Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 15:43

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 15:45

bonbonchek prav razveselila si me...napisala si super super :D čisto resnico a na zelo lep način :D
men sicer nič ne omeni da sploh še hodi gor in da se s katero pogovarja...no pa saj vem zakaj bi mi moral čisto vse povedati. sicer pa mu bom omenila to ja zakaj ima spet napisano da išče razmerja. kajti res se mi zdi lepo od fanta da če je v razmerju da mu ni težko spremenit iz samski v razmerju.še najlepše je pa če to stori sam. sicer me ne bi to motilo da se pogovarja z drugimi če bi dal da je v razmerju.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 15:46

Ja :) sej sem napisala, da pač se ne vtikaš v te zadeve kot so partnerjev FB (in bolno mi je to, da majo nekateri pari skupen fb... v čem je poanta no? A more bit res vse skupno? Fino, dejta si potem delit še spodnje perilo) in Netlog in ne vem kaj še obstaja, Twitter pa ICQ pa se logirat v MSN da vidiš kok ima prijateljic...
Včasih so pa telefonarile na domač telefon in tko preverjale, če je doma :D lol...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 15:50

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 15:51

Resno ;) poznam sicer dva para, ki imata skupen fb (od tega je en sicer že poročen, ampak ej, vseeno) in vidim, da nista osamljen primer. Ne vem no, jaz to ne bi dopustila...
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 15:54

vidim da že čisto zrelo razmišljaš :D res se zavedam da to ni bilo lepo od mene ampak kar je je nimam kaj lahko se samo nadzorujem v bodoče...učasih sem res mau preveč firbčna priznam :D ja to se pa strinjam ja da imeti skupen profil in take stvari brezveze.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 17:45

joj dobro, da ni moj tako tečen, ker sva se spoznala na internetu. jaz sem še povsod prijavljena in on to ve. on pa se je takrat povsod odjavil.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Avg. 2010 19:35

Larisy napisal/-a: Pred nekaj dnevi sem se bolj za hec skušala vpisati na njegov profil na netlogu saj nisem vedela njegovega gesla in glej ga zlomka geslo je bilo pravilno.

:lol:

Daj kdaj za hec poskusi Loto špilat. :P
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Avg. 2010 21:34

:rofl:
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 21:39

:D
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 24. Avg. 2010 1:46

meni sta izdaja in prevara 2 čisto različna pojma, ki pa se učasih prepletata. Meja prevare je poljubljanje in otipavanje in zame pa usekakor ne kakšne fantazije, saj koncu konceu usi jih imamo :oops:
Za izdajo pa razumem bolj kot flirtanje, razni bolj intimni pogovori preko neta, izmenjava št...itd.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 24. Avg. 2010 8:31

Da še jaz napišem... tkole je: V zvezi sem dokaj tolerantna in nekako "potrpim" če vidim da mu je npr. kakšna punca všeč ko sediva na kavi, okej pač počekira z očmi, si misli svoje (če je huda, bom še jaz dodala kej v smislu; tale pa je a :twisted: ) in se potem posveti meni. Sej smo vsi ljudje konec koncev in zakaj se ne bi nekdo obrnil za nekom, ki mu je res LEP?
Jaz tega ne štejem pod izdajo, kvečjemu čudno bi se mi zdelo da ne vidi nobene lepe punce več... razen tega je zabavno kdaj pa kdaj kao "zganjat ljubosumje" :D ampak vse v hecu, jasno...

Za prevaro bi rekla, da je že daljši objem včasih sumljiv kot vidim sama (tak, pomenljiv daljši objem ko kar vidiš da se ne moreta odlepit en od drugega), ampak okej, bi spregledala če bi se dalo. Ne bi pa odpustila poljuba (french). Ne. Ni šans. Da mi gre pa z eno v posteljo, pa itak ni vprašanja kaj bi naredila... Adijo.
Je pa to vse zgolj hipotetično, ker do sedaj nisem imela takih problemov, tako da je vprašanje, kaj bi bilo v momentu ko bi bila soočena s tem.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 25. Avg. 2010 12:38

men je izdaja že to, da po fbju gleda fotke bejb v izzivalnih pozah, js mu pa pošljem mal bol hot fotko po mmsu pa ne reče nč, sploh ne jeb* pet posto mene.

rekla mu nism nč ko sm vidla kaj dela po fbju. rekla mu nism nč ko se ne odzove na moje mmse. grem pa na kofe s tipom, k je nor na mene in ni slab

:evil:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Avg. 2010 12:43

^^še preden greš pa na tisto kavo, pusti sedanjega trapca - slišat si še mlada, imaš še ogormno časa, no, pa tudi če bi bila starejša, nima tolk veze: ne rabiš vztrajat v neki zvezi, kjer očitno ni nobenega spoštovanja (ne z njegove niti s tvoje strani).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Avg. 2010 12:45

Meni bi bilo to, da tip ne bi trznil na mms mene, izdaja samo po sebi, pa če bi si ogledoval slike drugih žensk ali ne.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov