Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*hox* napisal/-a:Zame je prevara to, da bi z drugo žensko počel vse kar počne z mano (od lupčkanja, objemanja, držanja za roke,... do sexa).![]()
Ja, se strinjam. Sicer pa bi mene fuuul motlo tud fantaziranje o kteri drugi (pa ne mislim zdej tu slavnih, ampak pač o kteri "realni", npr. kakšni moji kolegici al kej takega) in bi mi tud to na nek način že pomenlo prevaro. Včasih je to še celo hujše.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
zame je prevara že če mi ne bi povedal v roku parih dni da je šel ven ali na pijačo s prijateljico. ker sem prepričana, da če kdo kaj prikriva in noče povedat da nekaj je na stvari.
drugače je pa zame hitr prevara, že recimo sam poljub, ali prepogosto mišljenje na drugo osebo. tko da zame obstaja tako fizična kot čustvena prevara oprostila pa ne bi za nobeno od teh
drugače je pa zame hitr prevara, že recimo sam poljub, ali prepogosto mišljenje na drugo osebo. tko da zame obstaja tako fizična kot čustvena prevara oprostila pa ne bi za nobeno od teh
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Prevara je zame tako dvomljiv pojem.
Mene bi najbolj prizadelo to, da bi imela midva ali pa samo on probleme in bi jih zaupal nekomu drugemu novemu in se tako zbližal z njo. Sicer enako močno boli seks in poljubljanje z drugo vendar na drug način.
Mene bi najbolj prizadelo to, da bi imela midva ali pa samo on probleme in bi jih zaupal nekomu drugemu novemu in se tako zbližal z njo. Sicer enako močno boli seks in poljubljanje z drugo vendar na drug način.
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
*hox* napisal/-a:Zame je prevara to, da bi z drugo žensko počel vse kar počne z mano (od lupčkanja, objemanja, držanja za roke,... do sexa).Ne odobravam pa niti spogledovanja. Razumem, da pogleda druge, ampak da bi se pa prou spogledoval z njimi... Pol pa adijo!
i agree with that

da gre na pijačke s prijateljicami... no problem. da pleše s katero - tudi no problem. kakeršnikoli poljubi, nežni dotiki, božanje, seks, da bi eni rekel: "luštna si, ful bi te" - to je pa zame prevara...
-
AngelOfDarkness - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2007
- Kraj: Primorska
mislim da je prevara v večini primerov fizična, ker pač misli svojega partnerja ne moreš prebrati...
če pa pogleda za kakšno drugo se ne šteje kot prevara, ker tudi ženske rade pogledamo lepo urejene moške, al ne?
v primeru pa da njegova roka kam zaide in da to vidim oz. zvem se definitivno šteje kot prevara in sledijo sankcije 

- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
za mene je varanje telesni stik...to s telefonsko pa mi ni prevara, sam mi pa vsekakor ne bi blo všeč in bi ukrepala, kr kakorkol že lahko pa vodi do prevare.
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]