Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 67
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 03. Maj. 2007 20:07

živjo!

Mene pa zanima, kako gledate na pojem PREVARE... ??

Ali je prevara že sama grešna misel, ki se NE nanaša na partnerja? Ali bi tako definirali že spogledovanje? Kaj pa če fant prosi za številko drugo punco in jo po možnosti tudi pokliče? Ali pa je za vas prevara samo fizična ( poljubljanje, otipavanje, sex...)

Kje postaviti mejo?


Po moje je neke vrste prevara oz. izdaja že to, če fant razmišlja ali celo hrepeni po drugi punci.. s tem bi jasno pokazal, da nima resnih namenov z mano in ne čuti tega, kar bi moral.. Kaj več pa sploh ne bi tolerirala.
Je pa res, da je moj fant enkrat v pijanosti (ne jemljem to za izgovor) prosil eno za številko in jo poklical... ona se je hotela dobit z njim, on pa potem ni hotel.. tako da sem mu lih tok oprostila, da ni blo konec.

Zdej me pa res še vaše mnenje zanima KJE JE MEJA PREVARE?
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 03. Maj. 2007 20:16

Zame je meja prevare poljubljanje. Namreč vsi kdaj sanjarimo o drugih, npr. mene bi na podlagi fantazij lahko fant pustil, ker mi je všeč Axl Rose. To da bi drugi punci rekel za številko mi ne bi bilo prav in bi se pogovorila z njim. Potem pa bi se na podlagi njegovega odgovora in argumentov odločala vnaprej. :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 67
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 03. Maj. 2007 20:21

Ja ja sej fantaziranje je ok... :D mišljeno je blo sanjanje, hrepenenje po določeni ženski, ki jo pozna in mu je dosegljiva :? ne bi mu mogla oprostit, da bi tko odpiral pot drugi.. :cry:
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 148
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 03. Maj. 2007 20:37

ne vem men se načeloma samo flirtanje ne zdi tok grozno...
najhujš je po moje psihično varanje, je s tabo pa razmišlja o drugi... pa si želi druge... pa bolj samo poljubljanje, ko pri tem morejo bit čustva zravn (vsaj pr men), ko sex... pa če je še pod kakimi vplivi... sj ne rečem, da je opravičljivo, sam lažje bi oprostila sex, kker to, da bi ga zalotla, ko se neki lupčka z eno drugo :eek:
LOVE hurts
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 250
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 03. Maj. 2007 20:56

Flirtanje me sicer moti in ratam precej ljubosumna ampak ne štejem tega kot prevara. Prevara je fizični dotik, pa k ene pravite da je to poljubljanje... Ni nujno, loh se šlatata pa bi blo zame konc veze. Tko da kakršenkoli fizičen dotik, ki namiguje na spolnost.
Fantaziramo pa itak vsi. Jz svoje fantazije delim s svojim fantom in mu kažem hude tipe na internetu, on jih pa pokomentira. In obratno.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1571
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 03. Maj. 2007 21:03

Zame je varanje poljubljane, sex, peting, ma lap dance mi je varanje ubistvu.

Poleg tega mi je pa popolnoma nesprejemljivo (ne smatram sicer tega za popolno varanje, ampak bolš da ne počne tega!!!!!): plesanje posamezno z eno deklico ki bi se po njemu zvijala, dobivanje novih telefonsk, da med vezo namerno spoznavaš nov folk in hodiš na pijačo (mej prjatle, sam zakaj rabš nove..), kakšni smsi s kakšnimi znankami ki niso sošolke ali prijateljice (o kar nečem, kao small talk.. ja ja tko sva midva na začetku si pisala!).
Skratka, nič ni narobe s pijačami s sošolkami, prjatlcami itd (če le ni prevečkrat-loh rata sumljivo), ampak z nekimi novimi osebami pa ne - tko da jo sname nekje s foruma al vatevr. Ne vem kako bi se opredelila do pisanja mailov kakšnim znankam, katere je spoznal v tujini... sicer je res iz tuje države ampak ne vem kaj si točno pišeta. Ampak glede tega mu še nikol nism zares težila npr.

Js sm svojmu vse to povedala, sj mora pr seb vedt kaj bi on pr men smatru za nezvesto početje in se nej po tem ravna.. Se je tud kar strinju z mano tko da če bo kej tazga ne more reč da ni vedu :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5791
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Maj. 2007 21:06

l ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 323
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 03. Maj. 2007 22:12

Varanje je izmenjevanje vsakih telesnih tekočin ;) In kot varanje bi še štela, če bi me (če bi ga mela) zatajil kakšni - se pravi ji rekel da je samski. Drgač pa pisanje mailov v tujino, smsi pa pijače z drugimi... Ker sem v večinoma moški družbi in ker jaz to delam z tipi, ki so moji frendi pa tud nove spoznavam... Zakaj bi blo njemu to prepovedano. Jaz se ne počutim slabo, ko imam fanta pa dobim novo cifro. Če vidim da tip noče bit moj frend ampak da bi rad kaj več pač... Zbrišem cifro ;) In kot varanje tud nisem štela tega, da sem enkrat prespala pri drugemu, v isti postelji (in bila sva tudi objeta, ker je bilo premalo prostora), ampak oba sva vedela da sva frenda, da ne more biti nič med nama ker ni nobenih čustev v tej smeri in želja in nič. Če bi moj fant to naredil... Bi mu zaupala.
Vse je pa v zaupanju!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Maj. 2007 22:41

zame je prevara izmenjevanje sline, tko ku je rekla Sestavljanka (in seveda stopnjevanje :wink: )...če se moj tip samo spogleduje s kšno, to zame še ni prevara...sm pač taka bol liberalna :wink: ...
in tudi če bi se moj tip pisu s kšno drugo šjoro, ne bi mela nč proti...tud js si pišem z ostalimi tipi, in nimam nikakršnega namena koga prevarat...tko na izi--->prijateljsko...in tud če un frend sili kej več (al pa punca), vem, d niti jaz, niti moj fant, ne bova pristala na to, d bi partnerja prevarala...to pa zato, ker si zaupava edn drugemu...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Maj. 2007 22:47

zame je varanje vse kar je fizičnega in vse kar napeljuje k varanju...poljubljanje, sex, kakršnikoli intimni in nežni dotiki, sestajanje z drugo za mojim hrbtom, prošnja drugi za telefonsko številko in da potem tudi pokliče in se dobita...wkratka velik je situacij kjer bi se lahko počutila prevarano, četudi do fizičnega stika ni prišlo...
že po eni strani je jasno, da če tip izmenjuje telefonske cifre z drugimi ženskami, erotično pleše z drugimi v diskoteki pred mojimi ali za mojimi očmi, si dopisuje z ženskami pocukrane smsje in podobne zadeve....nič od tega ne odobravam in verjetno bi bil precejšen požar po strehah če mi kej tazga nardi...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 702
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 03. Maj. 2007 22:50

Jaz sem glede tega podobna Nii. Kar se tega tiče sem res stroga in me lahko hitro kaj zmoti. :D Ampak seveda ma revček dovolj lufta, da ne more rečt, da ga dušim in priklepam nase. :D Moje zaupanje ma in verjamem, da se mi ne bo izneveril... v dosedanjih 4 letih sem ga, upam da, že dovolj spoznala in seveda obratno. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5791
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Maj. 2007 5:09

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 04. Maj. 2007 14:49

ja,tud zame je varanje vse od poljubov naprej.tud če bi si dopisoval po mailu ali smsih s kako punco o seksu in take stvari bi znorela... glede plesa-jest sm se ga zadnjič ful napila ko sm šla ven in plesala z enim tipom.ni blo nč stiskanja al kej takega,samo ples pač in sm že med plesom imela slabo vest,ker tud tipu s katerim sm plesala nisem povedala da mam fanta.ampak to se mi res ne zdi varanje,čeprov sm nekak u izi flirtala.no če bi fanta zalotila pri čem podobnem bi pa bil ogenj v trehi :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1571
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 04. Maj. 2007 14:55

^^ mela si slabo vest ker unmu nisi povedala da maš fanta? js bi jo pa mela ker sploh plešem z enim tko.. kar velja za mojga, velja tud zame (ne postavljam mej, ki jih sama prestopim)

oh ja, kok smo si različni
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 360
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 04. Maj. 2007 17:26

zame je varanje vse od poljubljanja naprej. objemanje, klici, spogledovanje... to mi je čisto normalno da delava s prijatelji/kolegi... je pa itak normalno da hrepenimo po kakšnih oh in sploh lepih kot sta angelina in bred :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron