Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Nekatere pa svoje fante držite ful na kratko .Še dobro da (še) ne obstaja kaka naprava ki bi ljudem brala misli.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
khm..težko je določit mejo sam jst bi se čutila prevarano že s tem če bi se tko dopisval s kako pa da mi tega neb povedou..sploh če bi blo bl intimne sorte..prevarano bi se počutila če bi bluziu s kako..kaj šele sexou..prevarano bi se počutila če bi me izdau če bi mu kej tazga zaupala pa mu rekla nej tega ne govori naprej..če se neb potegnu za mene u kakem konfliktu..pa pač velik je stvari..sam tko kukr nekdo reče prevara itaq najprej pomislš na poljubljanje al pa sex..eč bi pršlo do česa tazga ga pomoje neb hotla več poslušat ker že tko in tko sm rabila neki časa da sm se dokonca sprostila pa da mu zaupam..k sm ful nezauplijva do tipou.pa da bi pol to izigrou.. no pa sej zaenkat ni razloga za kej tazga..mal sm OF najbrš se opravičujem..
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
[quote="Damyanchyka"]khm..težko je določit mejo sam jst bi se čutila prevarano že s tem če bi se tko dopisval s kako pa da mi tega neb povedou..sploh če bi blo bl intimne sorte../[quote]
No, take pogovore je meu moj po mailih s svojo takratno ful dobro sošolko. Sicr še dons ne ve, da js za vse te "pogovore" vem, sam me je pa takrt to res ful prizadel, kr določene stvari se pa res loh zase zadrži, ne pa da jih raztrobš (pa tut če dobri prjatlci)
Še zmer kadr mau bol na to pomislm, postanm kr tko čudna pa jezna ... se pa zato kadr greva s frendom sama vn, pa se mau zaj****ava, nosva po rokah ipd. ne sekiram zard tega, res - vse se vrača, vse se plača. Upam, da bom nekoč loh na tist kokr tok pozabila.
No, take pogovore je meu moj po mailih s svojo takratno ful dobro sošolko. Sicr še dons ne ve, da js za vse te "pogovore" vem, sam me je pa takrt to res ful prizadel, kr določene stvari se pa res loh zase zadrži, ne pa da jih raztrobš (pa tut če dobri prjatlci)
Še zmer kadr mau bol na to pomislm, postanm kr tko čudna pa jezna ... se pa zato kadr greva s frendom sama vn, pa se mau zaj****ava, nosva po rokah ipd. ne sekiram zard tega, res - vse se vrača, vse se plača. Upam, da bom nekoč loh na tist kokr tok pozabila.
- omleta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
- Kraj: hell
hm...nekatere omenjate,da fantom ne šarite po telefonu, da je zasebnost-zasebnost. No poznam deklico, ki je bila s fantom 3 leta in mu ni nikoli gledala v telefon, mu je zaupala in nekega dne slučajno prime mobi v roke in pač pogleda ker tega ni nikoli počela in je videla sms-e od fantove ljubice oz. njegove cipe če se lahko tako izrazim. Z drugo je bluzil že nekaj časa, vendar ker mu je ona zaupala je bila na nek način slepa. Tako, da menim, da ni nikakršen greh, če tu pa tam pokukate v njegov mobi!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
~NIA~ napisal/-a:^^ jst vem da če bi že imela še enga druzga poleg fanta in če bi res želela da ostane skrito, bi sproti brisala smsje in zadnje klice.. pa v imeniku bi ga mela pod žensko ime shranjenga! Kr vedno kje pozabim telefon (v službi, pri fantu, v avtu..)..
Tako je. Če že varaš, potem to delaj tako, da ne puščaš sledi. Sprotno brisanje sporočil, mailov, shranjeno pod drugim imenom, treba si je izmislit tudi kake dobre izgovore za razne "odsotnosti". Najbolje je imet doma tudi koga, ki te krije, če punca/fant slučajno kliče k tebi domov. Pazi, da ne dišiš po tujem parfumu/kolonjski. Ne zapravljaj preveč in vedno uniči račune ter pazi, da tvoj spouse ne vidi izpiska bančne kartice. Vedno uporabljaj kondom, ker drugače lahko punca/fant kaj stakne in takrat noben izgovor ne bo zalegel.
Z upoštevanjem teh nasvetov lin malo sreče ahko dolga leta furate ljubico/ljubčka, pa ne bo nihče vedel. Obilo užitkov
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
latinochiqui napisal/-a:živjo!
Mene pa zanima, kako gledate na pojem PREVARE... ??
Ali je prevara že sama grešna misel, ki se NE nanaša na partnerja? Ali bi tako definirali že spogledovanje? Kaj pa če fant prosi za številko drugo punco in jo po možnosti tudi pokliče? Ali pa je za vas prevara samo fizična ( poljubljanje, otipavanje, sex...)
Kje postaviti mejo?
Po moje je neke vrste prevara oz. izdaja že to, če fant razmišlja ali celo hrepeni po drugi punci.. s tem bi jasno pokazal, da nima resnih namenov z mano in ne čuti tega, kar bi moral.. Kaj več pa sploh ne bi tolerirala.
Je pa res, da je moj fant enkrat v pijanosti (ne jemljem to za izgovor) prosil eno za številko in jo poklical... ona se je hotela dobit z njim, on pa potem ni hotel.. tako da sem mu lih tok oprostila, da ni blo konec.
Zdej me pa res še vaše mnenje zanima KJE JE MEJA PREVARE?
Zame je večja prevara,če me čustveno prevara kot pa fizično.
Razumem,da občasno pride po dolgih letih partnerstva do neke vrste naveličanosti...oziroma,do tega da ti kera oseba zadiši za poseksati se.
Torej,če bi me "prevarala" na telesnem novoju,da pride in gre...bi ji lažje odpustil,kot če bi me tudi čustveno.Sem čustveno izredno pripaden in zvest, ter tega ne bi toleriral!To se mi zdijo temelji za kvaliteten odnos...in če tega ni potem je vse skupaj na šibkih temeljih zgrajeno in obsojeno na propad!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hehe.. Jaz sem mojega danes na*izdila, ker me je v sanjah prevaral
Sicer sem pa na podoben način narejena kot ryu10kyu, bolj me boli čustvena kot fizična prevara. Ampak ne ene ne druge ne bi mogla oprostit. Vendar po čustveni prevari bi najverjetneje prekinila vse stike.
Sicer sem pa na podoben način narejena kot ryu10kyu, bolj me boli čustvena kot fizična prevara. Ampak ne ene ne druge ne bi mogla oprostit. Vendar po čustveni prevari bi najverjetneje prekinila vse stike.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- tinaROSSI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
- Kraj: Gorenjska
Zame je prevara vse kar je več od poljuba... mi pa nikakor ne bilo všeč, da bi se moj objemal s kakšno, se neprestano dopisoval ali klicaril s katero drugo... nekako mi je že to kot kakšna prevara sem pač mal ljubosumna pa posesivna in hočem vedt, da je moj fant samo moj. in da mi to tud pokaže. Mam srečo, da je on istega mnenja. To mi je pa najbolj pomembo, da se partnerja pogovorita, kaj je zanju varanje, kako gledata na to... midva imava k sreči enake poglede na to stvar... Sva samo midva in nobenih tretjih oseb zravn!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov