Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*purple* napisal/-a:milkyWay, vidm da se bova bockale v vsaki temi
Kr nej, je vsaj forum bolj zabaven .
Glede poznavalk pa tako. Presojala sm po sebi in glede na to, da sm js tudi med drugim komentirala Niin post, lahko sklepam, da je bil tvoj post nekako namenjen tudi meni. In sama lahko zase odgovorim, da sploh nism poznavalka, niti se ne mislim tko oklicevat. Je pa razlika v tem, da radi komentiramo in pomagamo pri problemih. Tudi, če katera prosi za ljubezenski nasvet, se ne igramo poznavalke, ampak pomagamo po svojih najboljših zmožnostih (vsaj jst) in noben ne garantira, da je ta nasvet najboljši. In tudi ti (ki naj ne bi bla poznavalka zvez) mislim, da si nemalokrat v tvojih 3 letih komentirala kakšen problem, probala pomagat in se "delala pametno". Se motim?
*purple* napisal/-a:in ja, ene se maskirajo, pa reč kar čš.
Žal, zato so pa forumi, kjer se ene lahko skrijejo. V tem trenutku pa ne bi znala povedati za nobeno tako, ker noebne ne poznam tako dobro, da bi jo lahko komentirala...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zakaj vas kar na celem nepoznavalstvo tako moti? Saj je jasno, da smo na forumu večinoma študentke. Nekaj jih sicer je zaposlenih, ampak vse pa tukaj komentiramo povsem laično, ne pa v vlogi psihiatra, družinskega terapevta, ginekologa ali modnega svetovalca.
In zato, ker eno fant vara, ni njen nasvet glede pomanjkanja skupnih hobijev prav nič manj kredibilen, ker kao njena zveza ni popolna, torej se nima kaj oglašat. Sploh nobena zveza ni popolna, torej lahko forum ukinejo, ker nima nobena nič za povedat.
Je pa res, da na forumu ene zveze izgledajo bolj popolno, druge pa manj, ker nimamo vsi želje pisat o svojih težavah. Pa to ne pomeni, da jih nimamo.
In zato, ker eno fant vara, ni njen nasvet glede pomanjkanja skupnih hobijev prav nič manj kredibilen, ker kao njena zveza ni popolna, torej se nima kaj oglašat. Sploh nobena zveza ni popolna, torej lahko forum ukinejo, ker nima nobena nič za povedat.
Je pa res, da na forumu ene zveze izgledajo bolj popolno, druge pa manj, ker nimamo vsi želje pisat o svojih težavah. Pa to ne pomeni, da jih nimamo.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
jullia_ napisal/-a:Je pa res, da na forumu ene zveze izgledajo bolj popolno, druge pa manj, ker nimamo vsi želje pisat o svojih težavah. Pa to ne pomeni, da jih nimamo.
Točno to. Sama pač ne razglašam svojih osebnih problemov na forum, pa še ne pomeni, da sem oh in sploh popolna in da imam oh in sploh super zvezo. Preprosto težave rešim s fantom, ne pa prosim druge (ki mojo zvezo najmanj poznajo) za pomoč...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Zakaj eni uporabniki ne dojamejo, da nekateri nismo na forumu zato da bi tekmovali kdo ima prav in kdo ne, in kdo je bolj kul in pameten...
Ni forum namenjen prav temu da vsak pove/pomaga/svetuje/pojamra kakor hoče/more/zna/želi?
Ne vem zakaj treba analizirat in se spravlat na nekoga ki pove kar misli...
In včasih pač komu pomaga, če z njim delimo svoje iskušnje in mnenje... In če ena reče da ne mara določenega odnosa, še ne pomeni da želi slabo vsem tistim ki se dobro počutijo v takem odnosu...
Ni forum namenjen prav temu da vsak pove/pomaga/svetuje/pojamra kakor hoče/more/zna/želi?
In včasih pač komu pomaga, če z njim delimo svoje iskušnje in mnenje... In če ena reče da ne mara določenega odnosa, še ne pomeni da želi slabo vsem tistim ki se dobro počutijo v takem odnosu...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
MilkyWay napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Je pa res, da na forumu ene zveze izgledajo bolj popolno, druge pa manj, ker nimamo vsi želje pisat o svojih težavah. Pa to ne pomeni, da jih nimamo.
Točno to. Sama pač ne razglašam svojih osebnih problemov na forum, pa še ne pomeni, da sem oh in sploh popolna in da imam oh in sploh super zvezo. Preprosto težave rešim s fantom, ne pa prosim druge (ki mojo zvezo najmanj poznajo) za pomoč...
Ampak use najbrž ne povejo svojega problema zato, da bi na podlagi mnjenja foruma odločale o svoji zvezi. Usaj jz ne, no. Ko pišem o svojih težavah preprosto uprašam za tretje mnenje, da lahko pol razmislim o use skupi (kaj bi jz nardila, kaj bi Moj naredu, kaj bi nekdo na forumu naredu v določeni situaciji) kar pa ne pomeni, da bi mnenje tuki gori vedno/sigurno upoštevala. Nič ni ne škodi, če mi nekdo poskuša pomagat.
Če bi usi svoje probleme držali zase pol na tem forumu ne bi nobeden meu kaj delat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
MilkyWay - Cosmopsiho
Ja enim pač paše, da vprašajo za mnenje neznane osebe (nevem, mogoče jim je tko lažje spraševat), nekateri pa povprašamo tiste, ki so nam blizu. In za moje probleme obstaja moj fant, moja sestra, mama in še kšna prijateljica se kje najde, ki bi mi bla sposobna pomagat, a največkrat so to kar prijatelji.
Če želiš samo slišati mnenje, je po mojem mnenju veliko bolje, da ga slišiš od nekoga, ki vsaj malo pozna zvezo (če že govorimo o ljubezenskih težavah)... Ne pa od nekoga, ki zvezo pozna od 1. kratkega posta. To je moje mnenje, nekateri imajo pač čisto različno. In ne obsojam nobenega. Priznam pa, da tudi sama kdaj pomagam kateri na forumu, ki je v težavah (če le lahko).
Če želiš samo slišati mnenje, je po mojem mnenju veliko bolje, da ga slišiš od nekoga, ki vsaj malo pozna zvezo (če že govorimo o ljubezenskih težavah)... Ne pa od nekoga, ki zvezo pozna od 1. kratkega posta. To je moje mnenje, nekateri imajo pač čisto različno. In ne obsojam nobenega. Priznam pa, da tudi sama kdaj pomagam kateri na forumu, ki je v težavah (če le lahko).
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
fun napisal/-a:Zakaj eni uporabniki ne dojamejo, da nekateri nismo na forumu zato da bi tekmovali kdo ima prav in kdo ne, in kdo je bolj kul in pameten...
Zdej smo že precej OT. Samo še to: Jz vidim v zgoraj pisanem nasprotje: če si na forumu in poveš svoje mnenje+se zavedaš, da usi ne razmišljajo enako kako pol ni logično, da se bo nekdo utaknu v tvoj post in povedu čist nasprotno mnenje od tvojga?
MilkyWay Učasih je dosti lažje (usaj meni) uprašat nekoga x, ker doskrat se zna zgodit, da nekdo bljižnji pove svoje mnenje čist pristransko; moje kolegice ponavadi držijo z mano, njegovi kolegi pa z njim. In tuki gori probam predstavit problem čim bolj objektivno, da mi nekdo pove svoje mnenje.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Lej, Nia, sej ti nobena nč slabga ne želi, če pove, da se z nečim v tvoji zvezi (tvoji pač zato, ker si ti to napisala in izpostavla, že večkrat, kako je ljubosumen) ne strinja in da ona (jst) tega ne bi mogla prenašat. To je pač sam moj mnenje, če je teb kul, je tud men. Ni se treba počutit napadeno. Sej mogoče pa ti pr mojmu tipu česa ne bi prenašala, kar jst prenašam. Jebat ga, vsak ma ene svoje predstave in prepričanja, kašna je skulirana zveza
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MilkyWay napisal/-a:*purple* napisal/-a:milkyWay, vidm da se bova bockale v vsaki temi
Kr nej, je vsaj forum bolj zabaven .
.
krasno, love it
Glede poznavalk pa tako. Presojala sm po sebi in glede na to, da sm js tudi med drugim komentirala Niin post, lahko sklepam, da je bil tvoj post nekako namenjen tudi meni. In sama lahko zase odgovorim, da sploh nism poznavalka, niti se ne mislim tko oklicevat. Je pa razlika v tem, da radi komentiramo in pomagamo pri problemih. Tudi, če katera prosi za ljubezenski nasvet, se ne igramo poznavalke, ampak pomagamo po svojih najboljših zmožnostih (vsaj jst) in noben ne garantira, da je ta nasvet najboljši. In tudi ti (ki naj ne bi bla poznavalka zvez) mislim, da si nemalokrat v tvojih 3 letih komentirala kakšen problem, probala pomagat in se "delala pametno". Se motim?
no, že lepše povedano.
usekakor pa, kot sm rekla, če se najdeš nevem, jst tvojga lajfa ne poznam, tud preko foruma res minimalno da bi kej trdila zate.Je pa tle kr nekaj primerkou ki sem jih opisala in pametujejo na veliko.
Ne rečem, če človek vpraša in prosi za pomoč, ok se ga pokomentira/deli nasvete, ampak če pa človek ne prosi za pomoč in odgovor pa nevem zakaj bi se usepousod vtikovalo vanga.jst Nie nism zasledila, da je kje prašala in kaj prosila.Ona pove tko kot je pri njej, al je to dobro al slabo in kaj si vi mislte o tem, pa mislm da ne sprašuje.dost nas je ki dajemo primere iz svojega žiulenja, tud jst najraj ker takrat dejansko res vem kaj govorim in da je stoprocentno točno, ampak tud jst ne sprašujem al je to kul al ne.debatira se dalje, ne pa da se neki brezveze vtikuje v enga.
Pa tud dost je takih uporabnic ki zgledajo kot da so celo pamet sveta požrle.Brezzamere,ampak je res.Če bi debatirali o idealni zvezi, se seveda našteje verjetno čist nekej tretjiga kar dejansko je.In pač tko je.Tist ki se v svoji zvezi počuti dobro, pa tud če se nekomu zdi absurd, še vedno zmaguje nad tistim, ki se trudi na use kriplje in ni srečen, ali ostane brez partnerja al pa fura eno farso tja v tri dni.
najbolj od vseh mi gredo pa na jetra une fore, ko ena reče da je tip mal preveč ljubosumen, pa se usuje ceu plaz takih ki podajajo mnenja (verjetno brez razmišljanja in podlage) naj punca njega zapusti..Ja ni to kr tko, če te bo en ki ne bo meu dost soli u glav da bi še sam mal doštudiral, poslušal (poljubna oseba) se lohk kar fajn zajebe, sploh ker na forumu se ne poznamo in ne poznamo zgodb.Tko da ja, tole sm hotla že neki časa povedat...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja to je pač forum, se debatira in komentira. In je za pričakovat, da se kdo v kšni stvari kej ne strinja s tabo (pol pa magar s tem, kako vzgajaš svojga psa, al pa s tem, da če ti tip reče prasica, da je to neki povsem normalnga) in to pove. So what, sj se ne bo zdej svet ustavu! Ni treba vsazga drugačnga mnenja vzet kot en napad! In tud ti, purple, komentiraš (in to velik!), pa ne vem, če te je povsod v vseh temah lih kdo za mnenje vprašu, tle se pa razburjaš pol.
Drgač smo pa čist zašli s teme in bomo kregan!
Drgač smo pa čist zašli s teme in bomo kregan!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
si že pobrala moje pisanje zato sm pa tud to napisala.
Hja, nevem jst se nkol ne vtaknem krtko v eno random, kot kšna druga.Če kdo praša za nasvet in če mam kšnga za povedat, potem povem.V temah, kjer se ne sprašuje za nasvet se pa debatira "prosto po prešernu".In to je to.
in ne ne vzame nihče nič kot napad, dokler se napad res ne izvrši.Namreč Nio se mi zdi napadate že kr en lep čas..
In ne če sm jst napisala da je pri nama s fantom to neki čist nezamerljivega (seveda dokler ni smrtno resno mišljeno) jst nisem prašala za nasvet in za pripombo in v tem je fora.
Hja, nevem jst se nkol ne vtaknem krtko v eno random, kot kšna druga.Če kdo praša za nasvet in če mam kšnga za povedat, potem povem.V temah, kjer se ne sprašuje za nasvet se pa debatira "prosto po prešernu".In to je to.
in ne ne vzame nihče nič kot napad, dokler se napad res ne izvrši.Namreč Nio se mi zdi napadate že kr en lep čas..
In ne če sm jst napisala da je pri nama s fantom to neki čist nezamerljivega (seveda dokler ni smrtno resno mišljeno) jst nisem prašala za nasvet in za pripombo in v tem je fora.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jullia_ napisal/-a:Zakaj pa pišeš na forumu, če nočeš nobene pripombe?
lol mislim, da je to že povedala. da pišeš random poste, ki bodo morda nekoga zanimali v temah, ki so temu namenjene in da pomagaš v določenih situacijah spet v tistih temah, ki so temu namenjene. in ne kar neko vtikanje v nek post, kjer vas nihče ni prosil za natančno analizo zveze in 'popolne nasvete' v stilu, kako se čimprej rešiš iz take zveze.
sicer se pa strinjam s purple in nio.
aja pa tema je že krepko zašla, tak da - varanje je nekaj, kar delaš fantu za hrbtom(on za to ne ve) in veš, da se s tem ne bi strinjal in bi ga prizadelo. tudi početje, za katerega veš, da bi tebe bolelo, če bi ti isto naredil fant.
peace!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov