Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
*SunFlower* napisal/-a:No, to ni čisto tako preprosto. Jaz vem, da sem glede varanja veliko bolj odprta kot pa moj; medtem ko bi jaz tolerirala tudi kako občasno flirtanje ali pa pijano mečkanje v diskaču (ok, ne da mi to zdaj dela vsakič, ko gre ven, ampak da se ti zgodi to enkrat, dvakrat v nekajletni zvezi mi pa ni nič takega), bi njega to kar prizadelo. Tako da medtem ko se strinjam z N1N0, pa T00mika po mojem nima čisto prav.
V takšnem primeru se res ne moreš strinjat z mano oz. zgoraj napisanim
Kakor si rekla, ti si malce bolj odprta kot tvoj, torej ta varianta pri tebi/vama ne bi držala..
Sto ljudi, sto čudi...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
haley napisal/-a:Ja se najdejo tudi taki ja. Sm js sm več ali manj v diskačih vidla pare, ki pridejo skupaj in potem plešejo. Ali pa kolege/kolegice in nobenega ne pecejo, ampak pridejo v diskač da se naplešejo.
Pridejo v diskač, da se naplešejo...he he, česa bolj smešnega že dolgo nisem slišal. V diskač so tipi vedno hodili zarad žensk, ženske pa zarad tipov.
Da gre parček v diskač, mi je pa tudi čudaštvo brez primere.Ko si vezan, greš z žensko na kak koncert, na večerjo, bowling..ne pa v diskač, med potrebneže, ki so si prišli iskat ženo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:haley napisal/-a:Ja se najdejo tudi taki ja. Sm js sm več ali manj v diskačih vidla pare, ki pridejo skupaj in potem plešejo. Ali pa kolege/kolegice in nobenega ne pecejo, ampak pridejo v diskač da se naplešejo.
Pridejo v diskač, da se naplešejo...he he, česa bolj smešnega že dolgo nisem slišal. V diskač so tipi vedno hodili zarad žensk, ženske pa zarad tipov.
Da gre parček v diskač, mi je pa tudi čudaštvo brez primere.Ko si vezan, greš z žensko na kak koncert, na večerjo, bowling..ne pa v diskač, med potrebneže, ki so si prišli iskat ženo.
hmmm. modva z dragim čisto entuziastično hodiva v različne klube/diskače/festivalska prizorišča.
elektronske glasbe v fiharmoniji pač ne vrtijo. in ja. tam pleševa, se pogovarjva s frendi, in še enkrat predvsem pleševain uživava v glasbi.
enako je bilo z bivšim.
to če sm vezana pomeni, da morem crknit od dolgčasa na bovling večeru? ma daj ne seri.
in in in! believe it or not. tudi sama grem lahko ven! v disko. mhm. mhm. liberalna mladina
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
To drži za tiste, ki ne plešejo radi. In takih so polne diskoteke. Res je, ti pridejo zarad ulova. Je pa tudi nekaj takih, ki uživamo v plesu in ki gremo v diskač plesat.
Jst sem mela pa tko pošlihtano.....določeni diskači so za plesat, določeni za iskat tipe
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Konkubina* napisal/-a:Tako da z mojim ne hodiva v diskače, ker vema kaj se tam dogaja, niti skupaj ne greva in tudi ne misliva it nikoli.
Jaz še nikoli nisem nikogar (sploh pa ne na silo ) naskočla, pa sem dosti časa preživela po diskačih (in ga še). Flirtaš, če ti paše. Delaš kar ti paše. In konec koncev - samo plešeš in se družiš, če ti paše.
Ob takem postu jaz dobim občutek, kot, da je tvojega strah tebe spustit - tebe pa njega... ker "vesta kaj se tam dogaja" in to počneta čist vzajemno. Kar je konec koncev bolje, kot, da bi eden izmed vaju mel željo po take sorte social life-u, drugi bi pa temu nasprotoval.
Še eno vprašanje - kako bi npr. ti, s svojimi stališči, sprejela odločitev fanta, da gre za varnostnika v enem od klubov? Ker ne samo, da bi si non-stop pasel oči, vrjetno bi bil že po defaultu totalno na udaru pecanja. Al pa, da bi ga spoznala nekje drugje, se totalno zapalila in on zate... Ampak bi bil pač bodyguard.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Eh, kurc gleda tako babo, ki jo je treba celo noč nadzirat, da ne počne pi*darij.
Če maš željo (pa mogoče še niti ne veš zanjo) boš to nardila, če ne pač ne. Isto tvoj tip, al ne bo odziven na flirtanje, al pa bo šel. Upam samo, da ne bo enkrat prehudo za katerega od vaju, ko se bo drugemu odpeljalo.
Jaz bi tudi bila jezna, če si predstavljam, da bi ga moj partner šel srat okol med žuranjem - ampak bi vsaj vedla, da je budalo in ga brcnila v rit. Če bi ga mela skoz doma ne bi mogla vedet. Sicer je pa, sploh pretirano in neutemeljeno, ljubosumje direktno podpihovanje kozlarij.
Če maš željo (pa mogoče še niti ne veš zanjo) boš to nardila, če ne pač ne. Isto tvoj tip, al ne bo odziven na flirtanje, al pa bo šel. Upam samo, da ne bo enkrat prehudo za katerega od vaju, ko se bo drugemu odpeljalo.
Jaz bi tudi bila jezna, če si predstavljam, da bi ga moj partner šel srat okol med žuranjem - ampak bi vsaj vedla, da je budalo in ga brcnila v rit. Če bi ga mela skoz doma ne bi mogla vedet. Sicer je pa, sploh pretirano in neutemeljeno, ljubosumje direktno podpihovanje kozlarij.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]