Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupi1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2010
- Kraj: ljubljana
purple_rain napisal/-a:^^(samo poizvedujem, ne me narobe razumet)
A je flirtanje = varanje?
Pupi1 namreč tako trdi, men se pa ne bi tko zdelo..
Glej jaz ne trdim!!!! Zame je to prevara in mislim,da lahko povem svoje mnenje.Vsekakor pa nisem mislila ,da je flirtanje nasmeh nekemu natakarju,ki ti je prinesel račun.Mislim,da so to drugačni pogledi in nasmehi če z nekom flirtaš,kot pa neka prijaznost do nekoga.Mislim,da vse dobro vemo kaj je flirtanje in kakšni so takrat pogledi.In mislim,da smo to že vse kdaj počele.
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
pupi1 napisal/-a:Zame je že flirtanje prevara!!!Ker to ne počneš brezveze ampak imaš v mislih sigurno kaj več!
Kaj?pupi1 napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^(samo poizvedujem, ne me narobe razumet)
Glej jaz ne trdim!!!! Zame je to prevara in mislim,da lahko povem svoje mnenje.Vsekakor pa nisem mislila ,da je flirtanje nasmeh nekemu natakarju,ki ti je prinesel račun.Mislim,da so to drugačni pogledi in nasmehi če z nekom flirtaš,kot pa neka prijaznost do nekoga.Mislim,da vse dobro vemo kaj je flirtanje in kakšni so takrat pogledi.In mislim,da smo to že vse kdaj počele.
Sploh veš kaj pomeni "trditi (nekaj)"?
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
pupi1 napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^(samo poizvedujem, ne me narobe razumet)
Bogi tvoj tip!
- *tinkabinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2010
Vse od poljubljanja naprej
Počutila sm se pa izdano na nek način, ko je fant izpovedal ljubezen svoji bivši punci..
Grozno!!! če zdej pomislim..vendar je bilo to na začetku najine zveze, dala sva skozi, oprostila sm mu dokaj hitro (tako je, če si zaljubljen do ušes) vendar sm POZABILA šele pol leta kasneje... bila je močna rana, ki je prihajala na površje počasi, saj na začetku ne dojameš, kaj se je zgodilo..
Počutila sm se pa izdano na nek način, ko je fant izpovedal ljubezen svoji bivši punci..
Grozno!!! če zdej pomislim..vendar je bilo to na začetku najine zveze, dala sva skozi, oprostila sm mu dokaj hitro (tako je, če si zaljubljen do ušes) vendar sm POZABILA šele pol leta kasneje... bila je močna rana, ki je prihajala na površje počasi, saj na začetku ne dojameš, kaj se je zgodilo..
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^če bi moj izpovedal ljubezen bivši, je to jasen znak, da z njim nimam kaj za početi. očitno ni prebolel in bi bil z mano samo zato da pozabi. pa žal jaz nisem taka, ki bi to dopustila.
sicer pa fajn če ti si, in če vama zdaj laufa. pa srečno!
prevara pa kot si povedala: od poljubljanja naprej. čeprav je pri meni velika razlika med čustveno in le fizično prevaro.
prevara pa kot si povedala: od poljubljanja naprej. čeprav je pri meni velika razlika med čustveno in le fizično prevaro.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- *tinkabinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2010
gaby_ napisal/-a:^če bi moj izpovedal ljubezen bivši, je to jasen znak, da z njim nimam kaj za početi. očitno ni prebolel in bi bil z mano samo zato da pozabi. pa žal jaz nisem taka, ki bi to dopustila.
ni blo lahko.. če bi me nekdo vprašal, preden bi se to zgodilo, ali bi to dopustila, bi bil moj odgovor absolutno ne. vendar, ko si enkrat v situaciji, in delajo čustva bolj kot razum, je zelo težko. pri meni se je na srečo dobro končalo in živim pravljico ter uživam v njej
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jullia_ napisal/-a:gaby_ napisal/-a:čeprav je pri meni velika razlika med čustveno in le fizično prevaro.
Kaj to pomeni, da je velika razlika? Te ne bi tako zelo motilo, če bi tip seksal z nepoznano žensko? Bi to požrla in ga vzela nazaj?
ne! ne vem če bi odpustila v kateremkoli primeru. vem pa, da bi me dosti bolj bolelo, če bi me partner varal čustveno (poljubi/seks s punco, do katere nekaj čuti) kot pa fizično(en poljub/seks z neznanko). tudi pozabila bi verjetno težje.
“Fashion does not only exists in dresses;
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Prevara je prevara, ki je ne delim na fizično ali čustveno...
Ko te enkrat prevara, mislim, da niti ne bi razmišljala o vsem skupaj tako podrobno, ali pač..Mene najverjetneje ne bi zanimale podrobnosti... in se v njih prav tako ne bi poglabljala, ali so čustva bila/so prisotna, kakšna so ta čustva, ali sploh niso prisotna ... V obeh primerih oseba z lahkoto dokaže, da ni vredna zaupanja.
Ko te enkrat prevara, mislim, da niti ne bi razmišljala o vsem skupaj tako podrobno, ali pač..Mene najverjetneje ne bi zanimale podrobnosti... in se v njih prav tako ne bi poglabljala, ali so čustva bila/so prisotna, kakšna so ta čustva, ali sploh niso prisotna ... V obeh primerih oseba z lahkoto dokaže, da ni vredna zaupanja.
- MinnieMouse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2010
dokler nisi v situaciji ko te dejansko nekdo prevara ne veš kako bi takrat reagiral...
zame je prevara vsaka stvar, s katero kršiš dogovor s svojim partnerjem. Če se oba strinjata, da (ob določenih pogojih) dopisovanje/spogledovanje/poljub/sex/... ni prevara, potem je to dovoljeno. Če je določeno drugače, potem ni. Simple. Če se partnerja v teh pogledih ujemata afkors. Če pa je za enega od njiju prevara nekaj kar za drugega ni morta pa pač nekak pridit do skupne točke...
zame je prevara vsaka stvar, s katero kršiš dogovor s svojim partnerjem. Če se oba strinjata, da (ob določenih pogojih) dopisovanje/spogledovanje/poljub/sex/... ni prevara, potem je to dovoljeno. Če je določeno drugače, potem ni. Simple. Če se partnerja v teh pogledih ujemata afkors. Če pa je za enega od njiju prevara nekaj kar za drugega ni morta pa pač nekak pridit do skupne točke...
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
gaby_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:gaby_ napisal/-a:čeprav je pri meni velika razlika med čustveno in le fizično prevaro.
Kaj to pomeni, da je velika razlika? Te ne bi tako zelo motilo, če bi tip seksal z nepoznano žensko? Bi to požrla in ga vzela nazaj?
ne! ne vem če bi odpustila v kateremkoli primeru. vem pa, da bi me dosti bolj bolelo, če bi me partner varal čustveno (poljubi/seks s punco, do katere nekaj čuti) kot pa fizično(en poljub/seks z neznanko). tudi pozabila bi verjetno težje.
se strinjam
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
prevara je zame, če moj tip poljubi drugo žensko, ali seksa z drugo žensko, ali otipava drugo žensko. flirtanje zame lih ni prevara, zna pa kmalu postati namen prevare. prav tako, če tip prosi drugo žensko za številko ali pa se dopisuje z njo po fb, msn, sms, mail... (razen če sta res dobra prijatelja).
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
evva napisal/-a:prevara je zame, če moj tip poljubi drugo žensko, ali seksa z drugo žensko, ali otipava drugo žensko. flirtanje zame lih ni prevara, zna pa kmalu postati namen prevare. prav tako, če tip prosi drugo žensko za številko ali pa se dopisuje z njo po fb, msn, sms, mail... (razen če sta res dobra prijatelja).
podpis pod tole
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
čustvene in fizične prevare? kak jemlješ ampak meni se zdi nesmisel. kako pa veš da te je čustveno prevaral (razn če ti pove)? lahko je celi sladki s tabo medtem pa misli na drugo.. sicer pa v tem primeru tak vsi varamo kdo pa kdaj ne pomisli na kerega drugega tipa/punco
kar se mi zdi pomembno je da veš kje je meja. misli so eno.. dejanja so pa tisto kar šteje. in varanje se po moje začne pri kakšnem malo bolj intimnem dotiku, poljubu in tudi pri pogovoru (takšnem ki ni čisto značilen samo za prijatlelje). No to vsaj jaz smatram kot varanje
kar se mi zdi pomembno je da veš kje je meja. misli so eno.. dejanja so pa tisto kar šteje. in varanje se po moje začne pri kakšnem malo bolj intimnem dotiku, poljubu in tudi pri pogovoru (takšnem ki ni čisto značilen samo za prijatlelje). No to vsaj jaz smatram kot varanje
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Zame je prevara poljubljanje in sex z drugo osebo.
Smsi, msn, fb z osebo s katero sta se šele spoznala in se neki na veliko zgovarjata..mi ni prevara, ampk bi znorela lahko je povod za prevaro ali pa ne. lahko me pa prevara ko ga pošljem v pekarno po kruh. mislim, da se take stvari lahko zgodijo povsod, zato sploh ne razmišljam o tem..ker mam pol samo slb dan
Smsi, msn, fb z osebo s katero sta se šele spoznala in se neki na veliko zgovarjata..mi ni prevara, ampk bi znorela lahko je povod za prevaro ali pa ne. lahko me pa prevara ko ga pošljem v pekarno po kruh. mislim, da se take stvari lahko zgodijo povsod, zato sploh ne razmišljam o tem..ker mam pol samo slb dan
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov