Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2010
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pupi1 » 09. Jan. 2010 11:56

Zame je že flirtanje prevara!!!Ker to ne počneš brezveze ampak imaš v mislih sigurno kaj več!
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jan. 2010 12:02

^^ Previdno, da se ne boš naslednjič ko boš plačala račun nasmehnila natakarju :wink:

Resno. Mogoče imamo pa samo različne pojme flirtanja? Zame je flirtanje to, da nekoga pogledaš, se mu nasmehneš. That's it. Razen če pod flirtanje jemljete že skor šlatanje kelnarce za rit?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jan. 2010 12:45

*mala* napisal/-a:Mogoče imamo pa samo različne pojme flirtanja?
Verjetno res.
Kot pravi uporabnica nad tam, za nekatere ima flirtanje pomen/namen, neki (nekoga :D) dosežt.
Primer, ki si ga napisala, pa jz smatram kot splošno prijaznost pač.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jan. 2010 12:53

Zame je varanje le fizični kontakt z drugo osebo (poljub, seks). No, če mu ni več do mene in sanja o drugi, upam da bo dovolj pošten do mene, da me pusti in potem počne z drugo kar želi.

Erotični smsi, vroča dopisovanja po internetu, konkretno pecanje druge v gostilni (pa ne tisto, ko se zafrkava), itd so zame pa le ena velika nesramnost z njegove strani (in nespoštovanje mene, kot njegove punce) in tega definitivno nebi prenašala. Ni pa to ravno varanje.

Kaj pa je za vas flirtanje? Me firbec matra, kaj si druge predstavljate pod to besedo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 09. Jan. 2010 12:53

Tako kot sta že *mala* in purple_rain omenila, dejstvo je, da zelo različno pojmujemo flirtanje.
Vsak posameznik pač zase ve, do katere meje je/ni sprejemljivo flirtanje pri sebi in pri njegovemu partnerjul. Ne moremo pa nasplošno govoriti, prav zaradi različnega pojmovanja le-tega.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jan. 2010 12:58

*mala* napisal/-a:Zame je varanje le fizični kontakt z drugo osebo (poljub, seks). No, če mu ni več do mene in sanja o drugi, upam da bo dovolj pošten do mene, da me pusti in potem počne z drugo kar želi.

Erotični smsi, vroča dopisovanja po internetu, konkretno pecanje druge v gostilni (pa ne tisto, ko se zafrkava), itd so zame pa le ena velika nesramnost z njegove strani (in nespoštovanje mene, kot njegove punce) in tega definitivno nebi prenašala. Ni pa to ravno varanje.
Tole si zelo dobr ubesedila, se kar moram strinjat z "definicijo".
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jan. 2010 12:58

*mala* napisal/-a: Kaj pa je za vas flirtanje? Me firbec matra, kaj si druge predstavljate pod to besedo?

mislim, da je bila debata o tem nedolgo nazaj.
zame flirtanje= spogledovanje, osvajanje, očitno kazanje, da ti je nekdo fizično všeč.
no go.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jan. 2010 12:59

^^(samo poizvedujem, ne me narobe razumet)

A je flirtanje = varanje?
Pupi1 namreč tako trdi, men se pa ne bi tko zdelo..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jan. 2010 13:02

Mislim, da bi morala vsaka, ki odobrava ali ne odobrava flirtanja zdraven napisat, kaj je za njo flirtanje :D Ker so očitno res ogromne razlike.

Seveda pa poznam tudi ženske, ki ljubosumne, ko se kelnarca nasmeje njenemu fantu, ko se fant pogovarja po MSN s prijateljico/bivšo sošolko (temu sem bila priča na lastne oči in je blazno zabavno, ko se punca začne trmat in kregat, ker KAO ne dobi dovolj pozornosti, ko se fant meni po MSN za prevoz zvečer :D tak da... )
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Jan. 2010 14:31

Fliranje...spogledovanje, namigovanje, prepogosti dotiki, iskanje pozornosti dotične osebe...skratka, osvajanje.
Nasmeh, pogovor, prijaznost ni flirtanje, ampak čisto normalen kulturen odnos do sočloveka.

Za mene flirtanje sicer ni varanje, je pa skrajno nesramno dejanje in odvisno od intenzivnosti tega početja bi bilo, kakšne posledice bi sledile.

Buljenje v rit in joške neke mimoidoče ženske pa spet ni flirtanje, ampak poglavje za sebe.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 09. Jan. 2010 14:49

positive vibration napisal/-a:Fliranje...spogledovanje, namigovanje, prepogosti dotiki, iskanje pozornosti dotične osebe...skratka, osvajanje.
Nasmeh, pogovor, prijaznost ni flirtanje, ampak čisto normalen kulturen odnos do sočloveka.

Za mene flirtanje sicer ni varanje, je pa skrajno nesramno dejanje in odvisno od intenzivnosti tega početja bi bilo, kakšne posledice bi sledile.

Tako nekako bi tudi sama opredelila ta pojem - flirtanje.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jan. 2010 15:35

Zame flirtanje ni nasmeh natakarju, prodajalcu, nekomu, ki deli letake na ulici... Jaz sm pri sebi opazila, da se ponavadi na koncu vedno nasmehnem. Recimo, ko plačam račun ali vzamem kak letak na ulici od nekoga, ki ga deli. Pa je moški ali ženska, ampak jaz to naredim čisto avtomatsko. Recimo, da pozdravim 70. letno sosedo in se ji nasmehnem zraven...jaz vem, da ne flirtam z njo, ampak se ji nasmehnem iz prijaznosti :D

Zame je flirtanje kako spogledovanje, pomežiki... tako kot je napisala positive vibration!

Se pa strinjam tudi z *malo* glede erotičnih smsov in dopisovanja preko neta!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 09. Jan. 2010 18:32

zame je varanje vsakakršen fizični kontakt k ga načeloma deliš samo s punco/fantom (poljubljane, seks, držanje za roke, božanje...), flirtanje je pa nekako nazorno kazanje da ti je nekdo všeč ( tukej so pa pol vsi ti smsi, namigovanja, spogledovanja...) zato ok, varanje je velik hujše, ampak tud flirtanje ni lih nedolžno... včasih še bl boleče. Kot je že ena rekla, nasmeh za natakarja je p ačist prijaznost in ne flirtanje...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Jan. 2010 18:46

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Jan. 2010 19:16

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov