Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^in tipom, ki ne ve, da se določene stvari pač ne spodobijo, no questions asked.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^pa verjetno tud ne bi škodovalo, če bi poznala to osebo oz. vsaj vedla za njo - vedla prej, ne da mi potem pove "aha, v tistem kraju pa živi ta in ta, a veš..".
- Horus
- Jewels
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
No ja, je pa tud recimo odvisno kako dobro se poznata s to žensko - zdej meni bi blo mal čudno v primeru če bi bla to ena, katero je videl samo parkrat in je dejansko le bežna znanka, če pa je to pač nekdo s komer je v relativno rednih stikih pa verjetno ni bojazni - če bi kej želel od nje, bi verjetno že prej naredil kak korak. Ne vem no...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*mala* napisal/-a:Mogoče je bil pa naslednji njegov "izgovor"- če bi dejansko kaj bilo, ti nebi povedal da sva v isti postelji spala, bi se raje zlagal, da js spal na kavču
Sem zgoraj napisala, da ji je tip reku, da bi se ji lahko zlagal in ji reku, da je spal na kavču, sm da hoče bit iskren in da ji pove po resnici kako je blo in da se res niti dotaknila nista in da res nikol neb seksal z njo...
Sm kot je jullia_ že napisala...tip je bil trezen in ni bil na neki fešti, kjer folk prespi na kraju samem in ponavadi jih je celo več spi v isti sobi. On se je še sredi noči zaspan vozil do kolegice 20 km in pol pri njej prespal v isti postli, odspal tiste boge 4 urce in potem šel domov... Tko, da sta bla na samem, njeni starši so zihr takrat spal (verjetno tud še zjutraj, ko je šel domov) in dejansko samo onadva vesta kaj se je zgodilo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Tud to velja, ja, kar je Jewels napisala.
Jebote, zdej si pa že sitn - a je treba na vsako žensko gledat kot "kok bi jo" oz. "jz bi jo, če le bi bla možnost in nihče ne bi zvedu za to"??Horus napisal/-a:Torej je za tipa pametneje, da napove, da bo pri neki skupni kolegici prespal, se posexa z njo in se vam zlaže, da je bil na kavču, kot pa da nenapovedano prespi pri svoji kolegici? A prav to razumem?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Horus napisal/-a:Torej je za tipa pametneje, da napove, da bo pri neki skupni kolegici prespal, se posexa z njo in se vam zlaže, da je bil na kavču, kot pa da nenapovedano prespi pri svoji kolegici? A prav to razumem?
Mogoče te bo to presenetilo, ampak jaz fantu na podlagi tega, da komunicira z menoj, dejansko zaupam bolj, kot bi mu, če bi molčal. Bi se pa res v tem slednjem primeru lahko tolažila, da mi vsaj laže ne.
V tejle konkretni situaciji je imel tip možnost narest več stvari:
1. Prespat pri kolegici in punci to zamolčat. če bi to naredil Moj in bi jaz kasneje za to izvedela, se mu ne bi prav dobro pisalo.
2. Prespat pri kolegici in to naknadno povedat. Ok, to ni ravno vzrok za kakšno hudo paniko, še vedno pa raje vidim...
3. Da vnaprej vem, da misli nekje drugje prespat in vsaj okvirno, kdo ta punca je, če je že poznam ne.
- Horus
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
haley napisal/-a:Ko že ravno pišete o tem, da kolegi drug pri drugem prespijo, me zanima kaj pravite na sledečo situacijo...
Zaseden tip gre s svojim avtom en večer v cca. 85 km oddaljen kraj, da se dobi z dvema kolegicama. Bli so mnde v enem lokalu in se je druženje ful zavleklo in je tip že dost zaspan ratal. In pol je samska kolegica predlagala, da lahk on prespi pri njej doma. Tko, da je pol tip prespal pri njej doma z njo v isti postli!
Kaj pravite na to...je za vas to varanje ali ne? Bi verjele svojemu tipu, če bi vam rekel da se med njima ni nič zgodilo?
Ta kolegica živi v hiši, tako da imajo zihr kak kavč kjer bi tip lahko prespal, ampak je spal z njo v isti postli, sm se kao nista niti dotaknila. Pa tud glede na to, da je tip bil s svojim avtom, bi lahko šel že prej domov, ne pa da je sedel tam dokler ni ratal že čist zaspan. Jaz sem dobila prav občutek kot, da je čakal, da ga bo katera izmed njih povabila k sebi domov prespat. Drugače pa tip ni pil alkohola, tko da neb blo panike, če bi šel na cesto (ok, če ne štejemo zaspanosti).
Tole je dejanska situacija od ene moje znanke in je čist napsihirana, ker ne ve kaj naj zdej nardi, ker se počuti čist izdano, ker ji je to tip naredu.
Ce je ta zgodba resnicna, potem tip laze, da se ni nic zgodilo.
Zakaj se kao trezen, ni peljal domov? Ce je ze prespal v hisi od prijateljice, bi lahko spal na kavcu v dnevni ali v kaki drugi sobi, ki je prosta. Sploh glede na to, da je bila prijateljica samska...
....mogoce pa so se mu sline cedile ob misli na trojcka
Ta tip je svojo sigurno prevaral....oz. jaz bi isto popizdila, da moj tip to naredi meni. Ce ne drugace, bi lahko sel ta tip skupaj s punco na to festo oz. druzenje.
Kr neki....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
v-e-s-n-a napisal/-a:Ta tip je svojo sigurno prevaral....oz. jaz bi isto popizdila, da moj tip to naredi meni. Ce ne drugace, bi lahko sel ta tip skupaj s punco na to festo oz. druzenje.
Najbolj zakon so pa fantje, ki povsod svoje punce s sabo vlačijo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov