Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz sem ga prevarala...ampak seveda z bejbo in ne s tipom...Naslednji dan ko sem prišla do njega in mu povedala, da sem se lizala z bejbo ni mogel vrjet...
Ampak ni nič težil....sam ni mogu vrjet...
Sej med nama je vse ok pa to ane
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Tigi napisal/-a:No jaz sem ga prevarala...ampak seveda z bejbo in ne s tipom...Naslednji dan ko sem prišla do njega in mu povedala, da sem se lizala z bejbo ni mogel vrjet...
Ja bed...falila sm temo
Jaz sem ga tut z bejbo in to za svoj 18.roj.dan sem mu povedala valda,kaj pa je to kaj takega, če se ližeš s bejbo Pa je bil kar mal take čudne volje hehe
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Lillu napisal/-a:Tigi napisal/-a:No jaz sem ga prevarala...ampak seveda z bejbo in ne s tipom...Naslednji dan ko sem prišla do njega in mu povedala, da sem se lizala z bejbo ni mogel vrjet...
Ja bed...falila sm temo
Jaz sem ga tut z bejbo in to za svoj 18.roj.dan sem mu povedala valda,kaj pa je to kaj takega, če se ližeš s bejbo Pa je bil kar mal take čudne volje hehe
Iso jaz, vendar jaz nebi temu rekla varanje, saj je itak vedel za dogajanje.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
jasmina1 napisal/-a:Lillu napisal/-a:Tigi napisal/-a:No jaz sem ga prevarala...ampak seveda z bejbo in ne s tipom...Naslednji dan ko sem prišla do njega in mu povedala, da sem se lizala z bejbo ni mogel vrjet...
Ja bed...falila sm temo
Iso jaz, vendar jaz nebi temu rekla varanje, saj je itak vedel za dogajanje.
Ja jaz tut temu nebi rekla varanje,čeprov eni rečejo hehe.. itak je bila punca,halooo? Če bi bil fant bi pa blo varanje
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja on je vedu, da včasih zabluzim z bejbo...in zdej smo bli na pikniku sva se stiskale ker naju je zebl in je kr prišlo do tega...unmu folku ni blo nč jasn un tip je pa umiru in sam gledu k je zraven sedel...
Jaz mojem to povem in kaj je blo?
Je rekel kaj bi ti rekla na to, da če bi bil jaz na žurki in bi se zalizu z bejbo?
Sm rekla ej čaki mal to ni isto s tipom kr izvoli ane...dobr da ni tak)
ja in on bi šel tk z bejbo...sem rekla, dokler nism jst zraven pa da nisem za da ti tega ne dovolim nimaš kej praskat...ker to je potem varanje...odprte zveze ne mislim met...delit pa sploh ne...
Sedl ga je... je reku sam ne mi zdej z bejbo uidt
Jaz mojem to povem in kaj je blo?
Je rekel kaj bi ti rekla na to, da če bi bil jaz na žurki in bi se zalizu z bejbo?
Sm rekla ej čaki mal to ni isto s tipom kr izvoli ane...dobr da ni tak)
ja in on bi šel tk z bejbo...sem rekla, dokler nism jst zraven pa da nisem za da ti tega ne dovolim nimaš kej praskat...ker to je potem varanje...odprte zveze ne mislim met...delit pa sploh ne...
Sedl ga je... je reku sam ne mi zdej z bejbo uidt
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
ma ok...če enkrat zabluziš z bejbo, še ni gledano ko varanje...ampak da se pa to ponavlja...pa najbrž ni prijetno...ker si te vseeno mora delit...in nazadnje še tvoje misli lahko uhajajo k njem..pa že nastaja zmeda....to pa je že varanje...pa tudi če je bejba.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
haha malokateri moški bi svoji težil če bi bila z drugo žensko
če bi bila z moškim pa bi bila zgodba popolnoma drugačna
zame je varanje zelo hitro, ni nujno da izmenjevanje tekočin, lahko že neprimerni dotiki
če bi bila z moškim pa bi bila zgodba popolnoma drugačna
zame je varanje zelo hitro, ni nujno da izmenjevanje tekočin, lahko že neprimerni dotiki
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Tigi - Cosmopsiho
||MuCkAa napisal/-a:^^A on si pa tebe lahko deli?
Ja če ga motilo mi bo povedu ane...
Ja ne jaz ga bom delila, ko bomo šli v troje....tk pa ne...
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Tigi napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:^^A on si pa tebe lahko deli?
Ja če ga motilo mi bo povedu ane...
Ja ne jaz ga bom delila, ko bomo šli v troje....tk pa ne...
se strinjam!
Če ji partner dovoli, potem zagotovo ni varanje. Sicer pa smo si različnih mišljenj. Za nekoga je varanje že pogled, za druge dotik, tretje poljub...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
^^Sama je na zacetku rekla da ga je prevarala In povedala mu je, *potem* ko ga je ze prevarala... torej kdaj bi se naj o z vsem strinjal?
Sicer pa hej, vsakemu svoje
Sicer pa hej, vsakemu svoje
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
KittyKiss napisal/-a:Varanje je varanje. Ni važn al je ženska al moški Vse od poželjivih smsov, vročih telefonskih klicov in pogovorov do intimnih dotikov, poljubov in navsezadnje spolnega odnosa..
nekaj takega ja...navsezadnje...če si že z nekom tipkaš smse al pa telefoniraš...in je tema že bolj delikatna...pa da že vmes misliš tudi na tisto osebo...je to že varanje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov