj da bi lahko zraven gledal.
zamere pa nobene, kvečemu zajebavanje, da sem koza nažgana
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov