Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Noelia napisal/-a:red_rose napisal/-a:
no to so pa zdej razlicni pogledi..
ker sem js ze seksala brez custev, in vem da so fantje se bolj nagnjeni k temu, in to je nek normaln cloveski nagon, pac seks zarad seksa..se mi to ne zdi 10% tega kot to da sanjari o drugi punci... pac ful bolj zamerim custva kot pa seks brez custev...ker mam pac drugacno mnenje o tem. to se mi zdi pac ''trenutek sibkosti'', sanjarjenje o nekom drugem pa totalno varanje, in ce kaj sovrazim je pa to varanje u glavi
pri seksu brez custev tut razmislas ne zravn..
A nisem jaz isto rekla? Samo na kratko.
joooj se opravicujem na hitro sem prebrala in sem razumela glih obratno =) potem pa se seveda strinjama
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
jz sm se ze sprasevala kaj bi blo ce bi se en nas asistent zanimal zame, ce bi mogoce premislila o njemu al vseeno raje o fantu s katerim sm ze 4 leta... ucasih sm se tudi ze uprasala.. v primeru da bi bila res lepoticka,postavca super, ce bi se odlocila da poizkusim pri njem in koncam z mojim....
namrec trenutno sam razmisljam kako je ucasih luskan,sexy itd.. pa ne vem ce ostaja pri temu samo zato ker vem da je asistent in za to ne bi hotla nic met z njim... ali zato ker se ne pocutim dovolj uredu, da bi se zame pobrigal kej.. ali pa mogoce ker mojga ljubim in mi pac samo med vajami zapase pogled nanj
pa dragemu sm ze rekla da je ful dobr tale asistent in bi lahko slo za potencialnega rivala
namrec trenutno sam razmisljam kako je ucasih luskan,sexy itd.. pa ne vem ce ostaja pri temu samo zato ker vem da je asistent in za to ne bi hotla nic met z njim... ali zato ker se ne pocutim dovolj uredu, da bi se zame pobrigal kej.. ali pa mogoce ker mojga ljubim in mi pac samo med vajami zapase pogled nanj
pa dragemu sm ze rekla da je ful dobr tale asistent in bi lahko slo za potencialnega rivala
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
~NIA~ napisal/-a:joj da jst mojmu kj tazga rečem.. že tko gleda vse mje sodelavce kot da so mu pou familje pobil, da mu pa še mal namignem bo pa sploh mu dviglno pokrov sicer reku dvomim da bi kj komu, ampak že gleda jih baje (tko so mi oni rekl), kot da so vsi sexal z mano
kako se lahko ob takem bolanem ljubosumju še smeješ? Jaz bi že zdavnaj temu nrdila konc...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Te očitno ne mot ... če bi te, mu tega ne bi "dovolila".
Da bi se moj tko obnašu do mojih kolegou, prjatlou, znanceu in sodelauceu, bi metu slabo luč tut name in me postaulu u neugoden položaj. In ne, ne bi douk trajal.
Partner se mora znat obnašat u družbi/ob srečanju z nekom meni znanim, če ga karkol zmot, nej mi pove na samem, do drugih nej ma pa primerno spoštljiu odnos.
Da bi se moj tko obnašu do mojih kolegou, prjatlou, znanceu in sodelauceu, bi metu slabo luč tut name in me postaulu u neugoden položaj. In ne, ne bi douk trajal.
Partner se mora znat obnašat u družbi/ob srečanju z nekom meni znanim, če ga karkol zmot, nej mi pove na samem, do drugih nej ma pa primerno spoštljiu odnos.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Nia, si predstavljaš, da ti fant mori celo življenje z njegovimi ljubosumnimi izpadi? Zdej ti je lahko še u redu, ker se ti zdi, da mu ni vseeno zate in da mu je mar zate. Kaj pa čez nekaj let? (lahko tudi ne z istim, ampak z drugim, ki se bo obnašu isto) Kdaj boš temu rekla konc?
Boš pustila, da ti fant mori in ti vzbuja občutek krivde? Verjemi, imam starše take, tata je grooozno ljubosumn... In posledica tega je, da mama ni smela imet nobenega prijatelja, skoraj noben par ne hodi k nam na obisk (razen sosedi in sorodniki), ker je tata takoj ljubosumn, če se moja mama samo pogovarja z nekom... Kaj pa se ti to zdi? Še vedno kot "Mar mu je zame?"
Mislim, da ti lahko njegov mar zate pokaže tudi na drug način...
Boš pustila, da ti fant mori in ti vzbuja občutek krivde? Verjemi, imam starše take, tata je grooozno ljubosumn... In posledica tega je, da mama ni smela imet nobenega prijatelja, skoraj noben par ne hodi k nam na obisk (razen sosedi in sorodniki), ker je tata takoj ljubosumn, če se moja mama samo pogovarja z nekom... Kaj pa se ti to zdi? Še vedno kot "Mar mu je zame?"
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
najbrž ti partner lahko najlepše pokaže koliko mu je do tebe s tem,da ti zaupa in ne zganja panike,če se pogovarjaš s predstavnikom nasprotnega spola
drugače pa tiste,ki pravite da je za vas prevara,če fant misli na drugo.ja,vem da to ni ravno prijetno,ampak a mislite da bi vam on to povedal? sicer pa se meni to zdi nekaj normalnega. jst še od sebe ne pričakujem,da mi bo celo življenje všeč samo on in nikoli več noben drug.priznam,da mi je bil nekaj časa nazaj zelo všeč sodelavec in ja, sm tud malo posanjarila o njem,ampak me je tako kot me je prijelo tudi minilo.in ker vem,da mam fanta s katerim želim ostati,nisem sodelavcu nikoli niti namignila,da mi je všeč. a to zdej pomeni da sm fanta prevarala? po tej logiki bi blo zelo malo ljudi skupaj.
drugače pa tiste,ki pravite da je za vas prevara,če fant misli na drugo.ja,vem da to ni ravno prijetno,ampak a mislite da bi vam on to povedal? sicer pa se meni to zdi nekaj normalnega. jst še od sebe ne pričakujem,da mi bo celo življenje všeč samo on in nikoli več noben drug.priznam,da mi je bil nekaj časa nazaj zelo všeč sodelavec in ja, sm tud malo posanjarila o njem,ampak me je tako kot me je prijelo tudi minilo.in ker vem,da mam fanta s katerim želim ostati,nisem sodelavcu nikoli niti namignila,da mi je všeč. a to zdej pomeni da sm fanta prevarala? po tej logiki bi blo zelo malo ljudi skupaj.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
MilkyWay napisal/-a:Boš pustila, da ti fant mori in ti vzbuja občutek krivde? Verjemi, imam starše take, tata je grooozno ljubosumn... In posledica tega je, da mama ni smela imet nobenega prijatelja, skoraj noben par ne hodi k nam na obisk (razen sosedi in sorodniki), ker je tata takoj ljubosumn, če se moja mama samo pogovarja z nekom... Kaj pa se ti to zdi? Še vedno kot "Mar mu je zame?"
To res ni prijetna situacija...
Od mami sodelavki je njen (zdej že bivši) mož težil, ker jo je enkrat pripeljal domov sodelavec (ker ni avtobus ni vozil zarad snega)...
In prav tako; kadar se je pogovarjala s kom ki ni bil njen sorodnik, ji je takoj vse metal naprej.. Če je par besed rekla s prodajalcem v trgovini, z učitelji na govorilnih urah od otrok- karkoli; zanj je bilo vse takoj "osvajanje"...
Pri njej je blo še tako, da jo je on prevaral, in šele nato se je ločila od njega...
Mene bi tak osnos dušil...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
~NIA~ napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Nia je še zalublena, pa se ji zdi to še zabavno in prisrčno, čez par let pa mogoče ne bo več tko, ampak bo pač potrpela, ker mu bo s tem dala vedet, da ga ma rada in da je edini...kaj pa če druzga?!
ni ti treba bit nesramna.. če maš (vem da maš) kšnga sodelavca k se rad zajebava na temo sexa pol veš kak je..
Niti nism poskušala bit nesramna, niti nism nikjer omenjala tvojih sodelavcev. Jst sm se zgolj 'obregnla' ob to, kar sm napisala zgori, ker tko razmišla čist preveč žensk in prenaša vse živo sranje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov