Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 19. Nov. 2008 21:25

zame je pa prevara že tudi preden pride do telesnega stika, kakšno tako dopisovanje, pogovori ki napeljujejo na seks, sej veste kaj imam v mislih.... :box:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 19. Nov. 2008 21:27

*etty* napisal/-a:Zame je prevara sex... vse ostalo je navaden larifari.

upam da tvoj fant razmišlja enako
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 19. Nov. 2008 21:49

Nadine napisal/-a:

upam da tvoj fant razmišlja enako

no pa definirajmo ta navaden larifari. torej vse, kar ni sex, zate ni prevara. torej obisk prijateljice v nočnih urah in spanje (samo spanje na isti postelji, brez fizičnih aktivnosti), potem strasno poljubljanje, dotikanje, držanje za rokce z drugim dekletom, ki nisi ti. torej tebi se ne zdi, da te fant vara, če ga vidiš sredi ulice kako se sprehaja z roko v roki in se poljublja z dekletom, ki nisi ti? zanimivo ...
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Nov. 2008 23:59

se prav če mu ena fafa al pa jo on njej liže, al pa ji cuza joškice in jo šlata po intimnih predelih, je larifari? :D
rada bi videla tvojga deca in tvoj fris ko bi se strastno poljubljal z drugo, pisaril nevemkašna love pismca po mejlih in si ga drkal na račun neke na drugi strani internetne mreže, ki mu piše sočne besede. :D
larifari je to kar je etty povedala, ker ne verjamem da obstaja en sam človek na svetu ki bi lahko sprejel dejstvo, da te je ljubljena oseba zamenjala z nekom drugim.obstaja svingerstvo, ampak pri svingerstvu najbi bilo vse odkrito in brez čustev.Ko se pa le ta začnejo med dvema kazat , ga pa ni človeka da bi kr tkole mirno gledal.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 20. Nov. 2008 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 20. Nov. 2008 8:40

*purple* napisal/-a:

se prav če mu ena fafa al pa jo on njej liže, al pa ji cuza joškice in jo šlata po intimnih predelih, je larifari? :D
rada bi videla tvojga deca in tvoj fris ko bi se strastno poljubljal z drugo, pisaril nevemkašna love pismca po mejlih in si ga drkal na račun neke na drugi strani internetne meže, ki mu piš sočne besede. :D
larifari je to kar je etty povedala, ker ne verjamem da obstaj en sam človej na svetu ki bi lahko sprjel dejstvo, da te je ljubljena oseba zaenjala nekom drugim.obstaja svingerstvo, ampak pri svingerstvu najbi bilo vse odkrito in brez čustev.Ko se pa le ta začnejo med dvema kzat , ga pa ni človeka da bi kr tkole mirno gledal.

ubistvu sm misla vse to, kar je napisala purple sam, da si nism upala tok nazorn :D :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 20. Nov. 2008 9:01

Nadine napisal/-a:kaj se lahko iz tega naučimo... če prevara enkrat, bo tudi drugič ,tretjič, desetič :roll:
zato ga jz nebi uzela nazaj, enkrat me prevara in sva končala... že da to enkrat naredi je katastrofa in neopravičljivo in jz tega nebi pozabila niti oprostila..

kaj pa če bi bila ti tista, ki bi ga prevarala? bi razmišljala tako kot zdaj, če bi ga enkrat prevarala, da bi ga še drugič, tretjič, desetič...? vsak si zasluži še eno priložnost, smo vsi krvavi pod kožo... nikoli ne reci nikoli, ker res ne veš kdaj bi lahko tebe prijelo kaj takega storiti... pa bi lahko bilo samo enkrat in nikoli več, ker bi obžalovala prevaro do konca življenja. vsaka šola nekaj stane, tako da ena napaka še ne pomeni konec sveta.

je pa res, da ne pozabiš kar tako, oprostiš pa še težje. si zapomniš za vedno... in si v bodoče bolj pazljiva (glede fanta mislim).

pa ne me zdej napadat, da odobravam varanje. ga ne, to je zame nekaj najhujšega, s čemer lahko prizadaneš partnerja!

lp
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 20. Nov. 2008 10:40

nebi ga prevarala, vrjem! ker za razliko od nekaterih še dam na neke vrednote in ne mislm samo nase.... mislm da nisem zmožna tega narest...
sori, pri meni nebi dobil druge priložnosti :)
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 20. Nov. 2008 11:05

se pravi, da bi ga pustila, brez kakršega koli pogovora. pač reku bi ti oziroma bi zvedla da te je prevaral in bi kar šla....

bi šla tudi če bi imela otroka z njim in da bi že živela skupaj? ne verjamem da bi kar šla... no kakor koli, ljudje smo si različni in vsak dela tako kot mu paše...

ni lahko iti stran od nekoga, ki ga imaš najrajši na svetu, in ki bi zanj naredil vse... te samo spusti na realna tla in te naredi še močnejšega!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2008 11:12

Jst verjetno ne bi šla takoj stran, kolikor se poznam, ampak zveza bi se pa sesula do podna in v parih tednih bi bilo vsega konec. Enostavno preveč cenim prepričanost v fanta, da bi bila z nekom, ki bi mutil in mi lagal.
Mene bi to čisto ob živce spravilo, da bi mi tip rekel, da grem ven s prijateljem, jst bi se pa doma žrla, če je to res.
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 20. Nov. 2008 12:02

*purple* napisal/-a:

rada bi videla tvojga deca in tvoj fris ko bi se strastno poljubljal z drugo, pisaril nevemkašna love pismca po mejlih in si ga drkal na račun neke na drugi strani internetne meže, ki mu piš sočne besede. :D
larifari je to kar je etty povedala, ker ne verjamem da obstaj en sam človej na svetu ki bi lahko sprjel dejstvo, da te je ljubljena oseba zaenjala nekom drugim.obstaja svingerstvo, ampak pri svingerstvu najbi bilo vse odkrito in brez čustev.Ko se pa le ta začnejo med dvema kzat , ga pa ni človeka da bi kr tkole mirno gledal.

Ja, pač tako je. Meni osebno je prevara, v pravem pomenu besede, to, da gre tip z drugo žensko v posteljo in z njo sexa. Sej razumem, da obstaja še mnogo drugih "nivojev" prevare, ampak jaz osebno bi bila pripravljena vse ostalo oprostit... sexa z drugo pa ne bi mogla.

Recimo, če predpostavim, da bi šel moj tip v diskoteko in se tam zaliznil z neko neznanko... no, in v primeru, da bi prišel do mene in mi zadevo priznal, bi mu bila jaz pripravljena to oprostiti, ker se mi poljub ne zdi ne vem kok grozna stvar. Vendar, če bi prišel z izjavo, da je spal z drugo, potem bi se mi pa zameril za vse večne čase, in bi ga 100% tudi pustila.

Torej, to je tisto kar sem hotela povedati z izjavo, da se mi vse ostalo zdi navaden larifari. Pač, z drugimi besedami... poljubljanje, objemanje, držanje za rokce bi še nekako lahko spregledala, v primeru, da bi mi to priznal in se mi opravičil. Sexa pa ne bi mogla oprostit.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 20. Nov. 2008 14:42

tamala24 napisal/-a:se pravi, da bi ga pustila, brez kakršega koli pogovora. pač reku bi ti oziroma bi zvedla da te je prevaral in bi kar šla....

bi šla tudi če bi imela otroka z njim in da bi že živela skupaj? ne verjamem da bi kar šla... no kakor koli, ljudje smo si različni in vsak dela tako kot mu paše...

ni lahko iti stran od nekoga, ki ga imaš najrajši na svetu, in ki bi zanj naredil vse... te samo spusti na realna tla in te naredi še močnejšega!

ja? verjetno bi se že pogovrila, ampak jz s takim človekom nebi več mogla bit. nvem kaj je tuki tok čudnega, če te prevara že neki ni vredu z njegovim odnosom do mene, poleg tega mu nebi mogla več zaupat ker je skoraj vedno tko da kdor te je lahko prvič prevaral, mu tudi drugič ne bo težko varat :? tist k te ma rad pa te spoštuje ti tega ne bo naredil in zakaj bi se mučla v zvezi z nekim takim kretenom ko pa mam lahko nekoga ki mi takih stvari ne bo počel...
če maš otroke je težje in če skupi živiš že nvemkolk let, tuki pa res nvem kaj bi, ampak jz bi šla stran pomojem, ker ne prenesem varanja, in upam, res upam, da se men kej tazga ne bo nikol zgodil... ampak kej več kot to pa ne morm narest :(
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 20. Nov. 2008 15:19

Nadine napisal/-a:
tamala24 napisal/-a:se pravi, da bi ga pustila, brez kakršega koli pogovora. pač reku bi ti oziroma bi zvedla da te je prevaral in bi kar šla....

ja? verjetno bi se že pogovrila, ampak jz s takim človekom nebi več mogla bit. nvem kaj je tuki tok čudnega, če te prevara že neki ni vredu z njegovim odnosom do mene, poleg tega mu nebi mogla več zaupat ker je skoraj vedno tko da kdor te je lahko prvič prevaral, mu tudi drugič ne bo težko varat :? tist k te ma rad pa te spoštuje ti tega ne bo naredil in zakaj bi se mučla v zvezi z nekim takim kretenom ko pa mam lahko nekoga ki mi takih stvari ne bo počel...
če maš otroke je težje in če skupi živiš že nvemkolk let, tuki pa res nvem kaj bi, ampak jz bi šla stran pomojem, ker ne prenesem varanja, in upam, res upam, da se men kej tazga ne bo nikol zgodil... ampak kej več kot to pa ne morm narest :(

se strinjam z nadine...mislim da se s takim clovekom ni smiselno pogovarjat... ce te je nekdo prevaral...potem verjetno neki ne stima v zvezi in mu ne pomenis dovolj..in s takim clovekom se je brezveze obremenjevat...ker lahko samo cakas kdaj se bo ponovilo isto..kdaj ti bo spet zadal isto bolecino...je pa odvisno od vsakega posameznika..sj ne recem..lahko oprostis, ampak pozabil pa ne bos nikdar...pa vedno bo prisel kaksen trenutek, ko se ti bo to odvrtelo pred ocmi..in zopet se bos spomnil na hude trenutke...in js absolutno tako zvezo ne bi furala naprej..ampak bi jo takoj koncala.....pa cetudi bi bila to nevem kako velika ljubezen ..ampak v tistem trenutku bi se ta ljubezen spremenila v sovrastvo in prezir..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Nov. 2008 16:13

*etty*, kaj pa če bi bil to samo zgolj sex brez enega samega čustva, sploh z njegove strani?navszadnje je nekak isto kot čezalizne by the way eno neznanko sredi diskača.
Mislm nevem, brez zamere, ampak to se mi zdi mal naivno, ker sm prepričana, da v primeru da bi mu oprostila in bi tako gladko skoz prišel, da bi enako naredil še kdaj.
ne zdi se mi fer, da ti partner karkoli slabega in škodoželjnega dela za hrbtom, nikoli in nikdar v nobenem primeru.in verjamem, tud da če bi mu oprostila, nevem, lahko bi mu tud jaz recimo ki sem precej proti varanju, ampak bi imela pomoje velik cmok v grlu, ki nebi izginil iz mene nikoli.
in taka zveza, usaj pri meni pomoje nebi trajala dolgo.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 20. Nov. 2008 19:48

*LooBika* napisal/-a:
Nadine napisal/-a:

se strinjam z nadine...mislim da se s takim clovekom ni smiselno pogovarjat... ce te je nekdo prevaral...potem verjetno neki ne stima v zvezi in mu ne pomenis dovolj..in s takim clovekom se je brezveze obremenjevat...ker lahko samo cakas kdaj se bo ponovilo isto..kdaj ti bo spet zadal isto bolecino...je pa odvisno od vsakega posameznika..sj ne recem..lahko oprostis, ampak pozabil pa ne bos nikdar...pa vedno bo prisel kaksen trenutek, ko se ti bo to odvrtelo pred ocmi..in zopet se bos spomnil na hude trenutke...in js absolutno tako zvezo ne bi furala naprej..ampak bi jo takoj koncala.....pa cetudi bi bila to nevem kako velika ljubezen ..ampak v tistem trenutku bi se ta ljubezen spremenila v sovrastvo in prezir..

po moje pa ni vse tako črnobelo kot zgleda na prvi pogled.
jaz vem, da bi mu dala možnost vsaj za tisti 'oprosti' in razlago. mogoče ne takoj prvi trenutek, bi mu pa dala. ne rečem, da bi mu po tem oprostila, ampak hkrati ne izključujem te možnosti. v tistem trenutku čutiš in 'veš' kako se moraš odločiti.
mislim, da je najenostavneje govoriti za vnaprej, jaz bi to, jaz ne bi ono, ko pa pride do dejanske situacije, se pa lahko stvar popolnoma obrne.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 20. Nov. 2008 23:05

*purple* napisal/-a:

rada bi videla tvojga deca in tvoj fris ko bi se strastno poljubljal z drugo, pisaril nevemkašna love pismca po mejlih in si ga drkal na račun neke na drugi strani internetne mreže, ki mu piše sočne besede. :D
larifari je to kar je etty povedala, ker ne verjamem da obstaja en sam človek na svetu ki bi lahko sprejel dejstvo, da te je ljubljena oseba zamenjala z nekom drugim.obstaja svingerstvo, ampak pri svingerstvu najbi bilo vse odkrito in brez čustev.Ko se pa le ta začnejo med dvema kazat , ga pa ni človeka da bi kr tkole mirno gledal.

zame je tud razno vlečenje in lizanje intimnih predelov sex, konckoncev je tako tud tretiran,..se prav kot oralni SEX...ampak to ni najbolj važn kar hočem povedat je to, ..da se strinjam s tabo,... rada bi vidla faco kake punce, ko bi njenemu tipu ena vse to počela kar si naštela..... lahko je govort kaj bi pa kaj nebi, dokler se ti ne zgodi to...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov