Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
^^ Še en dokaz, da so tisti, ki so na Zavodu pametnejši od nas.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Holy crap, pr 21 letih je že iz faze žuranja? GROZA.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Točno. Js sm potem že starina pri 23 in moram hitr nehat ven hodt
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Štrumfetka napisal/-a:Konkubina* napisal/-a:Punce, če sem napisala, da je on že ven iz žurerskih let... Je kar starejši od mene.
Kolk je pa star, me res zanima?
Ker folk pri 35-ih (pa lahk daš še par let +) še zdaleč ni ven iz žurerskih let npr. Verjemi.
Konkubina* napisal/-a:Drugače pa moj je star 21.
O šit, kok sem popušla, za kazen grem po silvestrski večerji spat. Bla sem v prijetni dozi prepričanosti, da maš res enga mal starejšga tipa.
Zaboga, tam nekje po 20. letu se šele živet začne, ko se večina NEKAKO osamosvoji.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz čisto razumem, da dva metalca ne hodita v diskače. Muslimana tudi ne vidiš na Brezjah
Ampak, Konkubina, kaj pa razni metalski koncerti in eventi? A bi bil to tudi problem, če bi hotela it? Kar se alkohola tiče, definitivno ni nič bolje od diskotek, ker ga metalci pijete kot krave.
A bi to tip tudi težil?
Ampak, Konkubina, kaj pa razni metalski koncerti in eventi? A bi bil to tudi problem, če bi hotela it? Kar se alkohola tiče, definitivno ni nič bolje od diskotek, ker ga metalci pijete kot krave.
A bi to tip tudi težil?
-
^^ Jaz sem bla nekajkrat po sili razmer na takih zadevah, pa moram rečt, da sem tam vidla skoraj več "nespodobnega" obnašanja in fu*arije. Ampak nevem kako je zdaj, tist je blo, ko sem bla "mlada".
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sam tak btw, js poznam velik metalcev ki se ga ne napijanijo mortus ful na koncertih (vključno z mano). Nekak ni fore dat za vstopnino par/par 10€, pol pa se ne spomnat. Tak da prosim, isto kot zagovarjate, da hodite v diskače žurat in ne fu*arit se, bodte fer pa pomistle da mogoč ne hodimo vsi metalci na koncerte se ga mortus naklat, ampak poslušat dotičen bend.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Konkubina* napisal/-a::lach: ... Saj ni prestar, niti malo ne Ampak on sam mi je rekel, da je svoje glavno obdobje pijančevanj in delanja bedarij že dal skozi, da ga več nena nekaj ekstra vleče v ta voda.
Pazi, da se čez 2 leti ne premisli in ti pobegne Šalo na stran, ampak čeprav ne vem preveč o vajini zvezi, mi tole izgleda kot super način, da bo stvar hitro postala dolgočasna in vidva naveličana. Da ne hodita ven žurat oz. še takrat ko gresta, gresta vedno skupaj, pa da je on rahlo posesiven, je po mojem mnenju bolj slaba kombinacija. Jaz sicer upam, da ti bo sčasoma bolj zaupal, pa da boš tudi ti s kolegicami kdaj kam šla in ne samo z njim
Pa še to: ful mi je smešno, kako govoriš o diskačih vs. metal eventih. A si bila kdaj na metalcampu? Tisto je veliko hujše kot pa en povprečen diskač
Every rose has its thorn
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Js isto. Pa grem s svojo družbo, se ga napijem, plešem kot nora in ne varam. Pa drugače ne poslušam ravno take glasbe (čeprav se najde ogromno trenutnih hitov, tudi kak rock komad) in bi se bolj našla na Rock Otočcu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne zait s teme(kar sicer itak že ste ampak ne nadaljevat zdj še z mladoletnim pijančevanjem ).
It was forever..but it didnt last long..
-
*SunFlower* - Kofetarica
Konkubina* napisal/-a:Nah, meni se po izjavah kolegov&kolegic ki so že bli tam, ne zdi hudo. Eni se ga napijejo, eni pač ne, ampak vsi pa gredo zaradi glasbe in druženja Je pa res, da je veliko več folka na kupu kot pa v diskaču. Samo navsezadnje, Metalcamp je res en velik event, recimo tako je bil zdaj David Guetta, tak da ga je malo čudno primerjat z navadnim diskačem + na prostem je.
Jah ne vem, če se ti v diskaču zdi hudo ...
MetalCamp je več kot primerljiv z diskačem, vsaj kar se obnašanja ljudi tiče. V diskač se gre zaradi glasbe (in plesa), na Metalcamp se gre zaradi glasbe. Druženje je nekako sekundarno, in seveda imaš več vrst ljudi - take, ki so predvsem prišli zaradi koncertov, in take, ki so tam zaradi zabave, ker pa vključuje tudi pijančevanje do kome in mečkanje z naključnimi neznanci. Z diskači se mi zdi precej podobno - večina ljudi pride plesat in poslušat glasbo, zraven se pa tudi kaj spije. Seveda se najde pa tudi folk, ki se ga koma napije in/ali hodi tja iskat potencialne one night stande.
Pa kar sem sama bila v diskačih, je bilo daleč od mase prepotenih ljudi, ki bi se gužvali na kupu - kar pa za metal koncerte ne morem reči
Every rose has its thorn
-
*SunFlower* - Kofetarica
Metal KONCERTE, ne Metalcamp.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov