Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 28. Dec. 2010 16:50

Konkubina* napisal/-a:Pa diskač... nevem meni je to plac, kjer se znoriš, greš spoznavat nov folk (večinoma tipe če si ženska, in obratno) - nama to trenutno ni potrebno, mava drug drugega pa vsak svoje kolege/kolegice. Pa takot si rekla - disko je plac kjer delaš kaj hočeš; to pa po mojem mnenju pride v poštev samo za samske, ker ti so pa lahko ziher, da s svojimi dejanji ne bodo nobenega prizadeli.

Torej zdej ko sta začela, sta pa fuul resna, nikamor več noben od vaju noče iti?
madonca, ste dolgočasni. Jaz mam fanta že 4 leta (skoraj...), pa sma začela, ko sem mela jaz 14,5 let pa sem vseeno hodila v disko, ampak jaz semm šla plesat, ne pa se gonit. In jaz se grem naplesat, ne pa spoznavat folk.
In najbrž niti sama ne zaupaš, če misiš da je disko za kurbarijo. Najbrž te je strah da bi te zaneslo, ker bi ob tebe priplesal en postavnež.
Jaz pač take vsiljive odfukam še prej, preden da spoh pride do mojih ust, riti in jošk. Ker se grem sprostit, ne pa se fukat...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Dec. 2010 17:32

^^ Lepo napisano :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Dec. 2010 19:50

^^"mal napiješ in znoriš" se lahko tud v kafiču na koncu ulice ;), diskačev/klubov je pa tud dovolj, da se ne vrti v vseh ista zvrst glasbe.
Pač, nenavaden je tvoj "strah" pred dogajanjem na raznih žur-placih - tebe ali tipa lahko "zanese" tudi na hodniku v službi/šoli/knjižnici (*), ane. :P

(* to sicer še čakam, da doživim :D)

Mimogrede, feeling imam, da boš itak čez cajt "pobegnila" temu tipu.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 28. Dec. 2010 22:26

purple_rain napisal/-a:
Mimogrede, feeling imam, da boš itak čez cajt "pobegnila" temu tipu.

al pa on njej :D

kamorkoli ne hodit zarad tega, kar nekdo drug počne, je totalna bedarija. valda hodiš kamor hodiš zarad sebe. drugače pa obstajajo tut 'diskači', kjer se rokerji (pa tut kake druge 'subkulture') zadržujejo, kukr jst vem.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Dec. 2010 22:43

Konkubina* napisal/-a:Saj če se bo meni ful žuranja zluštalo, bova skupaj hodla, njemu ni problem.
Uf - sem si premislila, se bolj strinjam s Kiko (kot sama s sabo :lach:); tole je pa res trapasto, omejevat en drugega; in iz prebranega imam feeling, da bi on mogoče želel več ga žurat, pa se zadržuje zarad tebe.

No ja, sam če vama špila, super, kaj čmo mi zdej - samo ne se čudit, če se vama zalomi ravno zarad tega.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 29. Dec. 2010 7:04

Midva, midva, midva, midva, midva , midva Kaj pa ti? On se je znoro, ne rabi več žurat, zdej si pa ti doma, ker se ti itak ni za hodit v diskoteke... :D Zakaj pa ti fant ne zaupa glede alkohola? Te to tako raznori, da je joj? (namreč jaz po alkoholu postanem zelo potrebna :oops: In je moj skos da ne smem pit brez njega ipd. In sem mu dokazala, da sem potrebna njega. Torej četudi sem sama zuni, ga pijem, pridem h njemu in ga s prve nategnem :D )
Taka zveza (ponavadi...) ne zdrži dolgo, ker se boš tudi ti mogla nažurat sama in ti bo enkrat poknilo.
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Štrumfetka » 29. Dec. 2010 7:39

Konkubina* napisal/-a:Punce, če sem napisala, da je on že ven iz žurerskih let... :D

Kolk je pa star, me res zanima? :)

Ker folk pri 35-ih (pa lahk daš še par let +) še zdaleč ni ven iz žurerskih let npr. Verjemi. :D
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
Cadillac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2010
Kraj: sincity

Neprebrana objavaNapisal/-a Cadillac » 29. Dec. 2010 7:55

Prevara? - Že daljši objem in daljši poljub na lica bi mi bil rahlo sumljiv, ampak težila ne bi I guess. French kiss - adijo. Seks - adijo. Oralni seks, ni važno kdo komu - adijo.

Se mi pa prevara še ni zgodila (vsaj ne da bi vedela, no :D ).
*mwa*
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Dec. 2010 14:44

Ja ker se je tvoj (Konkubina*) tip znoro in mu več ni za v diskače hodit, pa ti tudi ne smeš oziroma nočeš kot praviš sama? amapk itak ti ne verjamem.. Mislim, da ni finta v tem da ti nočeš, ampak, da tip noče videti, da greš kakšen vikend s kolegi vn in se maš fajn ( brez metanja po tipih, pecanja, delanja pizdarij v opitem stanju...). In ti pač nočeš zgubiti svojega dragega zdolgočasnega fanta in boš raje tudi sama postala zdolgočasna in imela neke zmotne predstave o diskačih, ker misli tvoj tip, da se tam dogaja sama kurbarija. :roll:
Na konco, ko bosta pa šla narazen, ( sej take zveze se ponavad tko al tko ne obdržijo dolgo, ker vse kar delata je znak nezaupanja) boš pa obžalovala, da si pri teh letih, ko bi lahko uživala na polno, zamudila veliko stvari.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Dec. 2010 14:44

in ja tudi mene zanima starost tvojga tipa
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Dec. 2010 14:52

^^ :top: :top: :top:

(ne morem verjet, da se strinjava :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Dec. 2010 14:55

:eek: me je presenetilo .. :lach:
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Štrumfetka » 29. Dec. 2010 15:10

Razumem njo, da ima napačno predstavo o dogajanju v klubih, ker se tam ne zadržuje (sej ne rečem, ja, vidiš kdaj pa kdaj vse možno - pa vseeno nič pretresljivega), ampak me pa res zanima kaj je njen tip v "mladih" letih počel na takih placih, da ma kljub temu, da je baje dosti časa tam prebil takšno mnenje. Potem je mogoče res eden tistih, ki tam iščejo/so iskali f*k. Če bi on normalno žural okoli, bi ti zdaj rekel: "Draga, pejt, pa lepo se mej!".
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Dec. 2010 15:29

Konkubina* napisal/-a: Brez zamere, samo kdo je pa vido metalca al pa rockerja v disku? :D

Jaz sem jih videla. Je pa res, da to niso zategnjeni, omejeni metalci(poudarek je pa, da so metalci, ne rockerji ;)).
Sicer pa se pridružujem mnenju ostalih, diskači, so kurbarija, če želiš, da so, sicer pa ne vem kako vidite v nekih krajih več riskiranja za prevaro.. Če bo kdo hotel varati, bo varal kjerkoli, tudi na mirni domači žurki svojega kolega. V diskaču in nasplošno na žurih imaš preprosto samo več opcij ampak imaš vedno izbiro in popolnoma zlahka lahko miljon še tako hudih in seksi opcij zavrneš, če si zadovoljen v svoji zvezi. In ja, eni hodijo v diskače plesat in se zabavat, ne pa iskat spolnih partnerjev.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Dec. 2010 15:43

Statistično dejstvo: Večina prevar se zgodi na delovnem mestu. In ker torej vsi vemo, kaj se v službah dogaja, je edina opcija za dolgo, srečno in prevare-free zvezo prijava na Zavod in životarjenje ob socialni podpori.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov