Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Avg. 2007 8:10

Ja res je ja...najprej sem rekla sem rekla: "Lubek prevarala sem te...z bejbo"....
Kaj povedala sem mu lepo po resnici ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 08. Avg. 2007 10:06

||MuCkAa napisal/-a:^^Sama je na zacetku rekla da ga je prevarala :lol: In povedala mu je, *potem* ko ga je ze prevarala... torej kdaj bi se naj o z vsem strinjal?

Sicer pa hej, vsakemu svoje :zustimm:

Tigi napisal/-a:Ja on je vedu, da včasih zabluzim z bejbo...

PlayLejdi napisal/-a:nekaj takega ja...navsezadnje...če si že z nekom tipkaš smse al pa telefoniraš...in je tema že bolj delikatna...pa da že vmes misliš tudi na tisto osebo...je to že varanje...

[b]Sicer pa smo si različnih mišljenj. Za nekoga je varanje že pogled, za druge dotik, tretje poljub...[/b]
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Avg. 2007 13:43

Hmmm...ja js bi tko rekla..nebi mi blo useen če moj tip mislm na pregrešne misli z drugo, ker to pomen da mu js nism dost.
Da pros kšno za številko pa jo pol tut pokliče p tko naprej je pa zame že meja in takrt se spokam stran.... pa ne da mislm da je to že prevara sam se mi zdi butasto da bi on flirtou z drugo mene bi pa meu če ga že ona slučajn neb hotla... izhod u sili mu ne mislm bit.
Drgač pod prevaro jemlem če bi se poljubljou z drugo.
Live your life like you want
N1N0
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: Piran

Neprebrana objavaNapisal/-a N1N0 » 08. Avg. 2007 14:13

Jst mislim, da je najbolj splošna "definicija" tole: varanje je vsako dejanje, za katero veš, da bi z njim prizadel partnerja, če bi le-ta vedel zanj... Tukej niso le važne tvoje meje, ampak tudi ali predvsem tiste od partnerja...

Vsaj tako jaz gledam na to...

Če njega/njo ne moti, da si ti poljubljaš z drugim, in če maš ti isto mišljenje, zakaj pa ne... Če si ti proti, tega ne počneš... Če je proti ona/on, tega ne počni! :)
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 08. Avg. 2007 15:37

N1N0 napisal/-a:Jst mislim, da je najbolj splošna "definicija" tole: varanje je vsako dejanje, za katero veš, da bi z njim prizadel partnerja, če bi le-ta vedel zanj... Tukej niso le važne tvoje meje, ampak tudi ali predvsem tiste od partnerja...

Vsaj tako jaz gledam na to...

Če njega/njo ne moti, da si ti poljubljaš z drugim, in če maš ti isto mišljenje, zakaj pa ne... Če si ti proti, tega ne počneš... Če je proti ona/on, tega ne počni! :)

:gut: :zustimm: se čist strinjam z napisanim!
innny-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2006
Kraj: /

Neprebrana objavaNapisal/-a innny-ka » 10. Avg. 2007 11:04

za mene je prewara wse razen prijateljskega poljuba na lička ostalo je wse prevara.najhujša pa je seweda če te fant prevara tako da sexa z drugo.te pa bi ga ubila stvarno.
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 11. Avg. 2007 11:24

Zame je prevara poljub. Tak na usta...to je to, to je dost!
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 02. Sep. 2007 17:44

glede flirtanja in gledanja nimam nič proti saj tudi sama pogledam za kakšnim... :wink: če bi prišlo do poljubljanja bi se pa drugače pogovarjali...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 04. Sep. 2007 15:16

Tigi napisal/-a:Ja on je vedu, da včasih zabluzim z bejbo...in zdej smo bli na pikniku sva se stiskale ker naju je zebl in je kr prišlo do tega...unmu folku ni blo nč jasn un tip je pa umiru in sam gledu k je zraven sedel...
Jaz mojem to povem in kaj je blo?
Je rekel kaj bi ti rekla na to, da če bi bil jaz na žurki in bi se zalizu z bejbo?
Sm rekla ej čaki mal to ni isto s tipom kr izvoli ane...dobr da ni tak) :D
ja in on bi šel tk z bejbo...sem rekla, dokler nism jst zraven pa da nisem za da ti tega ne dovolim nimaš kej praskat...ker to je potem varanje...odprte zveze ne mislim met...delit pa sploh ne...

Sedl ga je... :cool: je reku sam ne mi zdej z bejbo uidt :lol:

jz tut lohka delam z bejbo skor karkoli hočm in tega ne smatram za varanje ker ni tiste fore s strastjo pa pač k ni nasprotn spol ane..pa nima bit vzburjena al pa karkoli ..uglaunm..pač moj lubi tega NE šteje pod varanje in mu je vseen če je z bejbo k to itaq je sma med frendicam ČE je..in mi to ni nč tazga..pač kot izkazovanje kok jo maš rada pa če si pač pijan..men to res ne pomen nč in mi ni big deal, mojga pa to sma še bl zrajca in mu je fajn slišat. that's it :)
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 05. Sep. 2007 17:18

*purple* napisal/-a:zame je varanje vse kar je fizičnega in vse kar napeljuje k varanju...poljubljanje, sex, kakršnikoli intimni in nežni dotiki, sestajanje z drugo za mojim hrbtom, prošnja drugi za telefonsko številko in da potem tudi pokliče in se dobita...wkratka velik je situacij kjer bi se lahko počutila prevarano, četudi do fizičnega stika ni prišlo...
že po eni strani je jasno, da če tip izmenjuje telefonske cifre z drugimi ženskami, erotično pleše z drugimi v diskoteki pred mojimi ali za mojimi očmi, si dopisuje z ženskami pocukrane smsje in podobne zadeve....nič od tega ne odobravam in verjetno bi bil precejšen požar po strehah če mi kej tazga nardi...

ja, se strinjam. :)
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 07. Sep. 2007 20:26

za mene se pa začne varanje takrat, ko se začneta dobivat ...pa ne tist prijatlejsko ampak, pač da začneta na zmenke hodit...kr se pogostokrat razvije iz teh zmenokov kej več...pač začnejo se poljubi, kaneje tudi sex... :?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 08. Sep. 2007 1:39

Sm dost razmišlju o tem in mislm, da na to ni odgovora. Prevara je, pa ni. Prevara je že to, da ti sanjariš o nekom, da se igraš na njega. Pa vendar, je totalno neumno, kar sm napisu, saj je v nasprotju s človekovo bitjo, ki rada spoznava, ki se rada igra. Je prevara to, da v diskaču flirtaš? Ali je prevara nujno fizični stik? Ko nekomu daš cifro....sj je sam sodelavec. Kaj pa to - gužva, vzemimo spet diskač,mimo gre luštna bejba, ti daš namerno ali ne roko kak centimeter bolj stran od normalnega položaja, kot bi jo sicer. Zadržiš pol sekunde dlje, saj ti paše. Loh je to ples, loh je prevara. Se ne umakneš v isti sekundi, počakaš dve, tri, pa greš stran. Rečeš "sori mam tipa/bejbo" šele po pol minute. Prevara? Seveda. Po drugi stran pa strašno kratenje človeške osebnosti.

Ne vem, zadnje čase sama taka vprašanja. Vedno bolj se mi zdi, da bi bilo res treba mal redefinirat, kaj so človeški odnosi, kaj ljudje potrebujemo, in kaj nas osrečuje. Norme še vedno kr dost omejujejo. Ljubezen in monogamija, še pred letom, dvema, mi je bilo vse jasno, sedaj pa se mi poraja močan dvom. Je možno globok odnos, če iz "zveze" izvzamemo koncept varanja? Mislim, da je možen.

Da povem direktno - nekak se mi ne zdi smiselna zveza dveh partnerjev, ki se nikoli nista prevarala, a je njuno življenje v smislu American beauty. Da si ga mož drka na sinovo punco, ženi je všeč, ker jo v službi pohvali nekaj let mlajši sodelavec. Ne varata - to premagata z nečim globljim - s tovariško ljubeznijo. Na koncu so to tudi tiste -uspešne zveze - katerim vsi zavidajo. Jaz ne. Ne vem, globoka zveza (zveze) je po mojem možna brez omejevanja. Pomoje je to tut najbolj radikalna misel, kar sm jo kdaj kle napisu (in sm mislu da ne bom nikol tko mislu), pa sm jih že dost :D
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤tea¤ » 08. Sep. 2007 18:46

Iz izkušnje se mi zdi, da je prevara že to, da ima fant punco, hodi na kavice (z globjim pomenom, na kavicah ji piha na dušo) z drugo punco (''prijateljico'', s tem da tej prijateljici ne pove, da ima punco in to 100% zanika, pa tudi punci ne pove, da gre na kavo s prijateljico!

Sicer se pa varanje začne že v glavi, misli so začetek sveh želja!
Če greš zvečer v posteljo s partnerjem in misliš na nekoga drugega ... hm, ne vem če je to ravno zdravo!

Ne zdi se mi pa varanje to, da na ulici pogledaš za katero punco/fantom, dokler ne začneš v prostem času misliti nanjo/nanj ...
Uporabniški avatar
becky1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a becky1 » 10. Sep. 2007 18:42

em zame je prevara..pecanje druge...al je to samo pihanje na dušo..al pa poljub...
Ne joči, ko sonce zaide ob koncu dneva, ker zaradi solz ne boš mogel uživati v lepoti zvezd.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 11. Sep. 2007 8:18

Zame je prevara vse, kar bi počel z drugimi osebki ženskega spola, pa bi ga bilo strah oz. mi ne bi hotel povedati... :? !

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov